Horoscop 10 iunie 2018. Astăzi, Gemenii au parte de surprize din partea prietenilor

Ultimul update: Duminica 10 Iunie 2018 11:54
Data publicarii: Duminica 10 Iunie 2018 07:18
Categorie: Horoscop

Horoscop 10 iunie 2018, prezentat de Neti Sandu. E bine s-avem reflexele la noi, să nu reacţionăm cu efect întârziat şi să ratăm minutul de aur, şansa voastră de a fi fericiţi, de a neschimba serviciul, casa.

 

Vibraţia zilei este 1 şi e bine s-avem curaj să luăm o decizie spontană.

GEMENI
Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva de care să vă simţiţi atraşi în mod inexplicabil şi să iasă de-aici o relaţie. O apariţie neaşteptată, vine un musafir surpriză sau prietenii vă fac o petrecere pregătită pe şest de ziua voastră de naştere şi o să fie cu adrenalină.

RAC
O să puteţi regla relaţia cu partenerul de cuplu dacă lăsaţi de la voi, sunteţi concilianţi, să creaţi armonie şi s-o menţineţi. Probabil că n-o să vă mai uitaţi la bani când vine vorba despre o sumă pe care o cheltuiţi împreună cu ai voştri, să vă distraţi, să spargeţi un pic monotonia din timpul săptămânii.

LEU
O să primiţi un semn de viaţă de la cineva căruia i-ați picat cu tronc şi care vrea cu tot inadinsul să vă cucerească - e de văzut dacă reuşeşte. E posibil să faceţi un dus-întors până la nişte prieteni, rude, care sărbătoresc pe cineva din familie, botează un copilaș şi-aţi vrea să luaţi şi voi parte la ceremonie.

FECIOARĂ
Se poate să primiţi un cadou, să vină cineva în vizită, dacă n-aveţi chef să ieşiţi afară, la terasă, la iarbă verde. I-aţi putea invita pe cei apropiaţi la un picnic, daţi o fugă la pădure, la malul mării, să petreceţi câteva ore alături de prieteni şi de fraţi, surori, nepoţi.

BALANŢA
Cineva care vă iubeşte face tot posibilul s-ajungă la voi, să vă mai vedeţi, că v-aţi auzit şi văzut doar în reţelele de socializare. Se poate să vă implicaţi în organizarea unui party, poate fi şi în aer liber, la mare, la munte, să sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri.

SCORPION
Se poate să cunoaşteţi lume multă pe-acolo pe unde veţi ajunge şi să legaţi prietenii poate şi un parteneriat de afaceri. O escapadă turistică, fie şi nu prea departe de casă v-ar ajuta să vă recreaţi şi să vă-ntoarceţi refăcuţi, ca să faceţi față provocărilor care pot apărea de luni încolo.

SĂGETĂTOR
E posibil să apară cineva care să vă placă, la prima vedere şi să nu mai fie decât un pas până la acceptul unei relaţii. Se poate să faceţi o trataţie în onoarea cuiva la care ţineţi enorm, sau să ieşiţi la o terasă şi să le faceţi cinste prietenilor care-l apreciază.

CAPRICORN
Se poate să cheltuiți niște bani ca să vă duceţi la o nuntă sau ca să luaţi cuiva un cadou, poate de casă nouă. E posibil să daţi o fugă o oră, două prin împrejurimi, poate-i faceţi cuiva o vizită si o să vă facă bine să mai schimbaţi impresii.

VĂRSĂTOR
E posibil să prindeţi din zbor o afacere, stând la o cafea, un suc cu nişte oameni are vă propun o colaborare. Îşi reînnoieşte invitaţia un prieten care vrea neapărat să vă întâlniţi şi dacă nu vă încurca programul, poate vă repeziţi să schimbaţi nişte impresii.

PEŞTI
Poate daţi o fuga până la malul mării şi vă-ntoarceţi până la noapte, gata revigoraţi, cu moralul ridicat. Poate s-au anunţat nişte musafiri, o fi un eveniment de familie, o nuntă sau doar o aniversare, un moment festiv și o să vă descurcați frumos.

BERBEC
O prezenţă care va lăsa muţi de uimire, poate revine cineva după o lungă absenţa sau o fi o dragoste la prima vedere. E posibil să faceţi un efort financiar să-i duceţi pe copii în parcul de distracţii, chiar şi din altă ţară, e ceva pe care nu vreţi să li-l refuzaţi celor mici şi o să alocaţi un buget.

TAUR
E cineva care încearcă să vă recucerească şi are toate şansele pentru că e an bun de căsătorie, dar trebuie să vreţi şi voi. Poate vă ia pe sus partenerul de cuplu şi ajungeţi la o destinaţie deconectantă, să vă refaceţi în câteva ore, s-o puteţi lua mâine de la capăt, după această gură de oxigen.

Horoscop 9 iunie 2018. Astăzi, Capricornii încep o perioadă bună în plan sentimental
Horoscop 9 iunie 2018. Astăzi, Capricornii încep o perioadă bună în plan sentimental
VIDEO PROTVPLUS.RO
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Răzvan Gheorghe
Răzvan Gheorghe s-a descurcat cu brio la primele probe deși a suferit unele accidentări. Cum a făcut față traseului din semifială?

04:51
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Rareș Paraschivu
Rareș Paraschivu, care și-a eliminat propriul frate în prima rundă, s-a înscris în lupta pentru un loc in finală fără prea mari emoții.

04:43
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Marius Crăciun
Go Monkey! Ce agilitate, Marius Craciun s-a întrecut pe el însuși și a reușit să apase buzzer-ul

03:06
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Ismail Kesu
Susținut de familie, Ismail Kesu a trecut fără probleme primele obstacole, însă nu a mai putut la ultima probă

05:13
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Gabriel Bozga
Un performer al calificărilor, vloggerul Gabriel Bozga a apăsat buzzer-ul și a reușit să-și asigure un loc în finala Ninja Warrior

03:50
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cosmin Atomei
Băiatul atomic, Cosmin Atomei a fost parte de o galerie de excepție și-a reușit să treacă de probe, apăsând buzzer-ul. Ce performanță, bravo! >

03:05
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cătălin Tătar
Prietenii au fost alături de el și de data asta, iar pentru Cătălin Tătar totul a mers ca pe roate când dintr-o dată >

01:23
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Bogdan Pascal
Bogdan Pascal a făcut spectacol la Ninja Warrior Romania. Ce performanță, bravo!

03:40
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Nașcu
Brokerul Andrei Nașcu a avut parte de un ghinion teribil la prima probă. Ce s-a întâmplat după?

00:42
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Ciobanu
Adrenalină maximă! Lovit la o probă, muzicianul Andrei Ciobanu a reușit să finalizeze traseul Ninja Warrior și a apăsat buzzerul

05:29
horoscop
Horoscop 22 octombrie 2018. Zodia care nu mai poate amâna vizita la medic
Horoscop 21 octombrie 2018. Decizia care va schimba radical viața unui nativ
Horoscop 20 octombrie 2018. Zodia care va cheltui o importantă sumă de bani
Horoscop 19 octombrie 2018. Progrese la muncă și bani în plus pentru această zodie
Horoscop 18 octombrie 2018. Planuri de călătorie și relaxare pentru nativii acestei zodii
Horoscop 17 octombrie 2018. Nativii care primesc noi oferte în carieră
Horoscop
Horoscop 16 octombrie 2018. Trecutul pare să-i bântuie pe nativii acestei zodii
Horoscop 15 octombrie 2018. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii în acestă zi
Horoscop 14 octombrie 2018. Zodia care are șanse mari să înceapă o relație
Horoscop 13 octombrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie
Horoscop 12 octombrie 2018. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenție sănătății
Horoscop 11 octombrie 2018. Zodia care va face o vizită obligatorie la medic