FOTO. Poza aceasta a strans 1.000 de like-uri intr-o ora. Povestea care a emotionat un oras intreg

Ultima actualizare: 22-10-2012 07:02
pancarta Te iubesc, Paul!

In urma cu cateva zile, o scena surprisa pe Bulevardul Eroilor din Cluj a strans pe Facebook numeroase comentarii si multe like-uri. Iata povestea emotionanta din spatele acestei declaratii.

Mesajul de dragoste a fost scris pe aceasta pancarta de catre studenta Miriam Mitre, aflata in anul I la Universitatea de Arte si Design, unde studiaza fotografia, scrie Provincia News.

Tanara spune ca pana acum nu i-a spus “te iubesc” niciunui baiat, insa de aceasta data a simtit nevoia sa-i faca aceasta marturise lui Paul, iubitul ei.

“Voiam sa fie diferit, special, de neuitat", declara ea. Miriam spune insa ca nu dorea ca poza sa ajunga pe Facebook, ci ii era destinata numai lui Paul.

Baiatul a aflat intamplator despre ea, dupa ce a fost sunat de foarte multi prieteni, care gasisera fotografia publicata pe reteaua de socializare. In numai o ora, poza a strans 1.000 de like-uri.

Nu este prima isprava de acest fel a lui Miriam. Fata i-a oferit lui Paul un cadou neobisnuit de ziua lui: a filmat mai multi straini din oras, in timp ce ii urau “la multi ani!” si apoi i-a aratat inregistrarea.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO