Horoscop 14 noiembrie 2017. Peștii primesc un bonus, Balanțele repară relația sentimentală

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Marti 14 Noiembrie 2017 08:37
Categorie: Horoscop

O să putem spune lucrurilor pe nume și să ne eliberăm de niște greutăți sufletești, să readucem în viața noastră niște oameni, pe care să-i punem la locul cuvenit, să-i recunoaștem fiecăruia valoarea.

Vibrația zilei este 5 și o să dăm dovadă de curaj în anumite situații complicate.

SCORPION
O s-aveți prilejul să alegeți un job fie și o colaborare, de care să fiți mulțumiți, și-o s-aveți mai mulți bani. O serie de lucruri la care ați visat de mult se-apropie de voi, pe unele o să vi le faceți voi cadou pentru că vi le doreați, pe altele vi le fac cadou alții, una peste alta e bine.

SĂGETĂTOR
O să faceți treabă bună în compania celor tineri și o să va-ncărcați și cu energie pozitivă, o să fie o plăcere tot ce veți lucra. Se poate să luați în discuție condițiile în care ați putea reveni într-un grup de prieteni cu care făceați sport, vă duceți pe la diferite mondenități ca să vă convină.

CAPRICORN

O să vi se propună o formă de colaborare, pe care-o s-o găsiți convenabilă și de-aici vor veni banii care să va suplimenteze veniturile. O să aflați cine are nevoie de voi, ce note ați luat la un examen, ce gânduri au șefii cu voi și care sunt șansele voastre să deveniți și mai vizibili în societate.

VĂRSĂTOR

Lumea o să fie mai atentă la ce aveți de comunicat, sunt și niște calități pe care o să le scoateți la înaintare ca să-i convingeți pe oameni că sunteți cei mai buni. Poate faceți de pe-acum o rezervare pentru plecarea în excursie din week-end sau când o să va mai luați câteva zile libere, să aveți asigurată cazarea, transportul, masa.

PEȘTI
Poate veți luă o prima, un bonus, un rest de plată dintr-o colaborare și să fiți și voi un pic mai degajați din punct de vedere financiar. Voi va puteți reinventa, e o conjunctură de care trebuie profitat la maximum ca să ajungeți în lumina reflectoarelor, să se vorbească de bine despre voi, să prosperați.

BERBEC
E posibil să deschideți un nou capitol profesional și să fie cu succes pentru că există un magnetism de neignorat. E cineva care o să va suscite interesul, mai ales dacă sunteți în căutarea omului potrivit pentru o relație și o să fie un bun început, că atracția e reciprocă.

TAUR
Poate o să negociați cu banca să vă reducă rata unui credit, să aveți un comision mai mic de returnat, ceva de genul ăsta. O să fie ceva în plus de lucru la serviciu și-or să va acapareze și treburile gospodărești, așa că o să fie solicitant, dar voi puteți duce multe și o să va descurcați și de data asta.

GEMENI
O s-aveți o comunicare mult mai bună cu șefii, cu autoritățile și o să puteți primi aprobările de care-aveți mare nevoie. Aveți idei constructive, poate or să vă ajute niște oameni să le puneți în practică, să va bucurați de prestigiu, să vi se încredințeze proiecte și mai mari cu care să va faceți și mai cunoscuți.

RAC
E un nou domeniu care vă atrage, și o să parcurgeți câteva module sau un an, doi de studii să căpătați o specializare. Poate aranjați cu o firmă să vă repare ceva pe-acasă, poate ați comandat diverse lucruri și vreți să va fie montate, ori poate vă mutați, se instalează cineva la voi pentru o vreme, e ceva nou.

LEU

Se pare c-o să vă faceți timp și pentru activitățile recreative ale copiilor, să se bucure de compania voastră, să se simtă mai relaxați, în largul lor. Parcă simțiți nevoia unei mici vacanțe și o să plecați într-un city break, chiar și cu un grup de prieteni, colegi, deși ați prefera să fiți doar voi și partenerul de cuplu.

FECIOARĂ
În relația sentimentală au rămas niște adevăruri nerostite și care v-apăsă și e momentul să vă eliberați, să-ncepeți o viață nouă. Poate renegociați salariul sau proiectul în plus pe care-l aveți în lucru să fie plătit ca lumea pentru c-o să fie cu multă muncă și perseverență.

BALANȚA
O relație sentimentală se poate repara dacă nu v-ați îndepărtat prea mult și nici partenerul n-a încetat să vă iubească. Munca o să va fie apreciată abia după ce o să-i faceți niște apropouri șefului că v-a sărit de la mărirea de salariu, și c-aveți, totuși, cu ce să vă lăudați.


Horoscop

Horoscop 24 februarie 2018. Zodia care se poate căsători

Horoscop 23 februarie 2018. Zodia care va pune totul la bătaie pentru o promovare

Horoscop 22 februarie 2018. Probleme de sănătate pentru nativii acestor zodii

Horoscop 21 februarie 2018. Planuri noi în carieră și venituri în plus pentru această zodie

Horoscop 20 februarie 2018. Schimbări la locul de muncă pentru nativii acestei zodii

Horoscop 19 februarie 2018. Balanțele pot primi un cadou, o recompensă

Horoscop

Horoscop 18 februarie 2018. Astăzi, Taurii încep o perioadă bună pentru căsătorie

Horoscop 17 februarie 2017. Peștii vor fi răsfățați de partenerul de cuplu

Horoscop 16 februarie 2018. Zodia care va avea o surpriză sentimentală

Horoscop 15 februarie 2018: Zodia care ar putea primi o proprietate

Horoscop 14 februarie 2018. Zodia care va avansa în carieră

Horoscop 13 februarie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani