Horoscop 31 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Sfera sentimentală a Gemenilor s-a reactivat. Își pot întâlni perechea

Ultima actualizare: 31-10-2021 08:30
Horoscop 31 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Sfera s...
Horoscop 31 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Reuşit...

Horoscop 31 octombrie 2021, cu Neti Sandu. O zi frumoasă! Ne putem destinde şi acasă, şi dacă plecăm în oraş, la plimbare, o să ne vedem cu unul, cu altul şi-o să scăpăm de stres, de tensiuni.

Vibraţia zilei este 4 şi o să ne bucurăm de armonia căminului, de căldura familiei.

Horoscop 31 octombrie 2021 SCORPION

Se poate să-i convocaţi la o discuţie de afaceri pe nişte colaboratori, c-aveţi mai mult timp acum decât săptămâna viitoare. Vă simţiţi în formă şi o să aveţi chef şi de plimbare şi de musafiri, dar mai degrabă v-aţi duce voi într-o vizită, ca să faceţi şi un pic de mişcare.

Horoscop 31 octombrie 2021 SĂGETĂTOR

E o reuşită în familie care se cere stropită cu şampanie, mai chemaţi şi un prieten, doi şi trageţi un mic chef. O să vă facă plăcere să treceţi pe la un sărbătorit, poate fi chiar o nuntă în cadru restrâns, în familie şi o să fie o atmosferă pe gustul vostru.

Horoscop 31 octombrie 2021 CAPRICORN

Se poate să luaţi parte la un eveniment care să vă pună în valoare, să vă caute nişte oameni în vederea unei colaborări. Vă pregătiţi de o relansare şi mai vorbiţi cu nişte oameni, cereţi un sfat, şi o să ştiţi cum trebuie abordată problema, ca să luaţi cea mai bună decizie.

Horoscop 31 octombrie 2021 VĂRSĂTOR

Poate e nevoie de o mână de ajutor din partea voastră, o fi un eveniment online şi o să ţineţi vreun speech, faceţi o demostratie de valoare. V-aţi putea repezi la o rudă, la un prieten care vă invită la masă şi să vă-ntoarceţi până la noapte, dac-o fi în alt oraş, că indiciu de călătorie ar fi.

Horoscop 31 octombrie 2021 PEȘTI

Vă puteţi deplasa cu uşurinţă numai să n-aveţi alte treburi pe-acasă şi să lăsaţi pe altădată întâlnirea cu grupul de prieteni. Vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să fiţi împreună, dar nu vă e prea clar dacă e persoana potrivită pentru voi şi-atunci îi spuneţi cam cum vedeţi voi relaţia.

Horoscop 31 octombrie 2021 BERBEC

E posibil să-ntâlniţi pe cineva, chiar şi în reţelele de socializare, asta dacă n-aveţi pe nimeni, şi să vă petreceţi frumos timpul împreună. O poveste de dragoste care a traversat o perioadă mai tulbure se poate redresa din mers, dacă o să fiţi mai receptivi la problemele celuilalt, să nu se simtă neglijat.

Horoscop 31 octombrie 2021 TAUR

O veste bună de la cineva care vrea să vă facă o vizită, dar puteţi ieşi la o cafea, dacă v-aţi săturat de stat în casă. Se poate să investiţi mai mulţi bani în casă pentru copii, că v-au cerut diverse, şi o să alocaţi şi timp ca să-i verificaţi la lecţii, să-i supravegheaţi şi la joacă.

Horoscop 31 octombrie 2021 GEMENI

Sfera sentimentală e reactivată încă o săptămână şi o să vă puteţi întâlni omul visurilor voastre, dacă nu cumva îl ştiţi, deja. O să vă acordaţi un respiro, va-ndeletniciti cu ceva care va destinde, e un hobby care va face să uitaţi de toate apăsările şi o să aveţi un vibe pozitiv.

Horoscop 31 octombrie 2021 RAC

Poate le preparaţi copiilor ceva delicios, o fi şi un prilej anume şi o să fie un soi de petrecere pentru voi toţi. Se poate să vă recuperaţi în spaţiul casnic şi să lăsaţi pe altădată plecarea într-o excursie într-o miniexcursie, c-aveţi treaba la serviciu de maine-ncolo şi vreţi să fiţi odihniţi.

Horoscop 31 octombrie 2021 LEU

Semne bune, la voi, în sfera afectivă şi o să vă gândiţi la mai mult, dacă nu aţi legalizat relaţia – la o căsătorie. O să cheltuiţi nişte bani, chiar dac-o să staţi acasă c-o să comandaţi fie de mâncare, fie diverse lucruri pentru confortul casnic, ori ceva aparatură pentru lucrul de-acasă.

Horoscop 31 octombrie 2021 FECIOARĂ

Se poate să le ţineţi companie unor prieteni, dacă plecaţi pe undeva, chiar şi la plimbare în parc, o să vă prindă bine să schimbaţi impresii. E cineva care o să vă ia prin surprindere cu o atenţie, un cadou, o invitaţie, ceva, nu neapărat spectaculos, dar care o să v-atingă la coarda sensibilă.

Horoscop 31 octombrie 2021 BALANȚĂ

Se poate să reluaţi o preocupare de grup şi să stabiliţi de câte ori pe săptămână v-aţi putea întâlni să faceţi câte ceva, să practicaţi un hobby. Poate abia acum o să onoraţi invitaţia unor prieteni care v-au chemat pe la ei, în alt oraş, şi o să vă refaceţi starea de spirit, c-aţi avut mult de lucru în ultima vreme.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO