Romanii au talent si la sortat sticle de bere. Viralul cu care cucerim Europa

Ultima actualizare: 25-04-2014 07:10
romani

Coregrafia unor muncitori romani care lucreaza intr-o fabrica din Germania l-ar face invidios pana si pe Mihai Petre.

Un nou videoclip cu romani a ajuns viral in ultimele zile in Europa si mai ales in Franta. Sub titlul “cum sa triezi sticle like a boss” sau “Metoda radicala de sortat sticlele goale”, clipul prezinta mai multi muncitori originari din tara noastra care lucreaza intr-o fabrica din Germania, triind sticlele si asezand navetele dupa o metoda extrem de originala.

Cozonac cu "bullshit". Greseala de traducere care a devenit viral pe Internet

Desi dateaza de fapt din 2012 si a fost doar redescoperit zilele acestea, clipul i-a cucerit pe internauti. “Vreau si eu datele de contact ale acestor tineri, am de lucru pentru ei”, spune un comentator german pe YouTube. “Definitia eficientei”, comenteaza sec o englezoaica. Cativa comentatori din Statele Unite spun ca in tara lor treaba asta se face automat, de catre masini. “Lenesilor!”, “De asta sunteti obezi”, le raspund internautii din Europa.

Cat despre romanii suprinsi in imagini, se pare ca acestia lucreaza intr-un centru de reciclare din Germania unde trebuie sa sorteze diferitele tipuri de sticle goale primite de la resturante dupa volum si marca.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO