Horoscop 3 iulie 2024, cu Neti Sandu. Cine primește bani în plus la salariu și cine începe o poveste de dragoste

×
Codul embed a fost copiat

O zi cu reușite. O să aflăm vești bune care să ne încurajeze să ducem la bun sfârșit obiectivele în care ne-am implicat de la începutul anului.

Vibrația zilei este 3 și o să ne drămuim banii să ne ajungă pentru drumurile pe care vrem să le facem în scop recreativ.

Horoscop 3 iulie 2024 - RAC

Se vine cu propuneri de colaborare, ba chiar se poate să semnați un contract de job permanent ca să vă asigurați o continuitate financiară.

O să faceți un bilanț financiar să vedeți cum stați cu finanțele că vreți să plecați în concediu și să vă mai luați și câte ceva pentru casă.

Horoscop 3 iulie 2024 - LEU

Poate sunteți invitați de onoare la un eveniment care vă poate aduce un plus de notorietate și o să căpătați și experiență ca să vă lansați pe scara socială.

Citește și
Jocuri de culise la Strasbourg: Iohannis reintră în cărți pentru o funcție importantă. Alternativa în cazul unui eșec la vot al Ursulei von der Leyen

Inițiative care să vă ajute să puneți în practică niște proiecte care să vă recomande pentru clasa valorică superioară.

Horoscop 3 iulie 2024 - FECIOARĂ

E rost de plecare pe undeva chiar și cu treabă și o să vă puteți clăti privirea cu peisaje care să vă fascineze și să vă întoarceți revigorați.

Se poate să câștigați un premiu, poate primiți o funcție și o să vă încânte ideea că în general resimțiți efortul depus și nu recompensele.

Horoscop 3 iulie 2024 - BALANȚĂ

Vă invită cineva în plimbare prin împrejurimi, poate vă duceți la o aniversare, o nuntă și mai rămâneți o zi, două ca să vă priască.

Se poate să întâlniți pe cineva la drum și să păstrați legătura, că o să descoperiți niște puncte comune care să vă unească pentru o relație de cuplu.

Horoscop 3 iulie 2024 - SCORPION

Se poate să vină alt șef, altă conducere, cu alte reguli și să încercați o adaptare, că probabil nu va fi ușor, dar intuiția o să vă spună încotro să o luați.

Poate o să fiți selectați pentru un eveniment și să fiți cap de afiș, poate ați câștigat un concurs.

Horoscop 3 iulie 2024 - SĂGETĂTOR

O să faceți cunoștință cu cineva care se bucură că v-a întâlnit și o să vreți să vă mai întâlniți la cafea ca să descoperiți lumea împreună.

O invitație în vacanță care o să fie pe gustul vostru că e una dintre destinațiile la care v-ați dorit să ajungeți.

Horoscop 3 iulie 2024 - CAPRICORN

O să reglați situația financiară și o să știți de câți bani dispuneți ca să plecați în vacanță că vreți să vă asigurați că aveți suficienți bani pentru cheltuielile casei și vacanță.

Se poate să reluați o preocupare de timp liber ca să vă destindeți, poate un sport și-i convingeți și pe copii să vă ajute.

Horoscop 3 iulie 2024 - VĂRSĂTOR

Poate mai dați refresh locuinței să luați o mobilă nouă, aparatura s-o fi învechit și o să faceți rost de alta de ultimă generație.

Poate primiți o invitație în străinătate să petreceți câteva zile sau concediul propriu-zis.

Horoscop 3 iulie 2024 - PEȘTI

Se poate să vă fi hotărât să vă schimbați mașina, să luați alta nouă dacă nu mai poate fi reparată, ori poate îi aduceți unele îmbunătățiri.

O să puteți primi niște bani în plus de la serviciu, poate ați lucrat peste program și o să vă treziți cu supliment salarial.

Horoscop 3 iulie 2024 - BERBEC

O să aveți și voi un companion de suflet și o să trăiți o frumoasă poveste de dragoste, dacă sunteți singuri și o să vă așezați la casa voastră.

Poate vă faceți planuri de schimbat locuința și o să cereți bani cu împrumut unei bănci.

Horoscop 3 iulie 2024 - TAUR

Poate faceți o rezervare pentru weekend să plecați pe undeva, poate și cineva care vă așteaptă sau o să vă duceți la un hotel și să rămâneți câteva zile.

O reușită în plan birocratic, ați dus toate actele necesare ca să puteți primi un accept pentru o slujbă, o școală, ori altceva să cumpărați o proprietate.

Horoscop 3 iulie 2024 - GEMENI

Vin mai mulți bani, pot proveni din surse diferite și să strângeți un capital ca să aveți pentru casă, familie, să-i trimiteți și pe copii în excursie, în tabără.

Noutăți care să vă pună mintea la contribuție, că pot să fie niște variante de job pe care le puteți trece în revistă ca să alegeți vreunul.

Articol recomandat de sport.ro
Reacția lui Gigi Becali după ce a fost implicat într-un nou accident de mașină
Reacția lui Gigi Becali după ce a fost implicat într-un nou accident de mașină
Citește și...
Horoscop 18 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zi cu reușite pentru zodii
Horoscop 18 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zi cu reușite pentru zodii

Horoscop 18 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu reușite. O să ne detașăm de lucrurile care nu ne îmbogățesc sufletește și o să ne îndreptăm atenția și afecțiunea către oameni care au ce să ne ofere din punct de vedere spiritual.

Horoscop 17 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se poate lansa într-o nouă aventură profesională
Horoscop 17 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se poate lansa într-o nouă aventură profesională

Horoscop 17 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu reușite. Avem energie și toate bunele intenții o să le punem în joc să ne putem atinge obiectivele că de muncit, am muncit.

Horoscop 16 iulie 2024, cu Neti Sandu. O să recuperați toți acei bani pe care-i așteptați de luna trecută
Horoscop 16 iulie 2024, cu Neti Sandu. O să recuperați toți acei bani pe care-i așteptați de luna trecută

Horoscop 16 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Surprize astăzi. Or să iasă la iveală acele aspecte de care au tot făcut abstracție, dar acum ținem cont de ele ca să putem merge mai departe.

Recomandări
România „fierbe” în a 10-a zi de caniculă, iar aerul a devenit irespirabil. „Fierb cum fierbe oala pe aragaz”
România „fierbe” în a 10-a zi de caniculă, iar aerul a devenit irespirabil. „Fierb cum fierbe oala pe aragaz”

Este a 10-cea zi de caniculă și vârful acestui chin. Peste dogoarea soarelui s-a suprapus un val de umezeală adus de furtuni, iar aerul a devenit irespirabil.

Premierul Marcel Ciolacu, despre amenințările Rusiei că va ataca România. ”Ce vreți, să ne laude?”
Premierul Marcel Ciolacu, despre amenințările Rusiei că va ataca România. ”Ce vreți, să ne laude?”

Marcel Ciolacu a declarat că ”Rusia nu-și permite să atace România”, iar amenințările de la televiziunea de stat moscovită fac parte din ”războiul hibrid” dus de Kremlin.

Tot mai mulți tineri vor la catedră, atrași de salariile care au crescut în ultimii ani dar și de programul mai lejer
Tot mai mulți tineri vor la catedră, atrași de salariile care au crescut în ultimii ani dar și de programul mai lejer

„Ca profesor, ai o slujbă stabilă, multe vacanțe, și chiar un salariu decent!” Asta spun candidații la examenul de titularizare, cu aproape 30% mai mulți ca în 2023.