Seara visurilor implinite la editia speciala "Dansez pentru tine"!

×
Codul embed a fost copiat

Vineri seara, in editia speciala de pe 5 decembrie, in fata a peste 2 milioane de telespectatori, Toti concurentii ultimului sezon ”Dansez pentru tine” si-au implinit visul la Pro Tv.

In editia speciala din 5 decembrie, show-ul de la Pro Tv a adus zambetul pe chipurile tuturor concurentilor din sezonul care tocmai s-a incheiat, pentru ca fiecare dintre ei si-a vazut visul implinit chiar in direct. 

Pro Tv a fost lider detasat de audienta pe parcursul intregii emisiuni. 

Natalia Sandu si Florin de la Hi-Q au primit suma de 4000 de euro din partea Pro Tv, bani cu care Natalia işi va putea ajuta familia. 

Larisa Plesca si Marius Urzica au primit si ei, cu bucurie, vestea ca cei 6000 de euro primiti vineri seara il vor ajuta pe tatal Larisei sa se faca bine. 

Citește și
Stefan Banica Jr. si Iulia Vantur
CRBL, Anca Turcasiu si Adela Popescu danseaza pentru nevoiasi
„Va fi o perioadă îngrozitoare în Ucraina și pentru Occident”. Avertismentul unui general despre războiul din Ucraina

La randul lor, Marius Nedelcu si Alexandra Seles sunt mai aproape de visul pentru care au luptat: cei 5000 de euro primiti la ”Dansez pentru tine” o vor ajuta pe Alexandra sa isi aduca mama acasa. 

Si pentru Vladimir Palamarciuc si Gina Pistol bucuria a fost de nedescris cand au primit 6000 de euro pentru ca visul lui Vova de a-si ajuta varul sa nu se stinga. 

Ludmila Popazov si Vlad Mirita au primit 4000 de euro din partea Pro Tv si doua proteze auditive ultraperformante care o vor ajuta pe fetita cea mica a Ludmilei sa poata auzi, sa poata merge la o scoala normala si sa traiasca la fel ca orice copil sanatos. 

Spectacolul a continuat cu o competitie speciala intre trei familii celebre si iubite de toata lumea, care s-au duelat in dansuri originale pentru a ajuta alte trei familii numeroase aflate in nevoie. 

Anca Turcasiu si sotul ei, Adela Popescu si fratele ei si CRBL si proaspata lui sotie, Elena, au incins ringul de dans cu momentele pe care le-au pregatit indelung, timp de doua saptamani, musical si dans la alegere. 

Editia speciala de vineri seara a adus in ringul de dans multe alte vedete care, alaturi de oameni dragi lor, au incercat sa aduca zambetul pe chipul unor oameni necajiti. 

Marea actrita Maia Morgenstern a dansat impreuna cu baletul emisiunii pentru a-i putea oferi lui Florin, un copil pasionat de muzica si dans, dar care este foarte sarac, suma de 7000 de lei, bani care il vor ajuta sa aiba o viata mai usoara. 

O alta familie celebra a dansat in afara concursului, doar pentru placerea dansului: Catalin Maruta, Andra si tatal ei. Cei trei au oferit publicului o demonstratie de dans popular, presarata cu multe momente de umor marca Maruta. 

Pavel Bartos, sotia si fiica sa au dansat si ei in familie la Pro Tv un dans special, pe care l-au dedicat unei persoane dragi care i-a parasit de curand. 

Beatrice Rancea si baletul ”Dansez pentru tine” au reeditat o scena din musicalul ”Mamma Mia”, in timp ce Luciana Muntean si Bogdan Boanta au pregatit o surpriza pentru Vica, una dintre cele mai apreciate coregrafe de la ”Dansez pentru tine”: au interpretat un dans contemporan, pe o melodie compusa si semnata chiar de Vica. 

Adriela Morar a trait un moment de maxima emotie in care a simtit in primul rand ca visul pentru care a dansat pentru prima oara la aceasta emisiune, alaturi de Smiley, s-a implinit. Ea a dansat chiar cu tatal ei care odinioara, inainte ca Adriela sa castige un premiu substantial la emisiune, nici macar nu putea auzi muzica.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Farul - Sepsi, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe! Cum a reacționat Hagi
NEWS ALERT Farul - Sepsi, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe! Cum a reacționat Hagi
Citește și...
O noua editie de sarbatoare
O noua editie de sarbatoare "Dansez pentru tine"

Seara de gala la Pro TV, unde o noua editie a emisiunii Dansez pentru tine a uimit fanii, chiar daca al saselea sezon s-a terminat si si-a desemnat castigatorul.

CRBL, Anca Turcasiu si Adela Popescu danseaza pentru nevoiasi
CRBL, Anca Turcasiu si Adela Popescu danseaza pentru nevoiasi

Pe 5 decembrie, de la ora 20.30, “Dansez pentru tine” invita telespectatorii la o competitie speciala intre 3 familii celebre si iubite de toata lumea, care vor pregati dansuri spectaculoase pentru a ajuta alte familii numeroase aflate in nevoie.

Cele 13 momente spectaculoase de la
Cele 13 momente spectaculoase de la"Dansez pentru tine"

Toti fanii emisiunii "Dansez pentru tine" au retrait emotiile si bucuriile editiilor de pana acum, prin cele mai spectaculoase 13 momente.

Recomandări
Polonia anunţă că a fost şi ea vizată de atacuri cibernetice ale Rusiei. Condamnă ferm „activităţile inacceptabile”
Polonia anunţă că a fost şi ea vizată de atacuri cibernetice ale Rusiei. Condamnă ferm „activităţile inacceptabile”

Polonia a anunţat că a fost la rândul său vizată de presupuse atacuri cibernetice atribuite unui grup rus numit APT28 - care ar mai fi vizat şi Germania şi Republica Cehă - şi a condamnat aceste atacuri, informează sâmbătă Reuters.

Zelenski: Ucraina se confruntă cu o nouă etapă a războiului, ocupanţii se pregătesc pentru o ofensivă
Zelenski: Ucraina se confruntă cu o nouă etapă a războiului, ocupanţii se pregătesc pentru o ofensivă

Volodimir Zelenski a declarat vineri la o întâlnire cu cadeţii din Hmelnîţki, oraş din vestul Ucrainei, că războiul cu Rusia intră într-o nouă etapă, iar ruşii se pregătesc pentru extinderea ofensivei, relatează Ukrainskaia Pravda.

O menajeră a devenit milionară după ce femeia de afaceri pentru care lucra i-a lăsat averea sa de 2,5 milioane de euro
O menajeră a devenit milionară după ce femeia de afaceri pentru care lucra i-a lăsat averea sa de 2,5 milioane de euro

O menajeră din Thailanda a moștenit mai bine de 2,5 milioane de euro, după ce femeia de afaceri pentru care lucra i-a lăsat întreaga sa avere.