Horoscop 22 noiembrie 2017: Zodia care ar putea primi o mărire de salariu

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Miercuri 22 Noiembrie 2017 07:15
Categorie: Horoscop

O să putem afla care au fost dedesubturile unei situații și o să putem repara ce s-a stricat într-o relație și să ne implicăm serios în ce va urma.

Vibrația zilei este 22 și o să ridicăm ștacheta, o să tindem mai sus din toate punctele de vedere.

SĂGETĂTOR: E momentul să vă reinventați, să vă faceți cunoscute calitățile și să acceptați noi responsabilități care să vă plaseze pe un post mai bine plătit pentru că se poate.

CAPRICORN: Vă dați acordul pentru un proiect care-o să vă solicite, dar de la care așteptați o promovare c-ați muncit destul și-aveți nevoie de un semn de apreciere.

VĂRSĂTOR: Șefii contează pe voi în perioada asta, iar pe voi vă interesează o ascensiune în carieră și o să vă implicați în tot felul de proiecte care să vă pună în evidență calitățile.

PEȘTI: Lucrurile încep să se așeze la voi, și o să aveți o relație de cuplu stabilă, și o să vă gândiți la căsătorie, s-aduceți pe lume un copil, să se mărească familia.

BERBEC: O să primiți ok-ul pentru un job, v-ați putea trezi cu o aprobare pentru un credit bancar și să vă pregătiți de un eveniment festiv în familie sau un concediu de sărbători.

TAUR: Se pare c-o s-aveți niște plăți de făcut, și o să vă interesați și de o afacere care să v-aducă profit, căutați sponsori ca să vă asigurați succesul pe termen lung.

GEMENI: Ați putea intră într-o combinație partenerială care o să v-ajute să câștigați o poziție mai sus în clasamentul de la slujbă sau din cadrul lărgit  al breslei voastre.

RAC: Vă dați tot interesul să țineți pasul cu cerințele de la slujba, iar dacă e, totuși, prea mult de lucru poate-i cereți șefului niște bani în plus la salariu.

LEU: Se conturează niște bani pe care trebuia să-i luați mai de mult și o să achitați o rată, sau o factură care e posibil să înghită o sumă mare de bani.

FECIOARĂ: O să vă străduiți să țineți pasul cu cerințele de la slujbă și să vă achitați onorabil de toate obligațiile ca să vă puteți apucă de proiecte noi, din cele care vă plac.

BALANȚĂ: Se pare c-o să aveți prilejul să sunați niște acte pentru care vă luptați de ceva vreme și chiar o să faceți progrese pentru că aveți o energie suplimentară în perioada asta.

SCORPION: Puteți primi o veste bună că aveți de încasat niște bani despre care nu știați nimic, ori că vi s-a aprobat o cerere care v-ar deschide noi perspective în afaceri.

Horoscop 21 noiembrie 2017. Zodia care își va suplimenta veniturile
Horoscop 21 noiembrie 2017. Zodia care își va suplimenta veniturile
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 20 ianuarie 2019. Zodia căreia i se activează sfera sentimentală
Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
horoscop
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă
Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche