Horoscop 21 noiembrie 2017. Zodia care își va suplimenta veniturile

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Marti 21 Noiembrie 2017 07:07
Categorie: Horoscop

O să știm ce decizii să luăm și ce atitudine s-avem față de ce au hotărât alții pentru noi și o să țineți cont și de noi, dar și de cei din jurul nostru când să facem niște alegeri.

 Vibrația zilei este 3 și e bine să spunem clar și răspicat ce-avem de gând, să nu lăsăm loc de interpretare.

SCORPION: E posibil să semnați un contract și să vă bucurați de alegerea făcută, c-ați ajuns la alt serviciu sau ați schimbat doar departamentul și-ați primit alt proiect.

SĂGETĂTOR: Apare cineva în viața voastră sentimentală și o să vă mutați în altă casă, oricum vă faceți planuri de conviețuit pentru ca lucrurile or să vă meargă bine. 

CAPRICORN: E șansa voastră de a vă face un bun renume și să vi se mulțumească pentru munca depusă, poate o să fiți selectați într-un grup de elită - și să primiți o recompensă. 

VĂRSĂTOR: Ați putea pleca în week-end într-o escapadă turistică sau poate se organizează un team building să puneți la cale strategii de serviciu, într-o atmosferă destinsă.  

PEȘTI: Se poate să luați o decizie referitoare la cariera voastră, poate vă inițiați într-un nou domeniu, sau o să fiți plătiți conform diplomei pe care tocmai ați primit-o c-ați absolvit. 

BERBEC: Întrevedere cu cineva care vrea să puneți la punct niște detalii cu privire la o colaborare și să vă luptați să obțineți tot ce v-ați propus, să nu munciți degeaba. 

TAUR: Sfera sentimentală e armonioasă, vă puteți găsi pe cineva, să trăiți o frumoasă poveste de dragoste, c-aveți resurse sufletești. .

GEMENI: Poate vă faceți curaj să-i cereți șefului niște bani în plus la salariu, o aparatură nouă, bonuri valorice, sunt lucruri pe care considerați că le meritați, nu sunt mofturi.

RAC: O să vă caute cineva care vrea să v-arate, o dată în plus, cât de mult că iubește și o să-i puteți răspunde că doar voi știți ce simțiți și ce gânduri de viitor aveți cu această persoană. 

LEU: Se poate să obțineți o titularizare și să apară și banii pe care-i așteptați, ca să faceți tot ce v-ați propus pentru casă și ai voștri, să mulțumiți pe toată lumea.  

FECIOARĂ: O s-aveți și voi parte de câștiguri, bani, vor fi și alte avantaje care v-ar aduce o mai mare stimă de sine, că moralul era cam scăzut în ultima vreme.

BALANȚĂ: Vă puteți găsi ceva în plus de lucru și să vă sporiți veniturile c-aveți cheltuieli mari în perioada asta și nu prea stăteați pe roze  cu banii.

Horoscop 20 noiembrie 2017. Zodia care va avansa în carieră
Horoscop 20 noiembrie 2017. Zodia care va avansa în carieră
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 20 ianuarie 2019. Zodia căreia i se activează sfera sentimentală
Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
horoscop
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă
Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche