Horoscop 27 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care poate să ia acei bani pe care-i cere de ceva vreme

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 27 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să porniți cu toate motoarele în funcțiune și o să avem spor, c-or să ne mai ajute și cei care cred în noi.

Vibrația zilei este 9 și o să ne facem o idee de ansamblu ca să ne asigurăm succesul.

Horoscop 27 mai 2024 - GEMENI

O să aveți suficientă energie ca să rezolvați și restanțe și să v-apucați și de acel proiect cu care să dați lovitura în afaceri.

E bine să vă îngrijiți de sănătate și să faceți analize, consult medical ca să vedeți în ce stare vă aflați.

Horoscop 27 mai 2024 - RAC

O reușită în planul comunicării. V-ați făcut înțeleși după ce ați tot vorbit în contradictoriu cu partenerul de cuplu și o să vă faceți mai des program comun.

Citește și
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”

Apare cineva care vă oferă un job, poate fi o colaborare de care s-ar putea să fiți încântați și o să iasă ceva frumos, la o adică.

Horoscop 27 mai 2024 - LEU

Poate se reînnoiește o ofertă de funcție, cu sau fără concurs și o să câștigați mai mulți bani, veți ținti mai sus, pe scara socială.

Or să vină niște bani de la serviciu, o fi vreun bonus, un voucher, salariu mărit ar fi bine, dar rămâne de văzut ce e.

Horoscop 27 mai 2024 - FECIOARĂ

O invitație fie pentru weekend, fie pentru luna viitoare să plecați în vacanță, să fiți împreună cu cei dragi la odihnă, că v-o fi ajuns și pe voi oboseala.

O să faceți demersurile necesare ca să vă luați banii că datornicii vor să-i facă uitați și n-aveți de gând să lăsați lucrurile așa.

Horoscop 27 mai 2024 - BALANȚĂ

Se insistă să vă dați acordul cu privire la un contract pe care l-ați putea prelungi dacă sunteți mulțumiți, altminteri îl reziliați. Trebuie spus.

O să vă dați tot interesul să aveți o bună colaborare cu șefii ca să decurgă și toată treaba la serviciu în bune condiții.

Horoscop 27 mai 2024 - SCORPION

O să aveți curaj să vă asociați cu niște oameni care sunt și ei dispuși să pună umărul la un proiect care o să v-aducă beneficii cât de curând, o să vedeți.

Vă mai gândiți dacă partenerul de cuplu este tot ce v-ați dorit pentru toată viața ca să vă căsătoriți, sau mai așteptați pentru confirmare.

Horoscop 27 mai 2024 - SĂGETĂTOR

Se poate să luați acei bani pe care-i cereți de ceva vreme și o să puteți da o fugă în week-end pe undeva ca să vă relaxați, un munte, o mare.

Poate reușiți să-l liniștiți pe partener că nu sunteți interesați de nimeni altcineva pentru o relație de cuplu și se calmează spiritele.

Horoscop 27 mai 2024 - CAPRICORN

O nouă provocare la serviciu, e un proiect în care o să investiți timp, suflet, efort și o să iasă frumos că sunteți serioși în toate privințele.

Vești bune, oamenii de care aveți nevoie vin spre voi, și o să vă achitați până și de cele mai complicate obligații.

Horoscop 27 mai 2024 - VĂRSĂTOR

Poate va fi nevoie de un drum la service, cu mașina să vedeți ce are, poate va trebui să schimbați niște piese, ori poate să vă luați alta.

Se poate să vă găsiți o îndeletnicire de timp liber care să vă întreţină inspirația vie și vă rupeți un pic de treburile cotidiene.

Horoscop 27 mai 2024 - PEȘTI

O să vă consultați cu unul, cu altul, ca să aflați dacă oferta de lucru primită e în stilul vostru, sau nu e cazul să aderați la ideea respectivă.

O să reglați o situație școlară, să puteți trece la următorul nivel și să fructificați diploma de absolvire.

Horoscop 27 mai 2024 - BERBEC

Provocări la tot pasul! Sunt proiecte pe care le puteți demara și să aveți bani frumoși și de câștigat pe urma lor că o să fie mult de muncă.

Poate vă faceți cunoscute părerile în rețelele sociale undeva pe o platformă și o să fie oameni care să vă susțină să le puneți în practică.

Horoscop 27 mai 2024 - TAUR

O să vă bucurați de un plus de notorietate, poate pentru că un business al vostru a prins pe piață și se vorbește despre voi, și sunteți recompensați cumva.

Poate o să investiți o sumă de bani în ceva care v-ar ajuta să dezvoltați un business și să le asigurați alor voștri ce au nevoie.

Articol recomandat de sport.ro
Naționala României, făcută praf de presa belgiană!
Naționala României, făcută praf de presa belgiană!
Citește și...
Horoscop 14 iunie 2024, cu Neti Sandu. O recuperare de bani, bunuri, și o să fie liniște
Horoscop 14 iunie 2024, cu Neti Sandu. O recuperare de bani, bunuri, și o să fie liniște

Horoscop 14 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro TV. O zi cu rezolvări. Se face lumină în unele situații și o să ne bucurăm de răspunsuri favorabile atât de la cei apropiați, cât și de la autorități.

Horoscop 13 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care încep să se adune bani din surse colaterale
Horoscop 13 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care încep să se adune bani din surse colaterale

Horoscop 13 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi destul de bună. Se poate s-avem de luat decizii, dar să ne confruntăm cu îndoieli și poate o să ne pripim. Să mai amânăm o zi, două, dacă vrem să fim încrezători, stăpâni pe noi.

Horoscop 12 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie este curtată de mai mulți angajatori pentru un nou job
Horoscop 12 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie este curtată de mai mulți angajatori pentru un nou job

Horoscop 12 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu dezbateri. E bine să fim cu garda sus să ne susținem punctul de vedere, dar să fim și flexibili acolo unde e cazul, ca să fie totul echitabil.

Recomandări
Ploile abundente au făcut prăpăd în mai multe regiuni din țară. Tavanul unui mall din Cluj a cedat din cauza potopului
Ploile abundente au făcut prăpăd în mai multe regiuni din țară. Tavanul unui mall din Cluj a cedat din cauza potopului

Vremea rea au făcut probleme în multe regiuni din țară, inclusiv în Capitală. La Cluj-Napoca, tavanul unui centru comercial a cedat din cauza ploii abundente, iar apa a ajuns în magazine. 

Dezastrul produs de furtună în București. 60 de copaci au căzut, 107 străzi au fost inundate, 208 locuințe afectate
Dezastrul produs de furtună în București. 60 de copaci au căzut, 107 străzi au fost inundate, 208 locuințe afectate

Pompierii au intervenit joi noapte în aproape 400 de cazuri în Bucureşti şi Ilfov ca urmare a furtunii, fiind afectate 208 locuinţe, gospodării şi subsoluri şi 71 de autoturisme, iar peste 60 de copaci şi stâlpi de electricitate au căzut.

Venituri record la ANAF: Creștere de 122,1% a colectării în mai 2024 comparativ cu mai 2023
Venituri record la ANAF: Creștere de 122,1% a colectării în mai 2024 comparativ cu mai 2023

ANAF anunţă o creştere de 122,1% a colectării veniturilor bugetare nete în mai, comparativ cu aceeaşi lună din 2023.