Horoscop 2 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care urmează noutăți de la seviciu și se anunță și bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 2 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Reuşite azi. O să ne bucurăm de o rezolvare că prin minune şi totul se va simplifica, o să ne eliberăm de nişte poveri.

Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu cel de lângă noi.

Horoscop 2 octombrie 2023 – BALANŢA

O să faceţi rost de bani, poate vă suplimentaţi veniturile că o să daţi curs unor colaborări şi o să staţi mult mai bine din punct de vedere financiar.

Iniţiativele vă reuşesc, vă susţin şi nişte oameni care vă acaparează şi o să faceţi treaba la lumea, să vă faceţi autopromovare.

Horoscop 2 octombrie 2023 – SCORPION

Întrevedere cu cineva care fie v-a propus, fie o s-o facă acum, să vă tenteze cu un job şi o să aibă şi argumentele necesare ca să nu trataţi cu refuz.

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi să vă înţelegeţi de minune.

Horoscop 2 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR

Noutăţi la serviciu, o să fiţi chemaţi la noi ordine şi n-o să vă displacă ce-o să lucraţi - că e în stilul vostru şi se anunță şi bani.

Prietenii au gânduri mari cu voi, vă convoacă la o întrunire, poate pe un teren de sport, să mai faceţi şi mişcare, printre altele.

Horoscop 2 octombrie 2023 – CAPRICORN

O reuşită poate semnaţi un contract, sau vă luaţi banii care vi se cuveneau, după lungi aşteptări şi o să vă asiguraţi un trai mai bun, că tindeţi cât mai sus.

Poate vi se încredinţează o funcţie, vi se recunosc nişte merite şi o să creaţi o stare de echilibru ca să funcţionaţi - ceas.

Horoscop 2 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR

Încă se mai poate să apară cineva care să vă completeze frumos, dacă asta vă doriţi şi o să puteţi experimenta traiul în doi, ca să vedeţi dacă funcţionează.

Poate faceți o rezervare pentru weekend să plecaţi într-un city break - şi cine ştie, poate-i faceţi o surpriză partenerului.

Horoscop 2 octombrie 2023 – PEŞTI

O să faceţi echipă cu cineva care vi se potriveşte, ţine pasul cu voi şi o să aveţi randament bun la treabă, că vă sincronizaţi.

Se poate să primiţi susţinere financiară, morală, din partea unor oameni care vor să vă facă viaţa mai uşoară şi o să le fiţi recunoscători.

Horoscop 2 octombrie 2023 – BERBEC

Se anunţa nişte bani şi o să aveţi de cheltuială, că s-au adunat cam multe pe lista de cumpărături şi veţi să luaţi tot ce vă trebuie.

Se vine cu oferte de lucru la voi şi o să vă faceţi nişte socoteli ca să ştiţi dacă e vremea convenabilă şi dacă nu - ziceţi pas.

Horoscop 2 octombrie 2023 – TAUR

Posibile noi provocări - poate vi se dă un proiect care v-ar pune în lumina reflectoarelor, ar fi punctul de lansare pe o nouă orbita profesională.

Prezenţa cuiva v-ar aduce un plus de bunădispoziţie şi v-ar da idei pentru programul zilelor de weekend.

Horoscop 2 octombrie 2023 – GEMENI

V-ar prinde bine să faceţi un control medical să vă asiguraţi că organismul e într-o stare bună, de funcţionare şi că n-aveţi nevoie de niciun tratament.

E cineva care vă captează interesul şi dacă n-aveţi partener de iată o să vă încercaţi şansele.

Horoscop 2 octombrie 2023 – RAC

Vă faceţi planul legat de locuinţa, să vă mutaţi, sau să renovaţi, să compartimentaţi altfel interiorul, să fie aerisit şi să vă simţiţi cu toţii bine.

Poate vine cineva în vizită şi rămâne încă o zi, două, ca să ne povestiţi, să vă plimbaţi, să reînnodaţi firul unei poveşti de dragoste, poate.

Horoscop 2 octombrie 2023 – LEU

Munca de echipa o să v-aducă unele câştiguri, poate e o colaborare care v-ar suplimenta veniturile şi v-aţi mai echilibra cu banii.

Se poate să plecaţi într-o excursie la sfârşit de săptămână şi o să vă alegeţi coechipieri care să creeze o atmosferă veselă, antrenantă.

Horoscop 2 octombrie 2023 – FECIOARĂ

O să candidaţi la un salariu mărit şi o să şi primiţi acel surplus, în cazul unora dintre voi poate fi şi un voucher care să vă completeze salariul.

Vi se face o ofertă de parteneriat şi dacă vă simţiţi confortabil în această combinaţie poate vă daţi acordul.

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep și-a negociat revenirea pe teren! Turneul la care a fost dorită insistent: „A spus că ar vrea”
Simona Halep și-a negociat revenirea pe teren! Turneul la care a fost dorită insistent: „A spus că ar vrea”
Citește și...
Horoscop 30 noiembrie 2023. Ce aduc astrele zodiilor de Sfântul Andrei
Horoscop 30 noiembrie 2023. Ce aduc astrele zodiilor de Sfântul Andrei

Horoscop 30 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi splendidă. E sărbătoare, şi avem şi alte motive personale să fim fericiţi şi să ne bucurăm de prezenţa celor dragi, aşa că să nu ezităm s-o facem.

Horoscop 29 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești bune
Horoscop 29 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești bune

Horoscop 29 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. Se precipită nişte lucruri, evenimente şi o să ne urmărim îndeaproape interesul ca să obţinem maximum din ce ne-am propus.

Cele patru zodii care se îmbogățesc în 2024, Anul Dragonului de Lemn
Cele patru zodii care se îmbogățesc în 2024, Anul Dragonului de Lemn

Anul 2024 este anul Dragonului de Lemn, un simbol al transformării și al oportunităților pentru toate zodiile. 

 

Recomandări
Armistițiu pe muchie de cuțit. Pacea temporară din Gaza pare să strice planurile de atac ale armatei israeliene
Armistițiu pe muchie de cuțit. Pacea temporară din Gaza pare să strice planurile de atac ale armatei israeliene

Cel de-al șaselea schimb de prizonieri între Hamas și Israel a avut loc miercuri seară, dar oficialii de la Tel Aviv par că sunt interesați mai mult de continuarea războiului, fapt ce ar putea întrerupe brusc pacea temporară.

Cătălin Cherecheș a fost arestat. Primarul fugar se află încarcerat în penitenciarul din Augsburg
Cătălin Cherecheș a fost arestat. Primarul fugar se află încarcerat în penitenciarul din Augsburg

Primarul Cătălin Cherecheș a fost arestat de autoritățile germane și încarcerat în penitenciarul din Augsburg - Gablingen.

„Erau convinse că făcând sex se purifică”. Cum a reușit Gregorian Bivolaru să atragă persoane vulnerabile în secta sa
„Erau convinse că făcând sex se purifică”. Cum a reușit Gregorian Bivolaru să atragă persoane vulnerabile în secta sa

Apar detalii revoltătoare după arestarea lui Gregorian Bivolaru la Paris. Cel supranumit „Guru MISA” este acuzat că, împreună cu alte 40 de persoane, ar fi creat o sectă în care aveau loc abuzuri sexuale.