Horoscop 27 noiembrie 2017. Zodia care primește bani și cine face planuri de vacanță

×
Codul embed a fost copiat

O s-avem spor şi la treabă şi la preocupările din timpul nostru liber, ne putem întâlni cu prietenii, care au aceleaşi îndeletniciri cu ale noastre şi să petrecem un timp de calitate împreună sau să programăm pentru următoarele zile, în week-end ieşiri.

Vibraţia zilei este 9 şi o să le-ntindem o mână de ajutor celor care au nevoie de noi.

SĂGETĂTOR
Apar nişte oameni interesaţi de voi şi care vor să vă coopteze în diferite proiecte care promit să v-aducă succes. O să păşiţi cu dreptul într-o nouă etapă de viaţă personală şi entuziasmul va fi motorul acţiunilor la care veţi participa de-aici încolo.

CAPRICORN
Se fac nişte schimbări la serviciu şi puteţi profita de conjunctura să cereţi un proiect anume sau să vă transferaţi în alt sector, alt departament. V-au rămas nişte situaţii neîncheiate şi o să daţi zor să vă achitaţi de toate obligaţiile să nu va stresaţi până în ultima zi a anului şi să vă priască zilele de concediu din perioada sărbătorilor.

VĂRSĂTOR
E posibil să luaţi nişte bani şi să daţi o raită pe la cumpărături să completaţi golurile din cămară, poate faceţi chiar provizii de iarnă. Poate plecaţi pe undeva în week-end, aţi nimerit o ofertă ieftină sau faceţi rezervare de sărbători, să vă duceţi într-o staţiune turistică împreună cu familia şi cu prietenii.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

PEŞTI
O întâlnire emoţionantă şi o să vă exprimaţi un punct de vedere, o să faceţi, probabil, o alegere - din punct de vedere profesional. O să puteţi face dovada unor competenţe şi să fiţi răsplătiţi să luaţi un premiu, un surplus salarial, sau să căpătaţi câteva zile libere, ori o funcţie.

BERBEC
O să perfectaţi o situaţie, luaţi toate semnăturile, pe nişte acte care stau demult la semnat, pe biroul unor autorităţi. E posibil să lucraţi în colaborare cu cineva care vrea să faceţi performanta şi chiar să aveţi ocazia să vă faceţi o şi mai bună reclamă, un autopromo.

TAUR
Or să vină de undeva nişte bani şi să-i puneţi la păstrare pentru sărbători c-aveţi multe de luat. O să puteţi regla atmosfera din relaţia de cuplu şi să duceţi comunicarea la alt nivel, şi dacă n-aveţi pe nimeni, e posibil să-ntâlniţi pe cineva care să fie pe lungimea voastră de undă.

GEMENI
O să duceţi munca de lămurire cu partenerul de cuplu să petreceţi câteva zile, măcar de sărbători într-o staţiune turistică. Întrevedere cu cineva care vine cu oferte de lucru, vrea să faceţi afaceri împreună, să vă puneţi toată priceperea la bătaie, să căpătaţi vizibilitate.

RAC
Poate vă invită cineva să vă duceţi în vizită într-un week-end prelungit când o s-aveţi vacanţă, în străinătate, undeva. O să fie mult de lucru în perioada asta şi o să depuneţi eforturi serioase să vă sincronizaţi cu colegii, să iasă ceva de calitate, să vă şi premieze şefii.

LEU
Nişte lucruri la care visaţi de mult se pot întâmpla şi o să deveniţi şi voi mult mai generoşi cu cei din jur, sau poate eraţi - generoşi. E un reviriment în sfera afectivă şi o să ieşiţi mai des împreună pe la evenimente, în plimbare, cu prietenii, sau doar în doi, ca să vă re-descoperiti.

FECIOARĂ

Poate faceţi comanda pentru nişte piese de uz casnic, sau luaţi în rate câte ceva pentru copii, pentru camera lor. Se poate să fiţi acaparaţi de problemele casei, în perioada asta şi să mai reparaţi câte ceva să fie şi mai frumos şi mai confortabil la voi acasă.

BALANŢA
Poate o să vă duceţi la întâlnire cu cineva pe care-l vreţi în viaţa voastră şi o să găsiţi şi drumul spre inima lui, a ei. Aveţi tot felul de iniţiative care vor fi încurajate de către şefi care-or să vă pună la dispoziţie ce aveţi nevoie ca să faceţi performanţă.

SCORPION
Vă pot intra mai mulţi bani în casă şi o să vă descurcaţi mai bine cu toate cheltuielile şi vă puteţi găsi ceva de lucru şi în particular. S-ar putea să vă fie mai uşor cu toate, să vă simţiţi eliberaţi şi s-aveţi sentimentul că se va întâmpla ceva bun, acel ceva, după care sufletul vostru tânjeşte.
 

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Horoscop 28 martie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie vin beneficii de la serviciu
Horoscop 28 martie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie vin beneficii de la serviciu

Horoscop 28 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să intuim ce lipsește din rețeta succesului și o să adăugăm ingredientele necesare ca să le putem folosi ori de câte ori o s-avem nevoie.

Horoscop 27 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie plănuiește o afacere grandioasă
Horoscop 27 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie plănuiește o afacere grandioasă

Horoscop 27 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să apelam la resursele interioare ca să facem față provocărilor și să ne atingem obiectivele.  

Horoscop 26 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care evaluează șansele de a forma un nou cuplu
Horoscop 26 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care evaluează șansele de a forma un nou cuplu

Horoscop 26 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu vești de tot felul. O să putem regla relația cu celălalt, să dăm deoparte lucrurile care nu ne convin și să punem în loc ce avem nevoie.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.