Horoscop 26 august 2023, cu Neti Sandu. Leii trebuie să dea un răspuns unui angajator. Ce urmează pentru toate zodiile

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 26 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu sare şi piper. O să ne bucurăm de un telefon, o vizită, un like, un comment şi poate ieşim la plimbare ca să ne mai şi destindem.

Vibraţia zilei este 8 şi o să ne ferim de cheltuieli exagerate.

Horoscop 26 august 2023 – FECIOARĂ

O să puteţi repara o prietenie, o relaţie de cuplu dacă o să puteţi trece peste nişte neînţelegeri şi să fiţi mai toleranţi, să faceţi casă bună împreună.

O să revină cineva cu rugămintea să plecaţi împreună într-o excursie şi dacă aveţi chef şi nu v-aţi făcut alt program vă duceţi.

Horoscop 26 august 2023 – BALANŢA

Sunt câţiva prieteni care tot încearcă să revină în viaţa voastră, dar numai dac-o să consideraţi şi voi de cuviinţă că nu v-aţi distanţat prea mult - aţi evoluat diferit.

Citește și
Ciclonul care afectează Europa ajunge și în România: „Ne așteptăm la un grad ridicat de instabilitate”. Regiunile vizate de furtuni

Invitaţiile curg, voi trebuie doar să alegeţi unde să vă duceţi, la cine, şi în funcţie şi de bani - că poate costă mult benzină.

Horoscop 26 august 2023 – SCORPION

O să tot scoateţi bani din buzunar că nu vă îndurati să rămâneţi acasă, vă duceţi poate pe litoral, sau daţi o fugă la munte ca să schimbaţi un pic aerul, peisajul.

Relaţia voastră de cuplu promite să fie stabilă şi poate vă căsătoriţi în toamna asta - dacă n-aţi legalizat relaţia.

Horoscop 26 august 2023 – SĂGETĂTOR

Se poate să vină un musafir de departe şi pe care îl puteţi găzdui o zi, două şi vă faceţi un program de vizite şi ieşiri pe la evenimentele mondene.

Se poate să vi se facă o surpriză plăcută, să primiţi un cadou, să vă ia cineva pe sus într-un city break.

Horoscop 26 august 2023 – CAPRICORN

Se poate să vă daţi întâlnire cu grupul şi să plecaţi pe undeva la distracţie, să faceţi plajă, baie în mare, sau ajungeţi pe vârf de munte undeva.

Poate vă invită cineva prin ţară, sau în străinătate să petreceţi câteva zile - poate fi o întâlnire romantică.

Horoscop 26 august 2023 – VĂRSĂTOR

Poate alegeţi o minivacanţă de relaxare cu piscină, masaj, proceduri cosmetice şi cu un regim alimentar personalizat ca să vă refaceţi tonusul, să fiţi fresh.

E cineva care vă cere iertare, vrea să fie primit înapoi şi, dacă n-a greşit prea rău, o să vă înduplecaţi, o să treceţi peste.

Horoscop 26 august 2023 – PEŞTI

Poate faceţi o atracţie c-aveţi motiv, o aniversare în familie, o logodnă, ori altceva care adună lume la un loc - de fericire şi o să fie agitaţie

Relaţia cu partenerul de cuplu se rescrie pe alocuri şi o să vă bucuraţi c-a devenit mai receptiv la problemele voastre.

Horoscop 26 august 2023 – BERBEC

O să aveţi unde să plecaţi într-o plimbare, poate vă duceţi la un prieten din alt oraş, sau la un concert, tot aşa, prin ţară, pe undeva.

O să aveţi unde să plecaţi într-o plimbare, poate vă duceţi la un prieten din alt oraş, sau la un concert, tot aşa, prin ţară pe undeva.

Horoscop 26 august 2023 – TAUR

E un moment festiv la care o să contribuiţi şi voi cu ceva că e cineva apropiat care sărbătoreşte ceva şi e un entuziasm care vă animă.

Vă scoate la cafea cineva care vrea să vă vedeţi mai des că se simte atrasă de voi, persoană şi poate se conturează o relaţie.

Horoscop 26 august 2023 – GEMENI

O să vă bucuraţi de revederea unor prieteni care vă pot aduce veşti bune şi poate vă vând un pont de afaceri, vă propun o colaborare.

La un party, undeva, o să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să ceară număr de telefon, cont de instagram, să ţineţi legătura.

Horoscop 26 august 2023 – RAC

Se poate să fie nevoie de voi într-o chestiune de familie, poate e cineva bolnav, sau trebuie s-ajungă undeva şi nu are cu ce - şi o să-i săriţi în ajutor.

Poate vă duceţi la o cununie religioasă, la un botez şi o să vă încânte revederea unor oameni pe care nu i-aţi mai văzut demult.

Horoscop 26 august 2023 – LEU

Poate o să vă consultaţi cu prietenii ca să ştiţi ce răspuns să-i daţi unui angajator şi o să vă mai gândiţi până luni, sau poate mai amânaţi o săptămână, două.

V-aţi putea împăca, în sfârşit, cu acea persoană care se distanţase, dar nu într-atât încât să nu se poată repara, continua povestea de dragoste.

Articol recomandat de sport.ro
Un europarlamentar intră în acționariatul lui CFR Cluj: ”Nu poți să refuzi o astfel de ofertă!”
Un europarlamentar intră în acționariatul lui CFR Cluj: ”Nu poți să refuzi o astfel de ofertă!”
Citește și...
Horoscop 19 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate să înceapă o frumoasă poveste de dragoste
Horoscop 19 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate să înceapă o frumoasă poveste de dragoste

Horoscop 19 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu noutăți. O să ne bucurăm de prezența unor oameni și de veștile bune pe care ni le-aduc, ca să ne luăm de-acolo energia pentru zilele care vor urma.

Horoscop 18 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va avea parte de o surpriză plăcută
Horoscop 18 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va avea parte de o surpriză plăcută

Horoscop 18 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu bucurie. O să ne facem drum prin împrejurimi, poate chiar mai departe de casă, c-or fi oameni care ne așteaptă și o să consolidăm relațiile, atât cele de afaceri, cât și personale.

Horoscop 17 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță niște bani de care nu știa
Horoscop 17 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță niște bani de care nu știa

Horoscop 17 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu sare și piper. Sunt multe de făcut, dar o să găsim energia necesară să le ducem la bun sfârșit și să ne ocupăm și de noi și de ai noștri.

Recomandări
Lupta pentru putere în SUA se duce cu vorbe grele. Trump și Biden s-au numit
Lupta pentru putere în SUA se duce cu vorbe grele. Trump și Biden s-au numit "prost" sau "ratat" într-un duel la distanță

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un "escroc", sâmbătă, în Texas, în faţa unor susţinători a armelor.

Cum a fost filmată bona de 69 de ani lovind copilul de un an aflat în grijă. „Treci și bea lăptic! Taci! Taci! Gata!”
Cum a fost filmată bona de 69 de ani lovind copilul de un an aflat în grijă. „Treci și bea lăptic! Taci! Taci! Gata!”

O femeie de 69 de ani, angajată bonă de o familie din București, a fost reținută de poliție și acuzată că a lovit copilașul de 1 an și două luni, pe care trebuia să-l îngrijească. Acum este cercetată sub control judiciar.

Mircea Geoană: sistemul de vot din România, cel mai primitiv din Europa. De ce l-a invocat pe Bill Gates
Mircea Geoană: sistemul de vot din România, cel mai primitiv din Europa. De ce l-a invocat pe Bill Gates

Sistemul de vot din România este cel mai primitiv din toată Europa, crede Mircea Geoană. Secretarul general adjunct al NATO a vorbit despre „democratizarea votului”.