Aceasta este cea mai reusita fotografie din albumul lor de nunta. Cum arata celelalte imagini

Dată publicare: 04-07-2012 13:37
Dată actualizare: 15-09-2012 23:18


nunta

Doi tineri proaspat casatoriti au inceput sa planga in hohote in ziua in care au primit albumul cu fotografiile de nunta. Ceea ce ar fi trebuit sa fie cea mai draga amintire peste ani, s-a dovedit a fi cel mai mare dezastru.

In album, Anneka Geary, 27 de ani si sotul ei, Thomas, 32 de ani, din Marea Britanie, nu au gasit nici macar o singura imagine buna, pe care sa vrea s-o revada.

Mai toate pozele erau neclare, in cele de grup din timpul petrecerii nu au fost surprins nici macar un chip, mirele si mireasa nu au fost incadrati bine, iar lista greselilor facute de fotograf poate continua la nesfarsit.

Dupa ce si-au revenit din socul suferit, Anekka si Thomas au incercat sa gaseasca o solutie pentru problema lor. Cum pozele nu puteau fi refacute in niciun program de editare foto, cei doi au ajuns la concluzia ca singura posibilitate este aceea de a reface fotografiile.

Astfel, imbracata in rochia de mireasa, la un an dupa nunta, Anneka si Thomas au angajat doi fotografi profesionisti de nunti, care au refacut fotografiile din cele mai importante momente ale ceremoniei, cum ar fi rostirea juramintelor, dansul miresei sau taierea tortului.

Aceste poze au iesit exact asa cum si-au dorit, insa mirii nu au mai putut sa-si invite apropiatii si la acest eveniment, astfel incat in toate doar cei doi miri.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO