Horoscop 13 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie trebuie să se îngrijească de sănătate zilele acestea

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 13 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. O să ne ascultăm instinctul care ne spune ce să facem, cum anume să procedăm și rezultatele favorabile nu vor întarzia să apară.

Vibrația zilei este 4 și o să avem grijă și de noi și de ai noștri.

Horoscop 13 mai 2024 - Taur

Provocări la tot pasul - vi se poate împlini un vis mai vechi, puteți primi fie un job, fie un titlu, vin și bani și o să fie bine pe toate planurile - Adică mai bine.

Apare cineva care vă poate face viața mai frumoasă și o să vă bucurați că o să vă completeze, să vă armonizați, că e momentul ideal.

Horoscop 13 mai 2024 - Gemeni

O să vă coopteze niște parteneri de afaceri să puneți umărul la un proiect care v-ar aduce vizibilitate și bani, că vine anul vostru special, cu marele benefic, Jupiter, în zodia voastră.

Citește și
REPORTAJ. Ce nu spune ministrul Sorin Grindeanu despre Autostrada Sibiu – Pitești. Statul român n-a plătit încă nici un leu despăgubiri cetățenilor expropriați: „Ne trombonesc!”

Bine-ar fi să vă îngrijiți de sănătate ca să faceți față proiectelor noi că vin oferte de lucru și trebuie să fiți buni-zdraveni.

Horoscop 13 mai 2024 - Rac

Se anunță bani poate pentru că lucrați ceva și în particular și o să aveți de cheltuială, poate aveți de luat cuiva un cadou și o să aveți cu ce să acoperiți toate costurile.

O să renegociați un contract, poate fi și de colaborare și adaptați salariul la prețurile actuale.

Horoscop 13 mai 2024 - Leu

Întrevedere cu cineva care vă oferă posibilitatea să atrageți atenția prin ceva și să străluciți pe firmament, să vi se acorde un premiu, că e momentul vostru de glorie.

O reușită, după luni de eforturi, de un an de zile poate, și o să scoateți pe piață un produs care va fi cartea voastră de vizită.

Horoscop 13 mai 2024 - Fecioară

Planuiți o plecare în afara țării, chiar și cu treabă și o să vă dramuiți banii să vă ajungă de transport, de cazare și să aveți zile de buzunar, pe-acolo.

Se observă rezultate de top la școală și o să faceți progrese vizibile, că aveți mare capacitate de asimilare a materiei.

Horoscop 13 mai 2024 - Balanță

O să-și facă, o să vedeți, curaj să vă abordeze cineva care vă place și o să se apropie să vă invite la cafea, la plimbare, că simte un potențial de relație și dacă sunteți singuri o să vă încumetați.

Se poate să vă duceți la un interviu și să faceți impresie bună că sunteți buni profesioniști.

Horoscop 13 mai 2024 - Scorpion

Vi se fac promisiuni fie de amenajare, fie de o funcție care vi s-ar potrivi și va trebui să vă decideți din scurt, că e nevoie urgentă de voi în postura respectivă.

Poate v-ați decis să legalizați relația și începeți pregătirile, dacă ați făcut și anunțat, dacă nu e bine să vă faceți cunoscute intențiile.

Horoscop 13 mai 2024 - Săgetător

Sunt treburi de serviciu care vă dau serios de furcă, dar nimic nu e prea greu pentru voi, așa că o să achitați onorabil și o să urmeze și o promovare.

O să mai cheltuiți niște bani cu casa poate pentru că vreți să faceți niște modificări pentru confortul și fizic și vizual.

Horoscop 13 mai 2024 - Capricorn

O să vă consultați cu ai voștri să vedeți dacă vă doriți o altă locuință sau s-o reamenajați pe actuala că se impun totuși, niște modificări.

Vă puteți găsi și voi pe cineva cu care să formați un cuplu și să vă asigurați că e o persoană serioasă care să vă însoțească pe tot parcursul vieții.

Horoscop 13 mai 2024 - Vărsător

Poate faceți rezervare să plecați într-o excursie și să vă limpeziți creierii, că să vehiculați idei ingenioase, să faceți proiecte care să vă pună în valoare genialitatea.

Se poate să faceți niște îmbunătățiri acasă, poate vă cumpărați lucruri noi, înlocuiți piesele uzate și aduceți un plus de modernism.

Horoscop 13 mai 2024 - Pești

Se poate să luați startul într-o nouă aventură profesională și să țineți pasul cu cerințele, să vi se acorde și un ajutor la momentul potrivit, o sponsorizare, poate.

Poate începeți niște cursuri, o specializare și o să câștigați un statut, un salariu mai mare în principiu.

Horoscop 13 mai 2024 - Berbec

Apare ceva stimulativ și poate vă duceți la alt serviciu și n-o să lăsați să vă scape ocazia să deveniți cap de afiș că e ceva care vă atrage toate privirile.

Vi se fac promisiuni de avansare la locul de muncă, poate și fără concurs - par să vină recompensele!

Articol recomandat de sport.ro
Rusia lui Putin, ca URSS! Decizia luată de televiziunea de stat rusă cu privire la Jocurile Olimpice de la Paris
Rusia lui Putin, ca URSS! Decizia luată de televiziunea de stat rusă cu privire la Jocurile Olimpice de la Paris
Citește și...
Horoscop 27 iulie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan sentimental
Horoscop 27 iulie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan sentimental

Horoscop 27 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Vești bune azi. O să putem repara lucrurile pe care nu le-am făcut perfect, mai îndreptăm și o relație de prietenie, de dragoste ca să mergem înainte cu ceva care să fie valoros.

Horoscop 26 iulie 2024, cu Neti Sandu. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii
Horoscop 26 iulie 2024, cu Neti Sandu. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii

Horoscop 26 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi echilibrată. O să ne vedem, liniștiți de treburile casnice, ne asigurăm că alor noștri le e bine.

Horoscop 25 iulie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie se adună bani și o să-i gestioneze „ca lumea”
Horoscop 25 iulie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie se adună bani și o să-i gestioneze „ca lumea”

Horoscop 25 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PROTV. O zi chiar frumoasă. Avem chef și de treabă și de distracție, și o să îmbinăm utilul cu plăcutul ca să fie toată lumea mulțumită, inclusiv noi.  

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu se măreşte TVA, nu se măreşte impozitarea". Când vor fi prezentate măsurile fiscale

Premierul României, Marcel Ciolacu, a anunțat, vineri, că pe 1 septembrie va fi prezentat un plan de reducere a cheltuielilor fiscale care nu va presupune şi mărirea TVA sau creşterea contribuţiilor sociale.

Viktor Orban se implică în problema aderării complete a României la Schengen. Promisiunea făcută de liderul de la Budapesta
Viktor Orban se implică în problema aderării complete a României la Schengen. Promisiunea făcută de liderul de la Budapesta

Tema întrării României în spațiul Schengen, pe cale terestră, a fost reluată, cu prilejul vizitei premierului maghiar, Viktor Orban, în România.

Atmosferă de poveste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Show total pe Sena | GALERIE FOTO
Atmosferă de poveste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Show total pe Sena | GALERIE FOTO

A sosit ziua cea mare. Ziua pentru care Franţa se pregăteşte de ani buni, pentru ca Parisul să găzduiască ceea ce se vrea a fi cea mai grandioasă ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice.