Totul despre abonamentul Voyo - sute de filme, seriale romanesti si straine, meciuri LIVE, emisiuni

Dată publicare: 23-12-2011 15:09
Dată actualizare: 06-11-2012 02:07


De Craciun ai Voyo la cel mai tare cadou! Cu noul abonament Voyo, te bucuri de acces nelimitat la sute de filme, seriale romanesti si internationale, show-uri, emisiuni si productii difuzate in avans fata de TV, dar si sport LIVE si exclusiv!

Din 22 decembrie, Voyo isi completeaza oferta cu un abonament special. Acesta include cateva sute de titluri – de la filme de aventura („Sherlock Holmes”) si de actiune („Law Abiding Citizen”), super-comedii („Puss'n Boots”) si documentare („Oceanworld 3D”), la cea mai buna colectie de filme romanesti, atat noi (Politist, adjectiv), cat si clasice („Petrolul, aurul si ardelenii”) sau filme speciale de sarbatori („Un conte de Noel”) – cele mai urmarite show-uri („Romanii au talent”) si emisiuni din Romania („Stirile ProTV”, „Romania, Te Iubesc”), dar si evenimente din sport si transmisiuni LIVE!

Totul cu doar 3 euro+TVA pe luna!

Cu abonamentul Voyo, platesti o data si te bucuri de cel mai bun continut online – totul legal si in format de cea mai buna calitate! Plata se face simplu si rapid: prin card sau SMS, iar tranzactia are loc in deplina siguranta, fara comisioane si alte costuri suplimentare.

Vezi tot ce-ti place – oriunde, oricand!

Abonamentul Voyo iti deschide lumea nelimitata a entertainement-ului online! De acum, oriunde esti si in orice moment, poti alege ce vrei sa vezi! Tot ce trebuie sa faci este sa-ti creezi un cont, sa continui cu optiunea de abonare si sa urmezi pas cu pas instructiunile de inregistrare.

Fa-ti abonamentul Voyo si ai 7 zile gratuit!

Fie ca ai deja cont sau esti nou pe Voyo.ro, daca te abonezi, primele 7 zile te bucuri gratuit de intreaga oferta din abonament! La finalul acestui interval, poti alege sa te dezabonezi. Daca iti pastrezi abonamentul, plata se va face automat din contul tau, insotita de o notificare la inceputul fiecarei luni. Astfel incat sa-ti fie cat mai simplu!

Pe langa optiunea de abonament, Voyo.ro isi pastreaza si serviciul PayPerView. Acesta poate fi accesat de toti utilizatorii – inclusiv de catre abonati – care pot alege si achizitiona titluri individuale din bogata oferta pe care o au la dispozitie.

Tags: voyo,


VIDEO PROTVPLUS.RO