Horoscop 16 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia căreia încep să i se adune banii în cont

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 16 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cam cu de toate. Avem și treabă, dar ne putem oferi și un respiro ca să ne destresăm. E bine să alternăm relaxarea cu munca.

Vibrația zilei este 7 și o să facem tot posibilul să eliminăm lucrurile inutile din viața voastră.

Horoscop 16 mai 2024 - TAUR

Vi se oferă ceva nou de lucru, poate fi și în particular și să vă placă, să puneți mult suflet ca vreți să le demonstrați tuturor că sunteți cei mai buni.

O reușită! Viața voastră a căpătat un alt sens, poate aveți o funcție, poate v-ați căsătorit, sau urmează să.

Horoscop 16 mai 2024 - GEMENI

O să primiți niște recompense și o să puteți duce mai departe munca fără să vi se pară un megaefort și o să vă pregătiți de o resuscitare în plan profesional.

Citește și
REPORTAJ. Ce nu spune ministrul Sorin Grindeanu despre Autostrada Sibiu – Pitești. Statul român n-a plătit încă nici un leu despăgubiri cetățenilor expropriați: „Ne trombonesc!”

Se poate să vă pice cu tronc cineva și or să vi se răscolească niște câmpuri emoționale care să vă aducă un vibe pozitiv.

Horoscop 16 mai 2024 - RAC

Apar schimbări cu care s-ar putea să fiți de acord. În caz contrar, nu vă împotriviți prea tare c-o să constați că sunt în anturajul vostru.

Se poate să primiți o veste bună, că vine cineva care v-a lipsit și ați putea reincepe o poveste care să vă completeze frumos, sufletește.

Horoscop 16 mai 2024 - LEU

Se poate să vă pregătiți de o plecare fie la studii, fie ca să munciți prin țară, sau în străinătate și o să fie un alt fel de experiență.

Sunt acte importante de semnat, de reactualizat buletin, pașaport, legitimații, carduri ca să aveți acces liber.

Horoscop 16 mai 2024 - FECIOARĂ

O definitivare - vi se pune și ultima parafa pe un dosar care v-ar asigura un câștig în plan profesional, ori poate se încheie un proces și o să vă recâștigați drepturi, onoarea pierdută.

Se poate să vă contacteze cineva să lucrați împreună, să mai faceți rost de niște bani c-aveți nevoie pentru vacanță, excursii.

Horoscop 16 mai 2024 - BALANȚĂ

Se poate să ajungeți la o concluzie referitoare la viața de cuplu și să spuneți lucrurilor pe nume ca să nu mistificați adevărul.

Încep să se adune banii în cont și o să-i capitalizați c-o să aveți nevoie de ei ca să vă luați o mașină poate.

Horoscop 16 mai 2024 - SCORPION

Se poate să lansați la apă un proiect, să începeți o relație care vă dă aripi și care s-ar putea să ducă la căsătorie, dacă nu sunteți într-o relație.

O să fiți, poate, mai selectivi cu prietenii, și o să-i păstrați pe cei fideli, ca să nu vă mai faceți sânge rău că vă trădează.

Horoscop 16 mai 2024 - SĂGETĂTOR

Or să vă intre niște bani în cont și se vor rezolva acele lucruri care v-au ținut pe loc, și vi se vor deschide noi oportunități de a vă lansa în carieră.

Poate o să vă implicați într-o activitate care o să vă pună în valoare calitățile ascunse și o să vă bucurați de un succes de grup.

Horoscop 16 mai 2024 – CAPRICORN

Locuința pare să fie centrul atenției - faceți niște schimbări și or să coste, dar pentru asta ați strâns niște bani ca s-a votat în consiliul de familie să dați refresh casei.

Se poate să fi apărut cineva în peisajul sentimental și o să vă faceți timp să ieșiți să vă plimbați să vedeți cum vă simțiți.

Horoscop 16 mai 2024 - VĂRSĂTOR

Poate o să vă interesați de o plecare în vacanță și găsiți ceva rezonabil, pentru la vară, faceți rezervarea și plătiți integral c-o fi cu o reducere în cazul ăsta.

Poate o să faceți niște drumuri ca să vă rezolvați chestiuni care țin de școală, pot fi cursuri, antrenamente, dacă e un sport.

Horoscop 16 mai 2024 - PEȘTI

Se poate să primiți o confirmare din partea unor autorități c-ați câștigat un proces, că vi s-au restituit bunuri și că ați fi fost admiși la o școală, la o instituție.

O reușită în sfera comunicării - poate i-ați convins pe șefi să vă acorde un plus salarial fără să trebuiască să munciți în plus.

Horoscop 16 mai 2024 - BERBEC

O să vă încumetați să dați drumul unei afaceri care să vă aducă recunoașterea celor din breasla și să vă extindeți aria de influență dincolo de cadrul obișnuit.

Se poate să vă îndrăgostiți de cineva care să fie pe tiparul vostru și să vă armonizați cu timpul.

Articol recomandat de sport.ro
Rusia lui Putin, ca URSS! Decizia luată de televiziunea de stat rusă cu privire la Jocurile Olimpice de la Paris
Rusia lui Putin, ca URSS! Decizia luată de televiziunea de stat rusă cu privire la Jocurile Olimpice de la Paris
Citește și...
Horoscop 27 iulie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan sentimental
Horoscop 27 iulie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan sentimental

Horoscop 27 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Vești bune azi. O să putem repara lucrurile pe care nu le-am făcut perfect, mai îndreptăm și o relație de prietenie, de dragoste ca să mergem înainte cu ceva care să fie valoros.

Horoscop 26 iulie 2024, cu Neti Sandu. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii
Horoscop 26 iulie 2024, cu Neti Sandu. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii

Horoscop 26 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi echilibrată. O să ne vedem, liniștiți de treburile casnice, ne asigurăm că alor noștri le e bine.

Horoscop 25 iulie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie se adună bani și o să-i gestioneze „ca lumea”
Horoscop 25 iulie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie se adună bani și o să-i gestioneze „ca lumea”

Horoscop 25 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PROTV. O zi chiar frumoasă. Avem chef și de treabă și de distracție, și o să îmbinăm utilul cu plăcutul ca să fie toată lumea mulțumită, inclusiv noi.  

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu se măreşte TVA, nu se măreşte impozitarea". Când vor fi prezentate măsurile fiscale

Premierul României, Marcel Ciolacu, a anunțat, vineri, că pe 1 septembrie va fi prezentat un plan de reducere a cheltuielilor fiscale care nu va presupune şi mărirea TVA sau creşterea contribuţiilor sociale.

Viktor Orban se implică în problema aderării complete a României la Schengen. Promisiunea făcută de liderul de la Budapesta
Viktor Orban se implică în problema aderării complete a României la Schengen. Promisiunea făcută de liderul de la Budapesta

Tema întrării României în spațiul Schengen, pe cale terestră, a fost reluată, cu prilejul vizitei premierului maghiar, Viktor Orban, în România.

Atmosferă de poveste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Show total pe Sena | GALERIE FOTO
Atmosferă de poveste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Show total pe Sena | GALERIE FOTO

A sosit ziua cea mare. Ziua pentru care Franţa se pregăteşte de ani buni, pentru ca Parisul să găzduiască ceea ce se vrea a fi cea mai grandioasă ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice.