Horoscop 20 februarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care vin niște bani, pot fi și cadou

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 20 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. O să simțiți un confort sufletesc pe care-l putem spori dacă ne asigurăm că și cei din jurul nostru se simt în elementul lor, să creăm armonie.

Vibrația zilei este 2 și o să facem echipă cu cel cu care chiar rezonăm.

Horoscop 20 februarie 2024 - PEȘTI

Sunt chestiuni importante de care trebuie să vă ocupați și o să vă asigurați un statut, o să ieșiți practic, dintr-o stare de provizorat.

Apare cineva care a așteptat destul un răspuns de la voi și poate v-ați decis ce-i spuneți, dacă rămâneți împreună sau nu.

Horoscop 20 februarie 2024 - BERBEC

Vă alăturați unui grup ca să dați drumul unui proiect care o să vă aducă beneficii și o să fiți încântați de rezultate, cât de curând. O să faceți o reevaluare a prietenilor și o să-i păstrați pe cei care v-au fost fideli și au fost sinceri cu voi.

Citește și
„Înseamnă un Al Treilea Război Mondial”. Reacția Ungariei, după ce Macron a reluat ideea trimiterii de trupe în Ucraina

Horoscop 20 februarie 2024 - TAUR

O să primiți poate niște bani în plus, vi se mulțumește pentru felul în care v-ați achitat de responsabilități și o să vă prelungiți eventual niște contracte.

Poate vă e mai clar dacă o să vă căsătoriți, sau nu și o să începeți pregătirile, dacă răspunsul e DA.

Horoscop 20 februarie 2024 - GEMENI

O să dați de o cazare ieftină pe undeva, prin țară, prin lume și o să plătiți avansul, și restul la destinație, poate la vară.

Poate ați primit un accept de la școală, și o să faceți rost de bani pentru cursuri, examene, să vă puteți urma visul.

Horoscop 20 februarie 2024 - RAC

Vă caută cineva care vă este recunoscătoare, persoană pentru că i-ați ajutat-o atunci când a avut cea mai mare nevoie și o să vă petreceți câteva ore împreună.

Vin de undeva niște bani, poate fi și un cadou și o să faceți o rezervare pentru weekend la schi, undeva, sau la un restaurant, un spectacol.

Horoscop 20 februarie 2024 - LEU

O să vă expuneți punctul de vedere într-o ședință și poate șefii se vor îndupleca să vă acorde un plus salarial, să vă pună la dispoziție și gadgeturi de ultimă generație, aparatură ultraperformantă.

E cineva căruia îi e dor de voi și o să faceți cumva să vă vedeți, și dacă nu se poate azi, atunci în weekend.

Horoscop 20 februarie 2024 - FECIOARĂ

O să încercați o nouă abordare cu șefii, să le mai cereți una, alta, un salariu mărit, o mașină de serviciu, abonament la sala de sport, la piscină, diverse.

O să vă bucurați de o revedere care o să vă răscolească niște amintiri care vă pot detensiona să luați o decizie majoră.

Horoscop 20 februarie 2024 - BALANȚĂ

Apar noutăți la serviciu și o să vă pliați pe cerințele șefilor că vreți și voi o upgrade ca să vă perfecționați stilul, să atingeți un alt nivel.

O să vă simțiți atrași de cineva care vă hipnotizează de-a dreptul, și o să încercați, cu greu, să vă dezmeticiți.

Horoscop 20 februarie 2024 - SCORPION

Poate o să vă hotărâți să dați o mână de ajutor unui coechipier de afaceri că e nevoie de talentul vostru și o să vă implicați cu mare drag.

Poate vă descoperiți un hobby care o să vă scape de stres și o să dați randament și mai bun la slujbă.

Horoscop 20 februarie 2024 - SĂGETĂTOR

O să fiți expeditivi cu obligațiile profesionale și o să faceți treabă bună în familia de grup că vă anima aceleași idealuri și toată lumea are de câștigat.

Poate revine ideea unei mutări și o să vă consultați cu ai voștri că să știți dacă vă căutați o locuință mai spațioasă, sau nu.

Horoscop 20 februarie 2024 - CAPRICORN

Încep să se adune banii în cont și o să vă faceți planuri să luați lucruri scumpe că le aveți de mult timp pe lista de așteptare.

O să definitivați o situație care ține de școală și o să încheiați un stagiu, treceți într-o etapă superioară.

Horoscop 20 februarie 2024 - VĂRSĂTOR

Aveți idei, în jurul vostru sunt oameni care vă pot ajuta să le puneți în practică și o să vă meargă bine din punct de vedere financiar.

O să dați zor să rezolvați diverse probleme legate de casă și o să vă rămână timp și pentru voi, să ieșiți la plimbare, la mondenități.

Articol recomandat de sport.ro
„Câți bani câștigi în România?” Apărătorul de la FCSB, dorit în Franța, a dat răspunsul pe loc
„Câți bani câștigi în România?” Apărătorul de la FCSB, dorit în Franța, a dat răspunsul pe loc
Citește și...
Horoscop 3 mai 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodii în Vinerea Mare
Horoscop 3 mai 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodii în Vinerea Mare

Horoscop 3 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să avem parte de surprize la tot pasul și o să ne lăsăm pătrunși de spiritul sărbătorilor pascale și o să fim recunoscători pentru tot ce primim, material sau spiritual.

Horoscop 2 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate descoperi niște bani în cont
Horoscop 2 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate descoperi niște bani în cont

Horoscop 2 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu emoții constructive. O să facem și treabă, ca mai e de lucru și la serviciu și acasă, dar ne putem și plimba și întâlni la un restaurant, la un picnic cu cei pe care-i avem la inimă.

Horoscop 1 mai 2024, cu Neti Sandu. E o zi cu grătare și petreceri cu prietenii pentru mai multe zodii
Horoscop 1 mai 2024, cu Neti Sandu. E o zi cu grătare și petreceri cu prietenii pentru mai multe zodii

Horoscop 1 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. Or să fie schimbări de direcție, de asociere cu un grup, sau cu altul de prieteni, dar distracție tot va fi!  

Recomandări
Rușii de la Gazprom au pierdut aproape 7 miliarde de dolari din reducerea livrărilor de gaze spre Europa
Rușii de la Gazprom au pierdut aproape 7 miliarde de dolari din reducerea livrărilor de gaze spre Europa

Grupul rus Gazprom a raportat joi pierderi nete de 629 miliarde de ruble (6,9 miliarde de dolari) în 2023, comparativ cu un profit net de 1.226 miliarde de ruble (15,2 miliarde de dolari) în 2022.

Donald Trump spune în ce condiții va recunoaște rezultatele alegerilor prezidențiale. ”Va trebui să luptăm”
Donald Trump spune în ce condiții va recunoaște rezultatele alegerilor prezidențiale. ”Va trebui să luptăm”

Republicanul Donald Trump a refuzat să se angajeze explicit să recunoască rezultatul noii sale confruntări cu Joe Biden în timpul alegerilor prezidenţiale ce vor avea loc în noiembrie, potrivit unui interviu difuzat joi, informează AFP.

Intervenție în forță a trupelor speciale după ce un bucureștean s-a încuiat în casă cu gemenii de 4 luni. Ce i-a făcut soției
Intervenție în forță a trupelor speciale după ce un bucureștean s-a încuiat în casă cu gemenii de 4 luni. Ce i-a făcut soției

Trupele speciale de la Poliția Capitalei au intervenit de urgență la un caz de violență domestică. Un bărbat de 46 de ani se încuiase în locuința din Sectorul 5 cu doi bebeluși de numai 4 luni.