S-a hotarat sa slabeasca dupa ce a fost etichetata intr-o poza pe Facebook. Cum a ajuns sa arate aceasta tanara dupa un an

Ultima actualizare: 18-06-2015 07:07
slabire

Gemma Peck, de profesie coafeza, era obeza si manca atat de des la un bufet chinezesc "all inclusive" incat angajatii o stiau deja pe nume. La 24 de ani, a ajuns sa cantareasca 114 kilograme si sa poarte masura 52 la haine.

Dupa ce a fost etichetata intr-o poza pe Facebook de la o iesire in oras, Gemma a decis ca trebuie sa slabeasca. A renuntat la bufeturile all-inclusive, a inceput sa mearga la sala si a reusit sa slabeasca, intr-un an, 32 de kilograme.

Pe langa poza de pe Facebook, tanara a fost motivata sa slabeasca si de un alt factor: isi dorea sa ramana insarcinata, dar greutatea ei ii afecta fertilitatea. Pentru ca era obeza, Gemma risca sa faca diabet si suferea de sindromul ovarelor polichistice, iar medicul a avertizat-o ca nu va putea face un copil pana nu va slabi.

Din ziua urmatoare, ea a inceput sa-si gateasca acasa si a inceput sa mearga la clase de Zumba. “Chiar am inceput sa-mi gatesc versiuni slabe in calorii la preparatele mele chinezesti preferate”.

Rezultatele nu au intarziat sa apara: Gemma arata mult mai bine acum si poarta masura 40 la haine.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO