Horoscop 26 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va umbla la banii din cont pentru cumpărături

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 26 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu vești bune. O să le faceți surpriza celor din jur și le cumpărăm ce le place, îi ducem în locurile preferate și o să fie toată lumea mulțumită.

Vibrația zilei este 8 și o să ne ferim de cheltuieli masive. Să fim ponderați.

Horoscop 26 mai 2024 - GEMENI

Se poate să plecați în plimbare la malul mării, sau la munte undeva ca să vă bucurați de peisaje și de compania oamenilor dragi.

Sunt câțiva prieteni cărora le-ați promis de multă vreme c-o să vă vedeți și acum ați putea crea un prilej ca să vă puteți întâlni.

Horoscop 26 mai 2024 - RAC

O să vă bucurați de revederea unor oameni care sunt balsam sufletesc pentru voi și o să vă încărcați, frumos, bateriile.

Citește și
Cu cât erau plătiți mercenarii români care au fost uciși în Congo. Detalii despre atacul lansat de rebelii M23

Se poate să vă duceți la o zi de naștere, la un botez, e cineva apropiat și simțiți nevoia să fiți de față.

Horoscop 26 mai 2024 - LEU

Ați putea da o fugă la niște prieteni, rude, să stați la un grătar, la un picnic în parc, la pădure, numai să fiți împreună, să treacă frumos timpul liber.

Aveți chef de socializare și poate vă duceți la o nuntă, sau e un eveniment la care o să vreți să luați și voi parte.

Horoscop 26 mai 2024 - FECIOARĂ

O să vă bucurați de un plus de atenție și vizibilitate în mediul social, poate v-ați făcut remarcați prin ceva anume și o să primiți aprecieri pe viu, în rețelele de socializare.

O să tot umblați la bani din cont că sunt de făcut cumpărături, poate aveți de luat cadouri pentru sărbătoriții la care vă duceți în vizită.

Horoscop 26 mai 2024 - BALANȚĂ

Poate aveți un tete-a-tete cu cineva de care v-ați separat și o discuție n-ar strica, poate se mai repară câte ceva, dacă mai există iubire.

Poate o să acceptați o invitație la un spectacol, un concert și o să petreceți frumos după-amiaza în compania prietenilor, poate vă mai faceți și alții noi.

Horoscop 26 mai 2024 - SCORPION

Poate vă sfătuiți cu rudele în privința unui eveniment care va avea loc în curând, în familia voastră și o să puneți totul la punct.

Se poate să faceți cunoștință cu cineva care e pe lungimea voastră de undă și să fiți fericiți c-ați făcut cea mai lungă alegere.

Horoscop 26 mai 2024 - SĂGETĂTOR

Se poate să vă caute cineva care vrea să vă facă o propunere de afaceri și dacă sunteți interesați, o să negociați salariul și termenele - cât durează.

O să vă achitați de o obligație morală față de cineva care v-o fi întins o mână de ajutor cândva și vreți să-i întoarceți gestul.

Horoscop 26 mai 2024 - CAPRICORN

O veste bună de la cineva care s-ar putea să vă facă o vizită, poate e cu trecere prin oraș și plănuiți o vacanță în curând.

Se poate să dați o raită pe la târgurile de sezon, o să luați pulsul societății și poate veți consolida niște relații.

Horoscop 26 mai 2024 - VĂRSĂTOR

Se poate să porniți la drum să-i faceți o surpriză cuiva pe care nu l-ați mai văzut de multă vreme și o să vă întoarceți până la noapte.

Poate v-ați pus casa la punct și aveți alt chef de musafiri, și o să faceți o tratație.

Horoscop 26 mai 2024 - PEȘTI

O să intrați la cheltuială dacă ați promis că plecați în plimbare prin țară, dați o raită pe la malul mării și-i treceți în revistă și pe prietenii de prin alte orașe.

Poate vă gândiți până mâine dacă o să fiți de acord cu o colaborare sau aveți, deja, o agendă încărcată.

Horoscop 26 mai 2024 - BERBEC

Reapare cineva care a lipsit o vreme și poate recalibrați relația ca să puteți spera la o bună înțelegere, de data asta, dacă nu se vor mai repeta greșelile.

O să dispuneți de niște bani și o să plecați, probabil, într-o plimbare prin împrejurimi că vă doriți să mai vedeți și alte locuri, alți oameni.

Horoscop 26 mai 2024 - TAUR

E posibil să întâlniți la o reuniune mondena o persoană care să vă facă o ofertă de afaceri pe care ați putea-o accepta din prima, dar mai bine mai lăsați-o la dospit.

Se poate să aveți și musafiri, dar și chef de o plimbare în parc, la șosea și o să puteți face și una și alta.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Primul 11 pregătit de Edi Iordănescu pentru România - Ucraina, la EURO 2024
NEWS ALERT Primul 11 pregătit de Edi Iordănescu pentru România - Ucraina, la EURO 2024
Citește și...
Horoscop 17 iunie 2024, cu Neti Sandu. Vești importante pe plan financiar pentru mai multe zodii
Horoscop 17 iunie 2024, cu Neti Sandu. Vești importante pe plan financiar pentru mai multe zodii

Horoscop 17 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu vești bune. O să ne debarasăm de lucrurile care ne prisosesc, ne fac rău și o să umplem golurile cu elemente de calitate.

Horoscop 16 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie își poate întâlni partenerul ideal de viață
Horoscop 16 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie își poate întâlni partenerul ideal de viață
Horoscop 16 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. O să ne bucurăm de prezența celor dragi, de darurile pe care le vom primi, și o să avem și noi grijă de cei care se descurcă mai greu.
Horoscop 15 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie are bani promiși
Horoscop 15 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie are bani promiși

Horoscop 15 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi chiar frumoasă. O să dăm dovadă de generozitate, o să le împlinim dorințele alor noștri și o să facem mișcare, o să reușim să ne destindem.

Recomandări
Examenul de Bacalaureat începe luni cu proba orală la Limba şi literatura română. Peste 134.000 de elevi sunt înscriși
Examenul de Bacalaureat începe luni cu proba orală la Limba şi literatura română. Peste 134.000 de elevi sunt înscriși

Peste 134.000 de candidaţi înscrişi la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2024, susţin luni prima probă la Limba şi literatura română - oral.  

Incident în Marea Chinei de Sud, între o navă chineză şi una filipineză. Avertismentele au fost ignorate
Incident în Marea Chinei de Sud, între o navă chineză şi una filipineză. Avertismentele au fost ignorate

O navă filipineză s-a ciocnit luni cu o navă chineză în Marea Chinei de Sud, în apropiere de Insulele Spratly, disputate de cele două ţări, a anunţat paza de coastă chineză.

Ciucă a explicat de ce trebuie ca PSD și PNL să vină cu propriul candidat la prezidenţiale.
Ciucă a explicat de ce trebuie ca PSD și PNL să vină cu propriul candidat la prezidenţiale. "Am avut experimentul Bucureşti"

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, duminică sera, că liberalii şi social-democraţii trebuie să aibă fiecare propriul candidat la alegerile prezidenţiale.