HOROSCOP 2015. Anul provocarilor, al limitelor depasite si al castigurilor. Care sunt zodiile avantajate

horoscop

Anul viitor incepe promitator. Astrele ne vor ajuta sa fructificam toate proiectele incepute in 2014.

Va fi un an al provocarilor, curajului in care ne vom cunoaste pe noi insine mai mult decat in oricare an.

Practic, Jupiter in Leu ne va ajuta sa ne depasim limitele. Vom fi mai creativi si mai comunicativi ca niciodata.

Astrele ne avertizeaza insa sa fim atenti la capitolul sanatate. Zonele sensibile sunt : inima si coloana vertebrala.

In cea de a doua parte a anului, Jupiter intra in zodia Fecioara si din acel moment o sa devenim mult mai preocupati de profesie, familie si de sanatate. Mai ales ca exista o vulnerabilitate a aparatului digestiv.

Citește și
horoscop Pesti
HOROSCOP 2015. Neti Sandu prezinta previziunile pe 2015 pentru cei nascuti in zodia Pesti
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Spre sfarsitul anului 2015 astrele ne restrictioneaza sfera financiara si ne determina sa fim mai cumpatati, mai “de casa”.

Berbec

In prima partea a anului, aveti parte practic de o prelungire a lui 2014, cu un Jupiter in Leu, activand casa dragostei, a copiilor, a creativitatii, a hobby-urilor, a descoperirii de sine. E posibil sa vreti sa plecati la studii in afara. Aveti mai multa deschidere, vi se permit accesari de fonduri pentru a pune in practica idei in strainatate. Cealalta jumatate de an, din august incolo, se refera la serviciul propriu-zis. De obicei sunteti grabiti, expeditivi, acum trebuie sa fiti mai atenti, mai minutiosi, sa verificati, sa aveti rabdare, sa administrati corect. Nu scapati amanunte. Trebuie sa invatati si lectii care nu va plac.

Fiti atenti in prima parte a anului la problemele de sanatate cu circulatia, cu inima, capul, cu dintii, cu oasele. Pana in aprilie ies la iveala, luati-le in seama. In a doua parte din 2014, e si mai important sa aveti grija de voi, sa faceti analize, posibile probleme cu ochii, daca nu mergeti la timp la un control.

Taur

O sa va ocupati de casa, sa mai cumparati cate ceva sau poate sa vindeti, sa schimbati. Scapati de apasarea lui Saturn in casa parteneriala, insa atentie, se mai intoarce pentru cateva vorbe. Aveti de castigat in plan familial, al casei, imobiliar. Poate strangeti bani pentru o locuinta sau incepeti sa construiti una. Din august, casa dragostei, a copiilor, a posibilitatii de a face altceva, ceva ce va place, poate un serviciu sau provocari care sa va stimuleze mai mult pe partea de creativitate. Din august si pana in 2016, fructificati tot ce se poate la capitolul creativitate. Din mana voastra ies lucruri de mare consistenta, valoare.

Atentie la dieta, alimentatie, e casa stomacului, a sistemului cardiovascular, grija la coloana. Nu va enervati, sistemul nervos nu trebuie neglijat.

Va puteti indragosti sau poate apare un copil.

Gemeni

Va bucurati de Jupiter in planul comunicarii in prima parte a anului. Perfectionati niste unelte cu care sa folositi si mai bine tot ceea ce inseamna comunicarea: verbal, nonverbal, etc. Trebuie sa descoperiti ceva care sa va ajute si mai mult sa comunicati. Din august, va ocupati de casa, familie, probleme ale familiei, poate o casa care trebuie impartita intre diversi membri. Sau poate construiti, reparati, ii ajutati pe parinti, bunici. Sa nu faceti cu efort, ci cu placere, va conta candva.

Rac

Jupiter e in casa banilor in prima parte a anului. Mega oferta sa mergeti la alt serviciu, sa vi se dea bani, sa se implineasca acest deziderat in casa banilor, a contractelor. Din august, se activeaza sfera comunicarii, ceva nou pentru voi. O sa capatati o lejeritate in a vorbi cu cineva, aveti mai multa inceredere in voi, va depasiti temerile si emotivitatea. Interactionati, megeti la evenimente, reuniuni colegiale.

Leu

In prima parte a anului, o sansa uriasa de a face lucruri pe care nu le-ati putut face, cand ati ratat un "tren". Ar trebui sa stiti ce sa alegeti, intuitia e de baza. Sunt toate sansele sa ajungeti in top, la job, scoala. Sau poate va decideti cu cine ramaneti ca partener, cumparati o casa, plecati in strainatate. E momentul in care trebuie sa faceti ceva foarte important pentru viata voastra, e sansa voastra. Profitati la maximum de energie. Dupa august, urmari ale unei promovari, va creste salariul sau aveti o colaborare, capatati o cota, bani mai multi pe masura rangului la care ati ajuns.

Fecioara

Jupiter are cum sa fie generos din august cu voi. O sa fie o explozie de planete cazate in zodia voastra. E foarte bine. Pana in iunie, trebuie insa sa va adunati energiile si sa nu opuneti rezistenta daca niste lucruri nu ies. Vor iesi, dar nu acum, trebuie mai intai sa adoptati o tactica corecta. Din august incolo, totul intra pe fagasul normal.

Balanta

Reuniuni mondene, e de intrat in diverse cercuri, intr-un mediu select, sofisticat, stralucitor. Si va place. Apare o sansa de a face parte dintr-o fundatie, de a va asocia numele cu un brand. Capatati mai multa stralucire, importanta. Din august, sa aveti grija de sanatate. Si mai cumpatati cu banii, Saturn va da o lectie nu prea placuta, daca o sa cheltuiti aiurea.

Scorpion

Aveti posibilitati in casa carieriei, sunteti bine vazut la serviciu, faceti parte din comitete, comisii, va spuneti parearea. Aveti grija la ce vorbiti, pentru ca s-au strans multe frustrari din cauza lui Saturn. Mai pot fi niste numiri in functie, reusite in plan social. O sa fie mai bine din august, mai ales spre sfarsitul anului, cand o sa aflati la ce a folosit lectia andurantei si a intelegerii, la alt nivel, a unor lucruri care va depaseau. Saturn v-a dat insa intelepciunea pentru ca ati depasit durerea. Vedeti viata altfel si totul o sa vi se para mult mai usor.

Sagetator

Pe cei de la inceputul zodiei Saturn va creioneaza mai interiorizati. Economisiti mai mult energia, sunteti parca mai distanti. Dar senzatia nu e rea. In rest, mai multe provocari la care va incumentati. Sunteti mai selectivi, circumspecti. Ajungeti sa descoperiti "esenta". Un super cadou pe care-l primiti de la astre.

Capricorn

Casa banilor e activata in prima partea a anului. Puteti castiga niste sume, o sa si cheltuiti insa. Aveti grija de sanatate si de contul curent, de economii, de ce a strans familia. Din august, legalizati niste acte, mergeti la studii superioare. Gasiti resursele cu care sa faceti fata momentelor mai deosebite.

Varsator

An bun pentru parteneriat, relatia de cuplu sau cu partenerii de job. O sa fiti promovat, o sa discutati altfel cu sefii, sunteti pe picior de egalitate cu ei. Va casatoriti sau va lamuriti daca sunteti in relatia corecta. Va lamuriti niste aspecte legate de viata personala si profesionala. Din august e activata casa banilor si a surselor pe care le puteti accesa ca sa castigati sume pe care sa Ie stocati in conturi. Aveti grija din august la sanatate. Ati suferit din cauza felului in care ati fost tratat la serviciu. Atentie la alergii, oase, sistem nervos.

Pesti

O perioada cu multa munca la serviciu in prima jumatate a anului. Din august devine insa interesant pentru ca ati avut ocazia pana in iulie 2014 sa intalniti pe cineva, sa fiti fericiti. Daca ati ratat momentul, vine acest august 2015 cand va puteti casatori sau logodi. Iar daca nu e persoana potrivita, realizati si luati o decizie. Va lamuriti practic daca relatia e de cursa lunga sau daca mergeti mai departe cu altcineva. Daca sunteti intr-un proces, lucrurile se pot definitiva pana la sfarsitul anului, capatati bani, bunuri, custodia copilului. La serviciu, puteti ajunge la un alt nivel de comunicare cu sefii, unul bun.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Horoscop 2015. Ce bucurii si ce probleme rezerva noul an pentru fiecare zodie in parte
Horoscop 2015. Ce bucurii si ce probleme rezerva noul an pentru fiecare zodie in parte

Ne asteapta un an al schimbarilor majore, plin de entuziasm si pasiune. Ne va merge mai bine decat in 2014, care a fost un an conflictual, chiar violent pe alocuri, spun astrologii.

HOROSCOP 2015. Neti Sandu prezinta previziunile pe 2015 pentru cei nascuti in zodia Pesti
HOROSCOP 2015. Neti Sandu prezinta previziunile pe 2015 pentru cei nascuti in zodia Pesti

Pentru Pesti, e o perioada cu cu multa munca la serviciu. Cand Jupiter intra in casa serviciului, ti se cere sa muncesti foarte mult. Vor fi lucruri in plus de care trebuie sa se ocupe.

HOROSCOP 2015. Neti Sandu prezinta previziunile pe 2015 pentru cei nascuti in zodia Varsator
HOROSCOP 2015. Neti Sandu prezinta previziunile pe 2015 pentru cei nascuti in zodia Varsator

Pentru Varsator, 2015 e an bun pentru parteneriat, relatia de cuplu sau cu partenerii de job, cu sefii, adica e intrebat daca este de acord cu niste lucruri, nu mai este obligat. Pana acum a stat intr-o subordonare din cauza lui Saturn.

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul
Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul

Un oficial de rang înalt din Hamas a declarat pentru AP că grupul islamist militant este dispus să accepte un armistițiu de cinci ani sau mai mult cu Israelul.

 

Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale
Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale

Alte trei bănci au câștigat procesele cu Autoritatea Națională a Consumatorilor, care le obligase să emită scandețare cu rate egale la credite pentru toși clienții. La acest moment sunt cinci instituții bancare care au avut căștig de cauză.