Horoscop 25 iulie 2018. Zodia care ar putea da lovitura din punct de vedere financiar

Ultimul update: Miercuri 25 Iulie 2018 10:11
Data publicarii: Miercuri 25 Iulie 2018 08:19
Categorie: Horoscop

Horoscop 25 iulie 2018, prezentat de Neti Sandu. Apar răspunsuri la întrebările pe care le-am lansat acum vreo două luni sau acum vreo 29 -30 de ani şi o să recuperăm un timp pierdut.

 

LEU
Se poate să luaţi mai puţini bani decât ştiaţi şi să trebuiască să vă luptaţi în continuare să recuperaţi lucrurile care v-au fost luate. O să puneţi la punct nişte lucruri care vă stăteau pe cap sau cu care o să vă treziţi din senin şi nu vă place să rămână nimic nesoluţionat.

FECIOARĂ
Poate s-a întâmplat minunea şi o să aduceţi pe lume un copil sau se va naşte în familia lărgită un copil, cât de curând. Vă puteţi repune în valoare nişte aptitudini şi să câştigaţi bani de pe urma lor, să adunaţi bani de concediu sau ca să-i trimiteţi pe copii în tabără.

BALANŢA
Se pare c-o să-ncepeti un proiect care să se dezvolte frumos până la toamnă sau până la sfârşitul anului. Banii or să vă cam zboare din buzunar, dar pe de altă parte puteţi semna un contract care să vă asigure un venit ca lumea şi să aveţi un confort financiar.

SCORPION
Partenerul de cuplu o să contribuie cu mai mulţi bani la bugetul familiei şi o să vă permiteţi un concediu în toată regula. Relaţia cu partenerul de cuplu promite să meargă mai bine, poate ţineţi cont de angajamentele pe care vi le-aţi luat şi o să existe un echilibru de întreţinere.

SĂGETĂTOR
Vă cheamă cineva în străinătate, în vacanţă şi o să vă luaţi câteva zile libere să vă duceţi, poate, la o plimbare romantică, e ceva de suflet. Poate găsiţi o formă amiabilă de înţelegere cu cineva care n-a respectat condiţiile unui contract şi renunţaţi la proces, economisiţi bani şi energie psihică.

CAPRICORN
E posibil să vă interesaţi de o casă, o maşină, pe care să le luaţi cu credit de la bancă şi să le asiguraţi alor voştri ce şi-au dorit. Se poate să vi se dea nişte planuri peste cap, dar o să găsiţi soluţii eficiente şi o să vă puteţi vedea de restul proiectelor care or să vă cam stoarcă de energie.

VĂRSĂTOR
O problemă de sănătate vă poate deranja şi dacă nu interveniţi o să vă tot sâcâie şi n-o puteţi lăsa aşa. Sunt nişte probleme mai vechi de care ar fi bine să scăpaţi, să nu vă treziţi cu reproşurile din partea şefilor sau a celor din familie că n-aţi luat sau n-aţi făcut ce v-au cerut.

PEŞTI
O să vă ataşaţi de cineva care o să vă fie sprijin moral şi puteţi forma un cuplu stabil. Apare un proiect nou la serviciu şi poate fi şansa voastră de a vă face remarcaţi prin calitatea muncii pe care o veţi depune.

BERBEC
Aţi putea câştiga bani din surse colaterale şi să vă bucuraţi de o mai mare libertate de mişcare, să rupeţi monotonia. Se poate să vă confruntaţi cu o situaţie inedită, dar s-aveţi prezenta de spirit şi să reacţionaţi cum trebuie la provocări, c-o să fie în avantajul vostru.

TAUR
Poate reluaţi acţiunea casă şi vă interesaţi de o locuinţă mai spaţioasă c-o s-aveţi copii şi aveţi nevoie de o cameră în plus. Casa partenerială e activată frumos şi o să vă puteţi găsi un om pe măsura voastră, de calibrul vostru sufletesc şi să faceţi echipa de nota zece.

GEMENI
Poate luaţi dintr-un depozit bancar o sumă de bani să puteţi achita un sejur la mare, la munte sau ca să-i trimiteţi pe copii într-o tabără. O să rezolvaţi nişte probleme de serviciu şi o să daţi drumul proiectelor noi, să aveţi de unde câştiga mai mulţi bani, să aveţi pentru casa, şcoală şi vacanţe.

RAC
O neînţelegere mai veche cu cineva la care ţineţi, se poate dizolva şi să-şi recapete strălucirea relaţia voastră, să puteţi merge mai departe. O să-i daţi de capăt unei probleme contractuale şi o să vă luaţi banii, poate antamaţi nişte lucrări care să vă asigure continuitate financiară.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 24 iulie 2018. Zodia care face rost de bani pentru vacanța visată
Horoscop 24 iulie 2018. Zodia care face rost de bani pentru vacanța visată
VIDEO PROTVPLUS.RO
LA MARUTA
Mic dejun acasa, la George Tanase

06:20
LA MARUTA
Iulia Albu, cu cocosu' pe covorul rosu

06:10
LA MARUTA
Magicianul Robert Tudor, spargatorul de nunti. Ce a facut la nunta Roxanei Ciuhulescu?

17:03
DIVERTISMENT
Artistul plastic Alexandru Ghilduș explică de ce a fost ironizat Memorialul Renașterii

03:03
LA MARUTA
7 Klase, piesa noua cu ajutorul lui Smiley

08:17
LA MARUTA
Chef Cirtu si chef Mehrzad, burgeri pentru Maruta

11:36
LA MARUTA
Ansamblul "Doina Bascovului" cucereste China
La Maruta, ne-am bucurat de un spectacol de muzica populara alaturi de Ansamblul Doina Bascovului

13:43
VORBESTE LUMEA
VERDICT Dana Budeanu 15 octombrie
Verdict Dana Budeanu

23:10
VORBESTE LUMEA
Lora, insarcinată și maritată?
Vorbește Lumea prin "sat" ca Lora s-ar fi căsătorit în secret. De asemenea, s-au auzit numeroase zvonuri precum că artista ar fi însărcinată. Ce a declarat Lora în legătură cu aceste bârfe?

11:31
VORBESTE LUMEA
Ei au descoperit "Secretul Fericii". Vlad Zamfirescu și Irina Velcescu vorbesc despre noul proiect cinematografic
Actorul Vlad Zamfirescu a pus bazele unui nou proiect care promite a fi de succes. "Secretul Fericirii" este filmul care va avea premiera pe 19 octombrie

08:01
Horoscop
Horoscop 15 octombrie 2018. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii în acestă zi
Horoscop 14 octombrie 2018. Zodia care are șanse mari să înceapă o relație
Horoscop 13 octombrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie
Horoscop 12 octombrie 2018. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenție sănătății
Horoscop 11 octombrie 2018. Zodia care va face o vizită obligatorie la medic
Horoscop 10 octombrie 2018. Zodia care va avea parte de o reușită, după multe eforturi
Horoscop
Horoscop 9 octombrie. Zodia care trebuie neapărat să meargă la medic
Horoscop 8 octombrie 2018. Zodia care primeşte mai mulţi bani
Horoscop 7 octombrie 2018. Zodia care trebuie să facă cheltuieli importante
Horoscop 6 octombrie 2018. Zodia care primeşte o invitaţie extrem de avantajoasă
Horoscop 5 octombrie 2018. Schimbări majore în carieră pentru nativii acestei zodii
Horoscop 4 octombrie 2018. Probleme în relația de cuplu pentru nativii acestei zodii