Horoscop 5 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care sunt ceva șanse de bani și poate achită restanțele

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 5 ianuarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi chiar frumoasă. O să apelăm la resursele interioare să facem treabă, să ne achităm de responsabilități și ne acordăm și un timp de relaxare ca să încheiem cum se cuvine sărbătorile.

Vibrația zilei este 5 și o să avem curaj să facem ceva de care ne-am temut.

Horoscop 5 ianuarie 2024 - CAPRICORN

O să puteți da drumul unor proiecte care așteaptă de multă vreme să iasă la lumină, și o să vă asigurați un venit constant, că nu vreți să stați cu grija zilei de mâine.

Un ochi ațintit asupra sănătății ar fi ideal, o să vă asigurați că sunteți buni-zdrăveni și că organismul nu este în pericol.

Horoscop 5 ianuarie 2024 - VĂRSĂTOR

O să vă scoată cineva la o plimbare, poate vă duceți la un spectacol, la un târg tradițional, ca să vă bucurați de prezența unor oameni dragi.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Vă cheamă prietenii să luați parte la o aniversare, e o sindrofie și atmosfera o să fie foarte bună.

Horoscop 5 ianuarie 2024 - PEȘTI

Vi se încredințează o funcție și o să dați toată măsura valorii ca să vă bucurați de apreciere și de respect din partea celor care contează pentru voi.

Se poate să vă treziți cu vreun bonus, ca să fie un stimulent pentru mai departe, că vă doriți, totuși, o minimă recunoaștere.

Horoscop 5 ianuarie 2024 - BERBEC

Poate plecați de azi într-o escapadă turistică să vă aerisiți, să uitați de stres, să vă remontați ca să dați randament și mai bun la slujbă.

Poate au gânduri mari cu voi șefii, să vă trimită într-o deplasare și să pună preț pe munca voastră din ultima vreme.

Horoscop 5 ianuarie 2024 - TAUR

E cineva care vrea să vă scoată din casă și poate-i faceți o vizită, chiar și în alt oraș, dacă tot aveți câteva zile libere și o să fie o minivacanță pentru voi.

Poate o să faceți cunoștință cu cineva care o să vă îndrăgească și de aici se poate înfiripa o frumoasă poveste de dragoste.

Horoscop 5 ianuarie 2024 - GEMENI

O reușită în planul comunicării cu partenerii de afaceri, că în ultima lună lucrurile au mers cam pe dos și acum se îndreaptă totul.

E undă verde și la comunicare la deplasări și poate plecați pe undeva ca să vă relaxați o zi, două.

Horoscop 5 ianuarie 2024 - RAC

Poate vi se face o ofertă de colaborare și o să vă gândiți serios dacă să vă asociați cu niște oameni, sau să munciți doar la serviciu, ca să nu obosiți prea tare.

Partenerul de cuplu are ceva să vă reproșeze, poate faptul că munciți prea mult, și o să îi acordați și lui atenția cuvenită.

Horoscop 5 ianuarie 2024 - LEU

E distracție la voi în familie, se poate să și plecați pe undeva, într-o stațiune de agrement, să fie toată lumea mulțumită, să rupeți monotonia.

Poate v-ați propus de anul trecut niște schimbări pe acasă și o să investiți niște bani să vă luați ce trebuie.

Horoscop 5 ianuarie 2024 - FECIOARĂ

Sunt oameni care vor să fiți alături de ei ca să vă bucurați de un timp liber comun, să mai povestiți de-ale voastre, că sunteți cu toții sătui de muncă și iar muncă.

Apare cineva care s-a lămurit că nu poate fără voi și o să vă ceară o a doua șansă, și restul depinde de voi.

Horoscop 5 ianuarie 2024 - BALANȚĂ

Se pare că o să stați mai bine cu banii și poate dați o fugă într-o zonă de agrement să vă bucurați de peisaje și de cei din grupul cu care o să plecați în excursie.

O întâlnire cu prietenii v-ar destinde, poate îl sărbătoriți pe unul dintre voi, și o să fie distracție zilele astea.

Horoscop 5 ianuarie 2024 - SCORPION

E agitație la voi, aveți energie și o să faceți și treabă, dar o să vă puteți și plimba, să vă duceți la rudele, la prietenii de prin țară, ca să vă bucurați împreună de acest început de an.

Sunt ceva șanse de bani și poate achitați restanțele, dacă n-ați apucat la sfârșitul anului trecut, și vă rămân și pentru un du-te-vino prin țară.

Horoscop 5 ianuarie 2024 - SĂGETATOR

Se poate să aveți o inițiativă de petrecut timpul liber, și finalul sărbătorilor de iarnă la munte, undeva, chiar și în altă țară, dacă aveți și anturaj cu care să vă asortați.

O să faceți noi cunoștințe și o să vă bucurați de atenție din partea celor care contează pentru voi.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își dă întâlnire cu o persoană din sfera sentimentală
Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își dă întâlnire cu o persoană din sfera sentimentală

Horoscop 27 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu chef de viață. Sunteți dispuși să facem și treaba, să ne și distrăm ca să avem o stare de spirit cât se poate de bună, ca vin Floriile, vine Paștele, să ne pregătim sufletește.  

Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți
Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți

Horoscop 26 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. Avem energie, chef de viață, și de făcut treabă și de distracție și o să fructificăm la maximum timpul liber, să ne deconectăm.  

Horoscop 25 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o propunere de job sau de funcție
Horoscop 25 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o propunere de job sau de funcție

Horoscop 25 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu spor. Intuiția își spune cuvântul și aflăm scurtătura spre succesul pe care ni-l dorim.

Recomandări
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

România, evitată de transportul de arme americane către Ucraina. Traseul-surpriză ales în detaliu de SUA prin Europa
România, evitată de transportul de arme americane către Ucraina. Traseul-surpriză ales în detaliu de SUA prin Europa

Pentagonul pregătește mult timp livrările de muniție către Ucraina, iar armele americane au un traseu bine stabilit prin Europa pentru a ajunge în posesia trupelor ucrainene.

Mark Rutte, adversarul lui Iohannis în cursa pentru șefia NATO, a bătut la ușa lui Erdogan. 
Batavul caută sprijinul Turciei
Mark Rutte, adversarul lui Iohannis în cursa pentru șefia NATO, a bătut la ușa lui Erdogan. Batavul caută sprijinul Turciei

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a declarat că speră că următorul secretar general al NATO va acorda prioritate preocupărilor legate de terorism ale Turciei în timpul întâlnirii de vineri cu Mark Rutte, favorit pentru a prelua postul.