Tot traficul s-a blocat in orasul Sankt Petersburg. Oamenii nu s-au putut uita la altceva. VIDEO

Ultima actualizare: 02-10-2012 00:21
sex in St. Petersburg

Politia din unul din cele mai importante orase ale Europei a inceput o ancheta dupa publicarea pe internet a unui film obscen, in care un cuplu face sex pe cel mai important bulevard, vis-a-vis de o catedrala.

Din cauza celor doi, traficul in centrul orasului St. Petersburg, pe bulevardul Nevsky Prospekt, in zona unuia din cele mai populare magazine din oras, a fost blocat aproximativ 20 de minute, timp in care cei doi si-au vazut linistiti de treaba.

Alexander Chuyev, un tanar din oras, este unul din martorii actului de “iubire” dintre cei doi, care a filmat cu telefonul mobil si apoi a postat inregistrarea pe mai multe site-uri, alaturi de cateva comentarii. El a spus ca incidentul, care s-a petrecut in puterea noptii, nu a starnit interesul niciunui politist, desi zona este impanzita cu camere de supraveghere.

Alexander a mai spus ca se astepta ca tot incidentul sa se incheie cu un scandal monstrous, cu politisti. “Dar este foarte interesant ca ei (politistii – n.n.) nu au aparut. Pietonii treceau pe langa cei doi, dar ei nu se deranjau”, a declarat Alexander pentru Fontanka.ru.

Filmarea a fost facuta in noaptea de 15 spre 17 august, dar a aparut pe internet dupa zece zile. Alexander Chuyev a spus ca el se afla intr-un taxi si mergea sa se intalneasca in centrul orasului cu un prieten, iar cand masina a ajuns in dreptul cladirii cu numarul 21, amplasata in fata Catedralei Kazan, soferul i-a atras atentia asupra celor doi. Chuyev a inceput sa filmeze cu telefonul mobil. Si-a amintit de video abia dupa cateva zile.

Chuyev a spus ca s-a uitat la cei doi aproximativ 20 de minute. La fel si alte persoane aflate in trafic la acea ora si din aceasta cauza circulatia s-a blocat in zona.

Chuyev a mai spus ca femeia parea sa fie beata. Cei doi nu s-au oprit pana cand doi tineri nu s-au apropiat foarte mult de ei si i-a luat la intrebari. Atunci, femeia a plecat.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!