Horoscop 26 noiembrie 2017. Vărsătorii iau decizii importante în viața de cuplu

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Duminica 26 Noiembrie 2017 08:10
Categorie: Horoscop

Horoscop zilnic. O să putem repara o relaţie de afaceri sau o căsnicie pentru că ne-am învăţat lecţia şi-o să facem lucrurile infinit mai bine de-acum încolo.

Vibraţia zilei este 8 şi o să fim mai grijulii cu banii.

SĂGETĂTOR

O să vă bucuraţi de prezenţa prietenilor, de nişte peisaje minunate, dacă aţi avut inspiraţia să plecaţi spre o zonă turistică, să admiraţi natura în toată splendoarea ei - de toamnă.

CAPRICORN

Au rămas nişte lucruri nespuse într-o relaţie - poate deja - fosta - şi simţiţi nevoia să vă explicaţi, ca să lămuriţi odată toată povestea şi ieşiţi la o cafea.

VĂRSĂTOR

Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi-o să ştiţi alături de cine vreţi să vă petreceţi restul vieţii vă gândiţi bine de tot şi daţi verdictul.

PEŞTI

O invitaţie la un eveniment festiv şi o să revedeţi oameni care vor să vă coopteze în diverse acţiuni care să vă prindă bine la conturarea unei noi imagini de învingători!

BERBEC

E posibil să porniţi la drum şi să vă întoarceţi spre miezul nopţii, dar se poate să mai rămâneţi câteva zile - poate şi cu treaba, dacă se leagă frumos, lucrurile.

TAUR

Apar lucruri noi, oameni noi în viaţa voastră şi o să vă organizaţi altfel timpul, o să luaţi parte la diverse activităţi care vă pot aduce şi bani.

GEMENI

Se poate să fiţi invitaţi la o ceremonie religioasă şi să rămâneţi şi la festin, şi o să legaţi noi prietenii, care vă pot fi de folos în afaceri sau chiar în viaţa personală.

RAC

O să primiţi un semn de viaţă de la cineva care v-a acaparat gândurile şi pe care chiar l-aţi vrea în viaţa voastră, dar n-aveţi curaj să-i spuneţi, dar puteţi încerca.

LEU

O să vă invite cineva la o zi de naşteresau de cununie religioasă, e rost de distracţie şi o să vă simţiţi în elementul vostru, c-aveţi o efervescență care se vrea manifestată, externalizată.

FECIOARĂ

Chiar dacă v-aţi propus să nu cheltuiţi prea mulţi bani, dacă s-ar putea deloc, o să vă daţi voie să vă faceţi şi vouă unele plăceri, care să vă crească stima de sine.

BALANŢA

Se poate să aveţi o discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită, ca să vă puneţi de acord în privinţa cheltuielilor de sărbători şi a destinaţiei de vacanţă, măcar pentru copii.

SCORPION

Se poate să vă invite cineva la o masă festivă şi să socializaţi, ca-n vremurile bune, să vă faceţi relaţii care să va-ntretina starea de bunădispoziţie.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 20 noiembrie 2018. Zodia care se trezeşte cu mulţi bani în cont
Horoscop 19 noiembrie 2018. Zodia care va lua azi bani în plus
Horoscop 18 noiembrie 2018. Zodia care avea parte de o răsturnare de situaţie
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani