Horoscop 26 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care azi poate recupera niște bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 26 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Surprize astăzi. O să ne bucurăm de o vizită neaşteptată, de nişte cadouri care să ne meargă la suflet şi or să mai uimească şi alte lucruri pe parcursul zilei.

Vibraţia zilei este 8 şi o să ne facem viaţa şi mai frumoasă cu ce-avem, că nu e nevoie de artificii.

Horoscop 26 noiembrie 2023 – SĂGETĂTOR

O întâlnire care poate lăsa nişte ecouri plăcute în inima voastră şi o să vă gândiţi dacă daţi curs unei relaţii, sau sunteţi, deja într-o relaţie.

O să vă lăsaţi luaţi pe sus într-o excursie şi să vă întoarceţi diseară târziu, c-aveţi nevoie de aer, de peisaj şi de prieteni.

Horoscop 26 noiembrie 2023 - CAPRICORN

Se pare că e cineva care vrea să vă cunoască și o să ieșiți la o cafea să vă dați seama din conversație dacă aveți puncte comune și o să fiți atenți la ce simțiți.

V-a rămas inima la cineva care e departe şi poate faceţi cumva să reduceţi distantă că să puteţi cultiva relaţia.

Horoscop 26 noiembrie 2023 – VĂRSĂTOR

O să puneţi umărul la un eveniment care adună multă lume şi o să vă implicaţi în tot ce înseamnă pregătiri c-o fi cineva apropiat, de care sunteţi legaţi sufleteşte.

Se poate să daţi o petrecere la voi acasă, dacă n-o să fiţi voi invitaţi pe undeva şi o să staţi la poveşti cu prietenii.

Horoscop 26 noiembrie 2023 – PEŞTI

O ieşire în lume v-ar detensiona şi aţi ai cunoaşte şi alţi oameni cu care vă puteţi intersecta în sfera profesională, sau pe la mondenităţi, la socializare.

O să puteţi recupera nişte bani şi să strângeţi suma de care aveţi nevoie ca să călătoriți - poate de sărbători.

Horoscop 26 noiembrie 2023 – BERBEC

E rost de plecat pe undeva c-o fi o petrecere, prin ţară, pe undeva şi o să vă bucuraţi de revederea unor prieteni dragi ca să mai daţi deoparte grijile care ţin de cheltuielile lunare.

O să cheltuiţi bani ca să-i scoateţi pe ai voştri la masă, în oraş, sau la un spectacol, la concert, pe la vreun târg.

Horoscop 26 noiembrie 2023 – TAUR

O apariţie surpriză şi o să vă întreţineţi cu această persoană în oraş, la o cină în doi ca să vă eliberaţi de grijile de zi cu zi, să vă relaxaţi.

Poate preparaţii ceva delicios pentru întreg familionul care a lipsit de la masa de duminică pentru c-au fost toţi ocupaţi, care încotro.

Horoscop 26 noiembrie 2023 – GEMENI

Se poate să întâlniţi lume nouă pe la evenimente şi o să vă întrețineți frumos şi-or să iasă nişte colaborări c-aveţi multe de spus în plan profesional.

E posibil să întâlniţi pe cineva care să devină partenerul vostru de cuplu şi să fiţi şi fericiţi.

Horoscop 26 noiembrie 2023 – RAC

Poate e un party la voi acasă ori dacă e prea multă muncă poate-l mutaţi la un restaurant, ca să fie şi pentru voi lejer, să vă tihnească.

Apar nişte oameni care au nevoie de un ajutor din partea voastră şi n-o să ziceţi nu că sunt persoane la care ţineţi foarte mult.

Horoscop 26 noiembrie 2023 – LEU

Se poate să întâlniţi la o serată, un cocktail, pe cineva care să vă atragă prin felul de a fi şi să vă încumetaţi la o ieşire la cafea în doi.

Vă invita cineva la un botez, un mini party, să se bucure copii de jocuri şi de cadouri.

Horoscop 26 noiembrie 2023 – FECIOARĂ

Poate-i invitaţi pe la voi pe fraţi, pe surori, vorbiţi şi cu naşii, cu finii, e un motiv să staţi la un grătar ca să puneţi ţară la cale.

Vi se lansează invitaţia să le faceţi o vizita unor rude de prin ţara şi dacă n-aveţi musafiri o să vă duceţi.

Horoscop 26 noiembrie 2023 – BALANŢA

Aveţi voi o rezervă de bani şi scoateţi de acolo să ieşiţi în oraş la un suc, o îngheţată, să vă duceţi la un spectacol că sunteţi mari consumatori de artă.

O s-aveţi cu cine şi unde să plecaţi într-o excursie şi să vă deconectaţi, să vă mai faceţi şi alţi prieteni.

Horoscop 26 noiembrie 2023 – SCORPION

Poate vă mai dă un telefon de aducere aminte un angajator ca să-i spuneţi dacă v-aţi decis să intraţi în echipa lui, sau lăsaţi pe anul viitor genul ăsta de proiect.

Se prea poate să vă pice cu tronc cineva care poate deveni partenerul vostru de viaţă, cu acte-n regulă.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Fata fostului star al fotbalului s-a dezbrăcat complet! Cum a apărut după ce le-a răspuns celor care s-au luat de ea că pozează sexy
FOTO Fata fostului star al fotbalului s-a dezbrăcat complet! Cum a apărut după ce le-a răspuns celor care s-au luat de ea că pozează sexy
Citește și...
Horoscop 25 februarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță câștiguri financiare
Horoscop 25 februarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță câștiguri financiare

Horoscop 25 februarie 2025, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize plăcute. De bune intenții avem nevoie și restul se rezolvă de la sine Invocam binele și el apare.

Horoscop 24 februarie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu noutăți. Ce aduc astrele de Dragobete pentru fiecare zodie în parte
Horoscop 24 februarie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu noutăți. Ce aduc astrele de Dragobete pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 24 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Luna Plina cu noutăți. O să vrem să facem cât mai multe lucruri, să ne vedem cu cei dragi, să ne plimbăm, să dăm o fugă prin împrejurimi, să participăm și la evenimente festive.

Horoscop 23 februarie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate găsi ceva de lucru în paralel cu serviciul
Horoscop 23 februarie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate găsi ceva de lucru în paralel cu serviciul

Horoscop 23 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. Suntem gata pregatiti pentru schimbare, avem tot ce ne trebuie pe dinauntru, accesam si curajul si o sa ne-mplinim un vis, niste obiective.  

Recomandări
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă decizia liderului rus
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă decizia liderului rus

Autoritățile ruse au predat, sâmbătă, trupul lui Aleksei Navalnîi mamei sale, Liudmila. Însă nu se știe dacă familiei i se va permite să organizeze priveghi și funeralii publice.

George Simion, declarație uluitoare despre Republica Moldova, țară în care este interzis: „Urăsc acest stat artificial”
George Simion, declarație uluitoare despre Republica Moldova, țară în care este interzis: „Urăsc acest stat artificial”

Interzis pe teritoriul Republicii Moldova, George Simion a afirmat că urăşte “acest stat artificial”. În opinia liderului AUR, ţara vecină nu va intra niciodată în Uniunea Europeană.

Situație critică pentru Ucraina, prinsă între ofensiva rusă și promisiuni neonorate.
Situație critică pentru Ucraina, prinsă între ofensiva rusă și promisiuni neonorate. "Ne ducem către un deznodământ teribil"

Preşedintele ucrainean a marcat, sâmbătă, doi ani de la începutul invaziei ruse printr-o ceremonie de comemorare a victimelor războiului.