Horoscop 12 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care poate întâlni o persoană de care să se îndrăgostească

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 12 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi minunată. Să ne bucurăm de această ultimă zi din Săptămâna Luminată ca să-i facem fericiți pe ai noștri, să rămânem sufletește, în atmosfera de sărbătoare.

Vibrația zilei este 3 și să spunem un adevăr care ne-ar elibera de o povară.

Horoscop 12 mai 2024 - Taur

Un câștig de imagine, vi se face cunoscută munca, în cadru public și o să primiți aprecieri, un premiu și o să intrați în legătură cu niște oameni valoroși, ca și voi.

Se poate să faceți cunoștință cu cineva cu care ați vorbit doar în rețelele de socializare și să vă întâlniți la cafea.

Horoscop 12 mai 2024 - Gemeni

Se poate să întâlniți la un party o persoană de care să vă simțiți atrași ca de un magnet și să începeți o poveste de dragoste care să vă schimbe viața în bine, dacă sunteți singuri.

Citește și
„Șmecheria juridică” prin care Dumitru Buzatu a scăpat de interceptările din dosarul mitei în portbagaj. Cum au încălcat procurorii DNA regulile Înaltei Curți înainte să fi fost stabilite

E posibil să vi se dea înapoi o datorie și să aveți de buzunar, dacă aveți de gând să ieșiți în oraș.

Horoscop 12 mai 2024 - Rac

O să dispuneți de niște bani și o să aveți cu ce să ieșiți la plimbare, poate vă duceți la rudele de prin împrejurimi să vă îmbrățișați că se încheie Săptămâna Luminată.

O invitație la un concert, sau fi un spectacol, o festivitate de premiere și o să fie, oarecum, ceva emoționant.

Horoscop 12 mai 2024 - Leu

Poate-i luați pe prieteni și plecați cu ei prin țară, să petreceți o zi împreună, să vă încărcați bateriile că de mâine începeți treaba.

Se poate să ieșiți și la un prânz în doi, vă duceți la un picnic și relația voastră sentimentală are de câștigat.

Horoscop 12 mai 2024 - Fecioară

O să vă dați întâlnire cu rudele apropiate, mai apare și lume nouă și poate aflați ceva despre o colaborare care vi s-ar potrivi mănușă - e de luat în calcul să știți.

Se poate să aveți un eveniment în familie și să vă ocupați de tratatie, de invitați, ca să se simtă toată lumea bine.

Horoscop 12 mai 2024 - Balanță

O apariție surpriză și o să reparați o relație care își pierduse vibe-ul, dar o să știți ce aveți de făcut sau, cel puțin, să nu mai repetați greșelile din trecut.

O chestiune de suflet vă mai dă fiori, că tot nu vine răspunsul pe care-l așteptați de la cineva anume. Dați un telefon.

Horoscop 12 mai 2024 - Scorpion

Se poate să vină niște musafiri de departe și să vă facă plăcere să petreceți ziua împreună, să vă duceți pe la evenimente, în parc, la plimbare.

Se poate să vi se facă o ofertă de job, poate fi ceva serios, care chiar să se materializeze.

Horoscop 12 mai 2024 - Săgetător

O să apară acel cineva în care v-ați pus mari speranțe și se apropie o perioadă propice relației cu o persoană de încredere și care poate duce la căsătorie.

O să revedeți niște oameni scumpi la vedere, dar care nu pot lăsa să treacă sărbătorile fără să vă vedeți.

Horoscop 12 mai 2024 - Capricorn

O întâlnire care vă dă ceva emoții că are legătură cu viitorul relației de cuplu și o să luați, poate, o decizie pe care-o veți comunica și celuilalt.

Vi se lansează invitația să vă duceți la un grătar să mai schimbați o vorbă cu niște oameni care contează pentru voi și să încheiați cu o vorbă bună sărbătorile.

Horoscop 12 mai 2024 - Vărsător

Poate faceți un drum la prietenii cu care nu v-ați putut vedea nici de 1 mai, nici de Paște și o să umpleți acel gol emoțional ca să vă echilibrați sufletește.

Se poate să-i chemați pe la voi pe prieteni, dacă nu plecați în vizită, ca să refaceți atmosfera de sărbătoare la voi acasă.

Horoscop 12 mai 2024 - Pești

O să intrați în banii de rezervă ca să le împliniți dorințele ai lor și o să vă duceți și la malul mării, dacă știți că asta i-ar face fericiți.

Poate vă invită cineva la masă și dacă nu aveți alt program o să vă duceți că aveți nevoie de prezența celor care înseamnă ceva pentru voi.

Horoscop 12 mai 2024 - Berbec

O să dați curs invitațiilor în excursie, să revedeți marea, muntele, ca să se încheie săptămâna sărbătorilor pascale și vreți să dați o notă festivă momentului.

Prezența cuiva o să vă inspire și o să plecați pe nepusă masă într-un du-te vino prin țară, în plimbare, ca să vă recreați.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Întrebarea uluitoare primită de Sorana Cîrstea
VIDEO Întrebarea uluitoare primită de Sorana Cîrstea
Citește și...
Horoscop 23 mai 2024, cu Neti Sandu. O turnură fericită poate avea loc în viața sentimentală a unei zodii
Horoscop 23 mai 2024, cu Neti Sandu. O turnură fericită poate avea loc în viața sentimentală a unei zodii

Horoscop 23 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu Lună Plină. Avem multe de făcut și o să ne străduim să ne achităm onorabil de toate obligațiile că vrem să functioneze totul ceas, ca la carte.

Horoscop 22 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va avea o reușită în sfera profesională
Horoscop 22 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va avea o reușită în sfera profesională

Horoscop 22 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Reușite azi. O să ne putem înțelege cu cei care pân-acum n-au dat semne de bunăvoință și o să facem progrese atât în plan profesional, cât și personal.

Horoscop 21 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate da lovitura în afaceri
Horoscop 21 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate da lovitura în afaceri
Horoscop 21 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi condimentată. Avem motive de bucurie, că e sărbătoare, dar ne putem mișca rapid și cu eleganță ca să rezolvăm toate urgențele.
Recomandări
China și-a desfășurat forțele în jurul Taiwanului, după schimbarea de președinte. „Pedeapsă severă pentru actele separatiste”
China și-a desfășurat forțele în jurul Taiwanului, după schimbarea de președinte. „Pedeapsă severă pentru actele separatiste”

China desfășoară manevre militare în jurul Taiwanului cu armata chineză, forțele aeriene și unitatea de rachete. Armata taiwaneză şi-a mobilizat forţele şi s-a declarat încrezătoare că poate proteja insula.

HARTA INTERACTIVĂ a candidaților la alegerile locale din iunie 2024. Află rapid lista completă din județul tău
HARTA INTERACTIVĂ a candidaților la alegerile locale din iunie 2024. Află rapid lista completă din județul tău

Organizația Expert Forum a lansat Harta interactivă a candidaților la alegerile locale din iunie 2024, un instrument online util pentru alegătorii care vor să consulte listele complete ale ofertelor electorale.  

Dosarul lui Vlad Pascu, preluat de președinta Judecătoriei Mangalia. Mesajul transmis de tatăl lui Sebi
Dosarul lui Vlad Pascu, preluat de președinta Judecătoriei Mangalia. Mesajul transmis de tatăl lui Sebi

Dosarul lui Vlad Pascu a fost preluat de o altă judecătoare și continuă la termenul de joi, după ce judecătoarea Oana Ancuţa Popoviciu, a fost, într-un final, recuzată, după criticile publice aduse de familia victimelor.