Horoscop 27 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care poate să ia acei bani pe care-i cere de ceva vreme

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 27 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să porniți cu toate motoarele în funcțiune și o să avem spor, c-or să ne mai ajute și cei care cred în noi.

Vibrația zilei este 9 și o să ne facem o idee de ansamblu ca să ne asigurăm succesul.

Horoscop 27 mai 2024 - GEMENI

O să aveți suficientă energie ca să rezolvați și restanțe și să v-apucați și de acel proiect cu care să dați lovitura în afaceri.

E bine să vă îngrijiți de sănătate și să faceți analize, consult medical ca să vedeți în ce stare vă aflați.

Horoscop 27 mai 2024 - RAC

O reușită în planul comunicării. V-ați făcut înțeleși după ce ați tot vorbit în contradictoriu cu partenerul de cuplu și o să vă faceți mai des program comun.

Citește și
Cu cât erau plătiți mercenarii români care au fost uciși în Congo. Detalii despre atacul lansat de rebelii M23

Apare cineva care vă oferă un job, poate fi o colaborare de care s-ar putea să fiți încântați și o să iasă ceva frumos, la o adică.

Horoscop 27 mai 2024 - LEU

Poate se reînnoiește o ofertă de funcție, cu sau fără concurs și o să câștigați mai mulți bani, veți ținti mai sus, pe scara socială.

Or să vină niște bani de la serviciu, o fi vreun bonus, un voucher, salariu mărit ar fi bine, dar rămâne de văzut ce e.

Horoscop 27 mai 2024 - FECIOARĂ

O invitație fie pentru weekend, fie pentru luna viitoare să plecați în vacanță, să fiți împreună cu cei dragi la odihnă, că v-o fi ajuns și pe voi oboseala.

O să faceți demersurile necesare ca să vă luați banii că datornicii vor să-i facă uitați și n-aveți de gând să lăsați lucrurile așa.

Horoscop 27 mai 2024 - BALANȚĂ

Se insistă să vă dați acordul cu privire la un contract pe care l-ați putea prelungi dacă sunteți mulțumiți, altminteri îl reziliați. Trebuie spus.

O să vă dați tot interesul să aveți o bună colaborare cu șefii ca să decurgă și toată treaba la serviciu în bune condiții.

Horoscop 27 mai 2024 - SCORPION

O să aveți curaj să vă asociați cu niște oameni care sunt și ei dispuși să pună umărul la un proiect care o să v-aducă beneficii cât de curând, o să vedeți.

Vă mai gândiți dacă partenerul de cuplu este tot ce v-ați dorit pentru toată viața ca să vă căsătoriți, sau mai așteptați pentru confirmare.

Horoscop 27 mai 2024 - SĂGETĂTOR

Se poate să luați acei bani pe care-i cereți de ceva vreme și o să puteți da o fugă în week-end pe undeva ca să vă relaxați, un munte, o mare.

Poate reușiți să-l liniștiți pe partener că nu sunteți interesați de nimeni altcineva pentru o relație de cuplu și se calmează spiritele.

Horoscop 27 mai 2024 - CAPRICORN

O nouă provocare la serviciu, e un proiect în care o să investiți timp, suflet, efort și o să iasă frumos că sunteți serioși în toate privințele.

Vești bune, oamenii de care aveți nevoie vin spre voi, și o să vă achitați până și de cele mai complicate obligații.

Horoscop 27 mai 2024 - VĂRSĂTOR

Poate va fi nevoie de un drum la service, cu mașina să vedeți ce are, poate va trebui să schimbați niște piese, ori poate să vă luați alta.

Se poate să vă găsiți o îndeletnicire de timp liber care să vă întreţină inspirația vie și vă rupeți un pic de treburile cotidiene.

Horoscop 27 mai 2024 - PEȘTI

O să vă consultați cu unul, cu altul, ca să aflați dacă oferta de lucru primită e în stilul vostru, sau nu e cazul să aderați la ideea respectivă.

O să reglați o situație școlară, să puteți trece la următorul nivel și să fructificați diploma de absolvire.

Horoscop 27 mai 2024 - BERBEC

Provocări la tot pasul! Sunt proiecte pe care le puteți demara și să aveți bani frumoși și de câștigat pe urma lor că o să fie mult de muncă.

Poate vă faceți cunoscute părerile în rețelele sociale undeva pe o platformă și o să fie oameni care să vă susțină să le puneți în practică.

Horoscop 27 mai 2024 - TAUR

O să vă bucurați de un plus de notorietate, poate pentru că un business al vostru a prins pe piață și se vorbește despre voi, și sunteți recompensați cumva.

Poate o să investiți o sumă de bani în ceva care v-ar ajuta să dezvoltați un business și să le asigurați alor voștri ce au nevoie.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Gafă uriașă a Ucrainei înaintea meciului cu România! Ce apare pe tricouri
FOTO Gafă uriașă a Ucrainei înaintea meciului cu România! Ce apare pe tricouri
Citește și...
Horoscop 17 iunie 2024, cu Neti Sandu. Vești importante pe plan financiar pentru mai multe zodii
Horoscop 17 iunie 2024, cu Neti Sandu. Vești importante pe plan financiar pentru mai multe zodii

Horoscop 17 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu vești bune. O să ne debarasăm de lucrurile care ne prisosesc, ne fac rău și o să umplem golurile cu elemente de calitate.

Horoscop 16 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie își poate întâlni partenerul ideal de viață
Horoscop 16 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie își poate întâlni partenerul ideal de viață
Horoscop 16 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. O să ne bucurăm de prezența celor dragi, de darurile pe care le vom primi, și o să avem și noi grijă de cei care se descurcă mai greu.
Horoscop 15 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie are bani promiși
Horoscop 15 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie are bani promiși

Horoscop 15 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi chiar frumoasă. O să dăm dovadă de generozitate, o să le împlinim dorințele alor noștri și o să facem mișcare, o să reușim să ne destindem.

Recomandări
România – Ucraina 3-0, la EURO 2024. Tricolorii scriu istorie, după cel mai bun meci al acestei generații GALERIE FOTO
România – Ucraina 3-0, la EURO 2024. Tricolorii scriu istorie, după cel mai bun meci al acestei generații GALERIE FOTO

România a învins Ucraina cu un halucinant 3-0, după cel mai bun meci făcut de actuala generație și egalează, totodată, cel mai bun rezultat din istoria naționalei la Euro. În 2000, România bătea Anglia cu 3-2. Partida a fost în direct pe PRO TV și VOYO.

Copii bătuți, obligați să stea în genunchi cu orele și puși la muncă forțată într-un cult religios din Botoșani
Copii bătuți, obligați să stea în genunchi cu orele și puși la muncă forțată într-un cult religios din Botoșani

Mai mulți membri ai unui cult religios din Botoșani au fost ridicați de procurori, după ce ar fi exploatat cel puțin cinci minori pe care îi puneau la muncă și activități de cult, forțate. Dacă refuzau, erau bătuți și ținuți cu orele, în genunchi.

Rusia: Rezultatele summit-ului pentru pace în Ucraina, organizat în Elveția, au fost ”aproape de zero”
Rusia: Rezultatele summit-ului pentru pace în Ucraina, organizat în Elveția, au fost ”aproape de zero”

Conferinţa de pace pentru Ucraina găzduită de Elveţia a produs rezultate neglijabile şi a arătat inutilitatea organizării de discuţii în absenţa Rusiei.