Horoscop 1 mai 2024, cu Neti Sandu. E o zi cu grătare și petreceri cu prietenii pentru mai multe zodii

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 1 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. Or să fie schimbări de direcție, de asociere cu un grup, sau cu altul de prieteni, dar distracție tot va fi!  

Vibrația zilei este 1 și o să fim în acord cu ce ne dorim!

Horoscop 1 mai 2024 - Taur

E animație la voi, chef de viață, de petrecere, să ieșiți la plimbare, la picnic, poate vă sărbătoriți, și o să fie o atmosferă în ton cu sărbătoarea de azi.

Prieteni mai vechi, mai noi, vă caută să petreceți nu numai ziua de azi, poate și următoarele dacă plecați împreună la distracție.

Horoscop 1 mai 2024 - Gemeni

Vă întoarceți buzunarele pe dos ca să treceți în revistă târgurile de sezon, să intrați în starea de petrecere, să le puteți lua celor dragi ce-și doresc.

Citește și
INVESTIGAȚIE. Ce au în comun Cristian Popescu Piedone și Nicușor Dan: primăriile pe care le conduc au semnat contracte de milioane de euro cu firme ai căror patroni au conexiuni cu oameni din serviciile secrete

Se poate să întâlniți pe cineva cu care să vă completați frumos, sufletește, și să vă meargă bine în relație.

Horoscop 1 mai 2024 - Rac

O să vă invite cineva într-o excursie și dacă nu v-ați făcut, deja, un program o să vă duceți, că aveți nevoie și de puțină mișcare și de revăzut prieteni pe care îi aveți la suflet.

Poate ieșiți undeva în natură să vă bucurați de acest 1 mai că e minunată retrairea acestei tradiții.

Horoscop 1 mai 2024 - Leu

Apare cineva care vă poate face viața mai frumoasă și o să aveți timp să vă cunoașteți și să vedeți dacă vă armonizați, așa cum v-ați dorit.

O să vă încânte invitația la o sindrofie, că sunt oameni cu care nu v-ați mai întâlnit de multă vreme și prilejul e minunat.

Horoscop 1 mai 2024 - Fecioară

E lume dornică să vă revadă, poate și vouă v-au lipsit acei oameni și o să faceți cumva să vă întâlniți la mare sau la munte, nu neapărat pe la casele voastre.

O să vă dați întâlnire cu rude și cu prieteni ca să-l sărbătoriți pe unul dintre ai voștri, sau sărbătoarea, în sine, să fie motivul.

Horoscop 1 mai 2024 - Balanță

Se observă un confort afectiv semn că se adună prietenii, așa cum v-ați înțeles și o să organizați o petrecere fie acasă, fie prin țară, pe undeva.

O să puteți remarca pe cineva care să vă pice cu tronc, dacă n-aveți pe nimeni și să fie punctul de pornire al unei relații de dragoste.

Horoscop 1 mai 2024 - Scorpion

Se poate să se reunească grupul cu care plecați în vacanțe și să dați o fugă în vreo țară vecină, să vă întoarceți diseară, mâine, sau să petreceți și sărbătorile pascale pe-acolo.

Relația cu partenerul de cuplu poate deveni și mai serioasă și să fiți gata de căsătorie, dacă n-ați făcut-o până acum.

Horoscop 1 mai 2024 - Săgetător

Energie, entuziasm, chef de plimbare, de distracție, strângeți ceva provizii și o porniți la drum, chiar și până la pădure, la un picnic cu prietenii, sau în doi.

Prietenii vă cheamă și o să faceți tot posibilul să ajungeți și pe la ei ca să faceți un drăgaț, să schimbați o vorbă.

Horoscop 1 mai 2024 - Capricorn

Se poate să vă ocupați de treburile gospodărești în prima jumătate a zilei și să aranjați ceva și pentru după-amiaza, măcar o trătăție pentru prieteni.

La un party, undeva o să vă curteze un angajator care poate fi și o persoană de încredere și să vă și așa ceva.

Horoscop 1 mai 2024 - Vărsător

Un grup care vrea să vă ia pe sus într-o excursie de-o zi, dar se poate chiar mai mult de-atât că mai sunt zile libere și aveți timp să vă întoarceți până de Paște.

O vizită neașteptată, dar foarte bine făcută ca să petreceți împreună o zi de plimbare, de trecut în revistă târguri, serbări.

Horoscop 1 mai 2024 - Pești

Prietenii vă doresc prin preajmă și o să vă duceți la un grătar, poate plecați și în excursie dacă vă așteaptă cineva la masă în alt oraș.

O să cheltuiți niște bani ca să le luați ai lor ce și-au dorit ca să se simtă ca e sărbătoare.

Horoscop 1 mai 2024 - Berbec

E rost de distracție și se observă și o răscolire în contul bancar că vreți să le faceți surprize ai lor ca să mai uite de stres.

O să ieșiți la o socializare, se poate să plecați și în excursie până la mare, sau la munte că energie aveți pentru de toate.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT A semnat! Cine va fi antrenor la Steaua în sezonul următor
NEWS ALERT A semnat! Cine va fi antrenor la Steaua în sezonul următor
Citește și...
Horoscop 22 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va avea o reușită în sfera profesională
Horoscop 22 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va avea o reușită în sfera profesională

Horoscop 22 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Reușite azi. O să ne putem înțelege cu cei care pân-acum n-au dat semne de bunăvoință și o să facem progrese atât în plan profesional, cât și personal.

Horoscop 21 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate da lovitura în afaceri
Horoscop 21 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate da lovitura în afaceri
Horoscop 21 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi condimentată. Avem motive de bucurie, că e sărbătoare, dar ne putem mișca rapid și cu eleganță ca să rezolvăm toate urgențele.
Horoscop 20 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie își poate negocia bani pentru tot anul
Horoscop 20 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie își poate negocia bani pentru tot anul

Horoscop 20 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu noutăți. Avem energie și suntem puși pe treabă de luni, că sunt multe de făcut și mai apar oameni care se oferă să ne ajute.

Recomandări
Momente de groază pentru 229 de pasageri, la bordul Singapore Airlines. Cum a fost posibil ca un om să moară în turbulențe
Momente de groază pentru 229 de pasageri, la bordul Singapore Airlines. Cum a fost posibil ca un om să moară în turbulențe

229 de oameni au trăit momente de groază în avionul cu care zburau către Singapore când acesta a fost lovit de turbulențe severe.  

”Va fi un război în societate, între patroni şi salariaţi”. Avertismentul dur al președintelui Consiliului Fiscal
”Va fi un război în societate, între patroni şi salariaţi”. Avertismentul dur al președintelui Consiliului Fiscal

Eforturile pentru reducerea deficitului bugetar vor duce la ”un război distribuţional în societate, cine să contribuie, cu cât? Între patroni şi salariaţi”, a declarat marți Daniel Dăianu, președintele Consiliului Fiscal.

Xonia vrea să dea în judecată Poliția Română, după ce testele au arătat că nu consumase cocaină, așa cum indica drugtestul
Xonia vrea să dea în judecată Poliția Română, după ce testele au arătat că nu consumase cocaină, așa cum indica drugtestul

Cântăreața Xonia, oprită de polițiști în trafic anul trecut, nu era drogată, așa cum arăta testul inițial. Aceasta este concluzia legiștilor, care au contrazis astfel drugtestul agenților de la Rutieră, care indicase un posibil consum de cocaină.