"Ultimul corupt din Romania'', continuarea filmului de succes "Poker", de Sergiu Nicolaescu

Dată publicare: 18-01-2012 19:10
Dată actualizare: 11-08-2012 02:44


"Ultimul corupt din Romania'', este gata pentru marile ecrane. Vorbim despre un nou film in regia lui Sergiu Nicolaescu, programat sa aiba premiera pe 17 februarie, in cinematografele din toata tara.

Pelicula este o continuare a comediei ''Poker'' si readuce in prim plan personaje savuroase, in jurul carora se contureaza povesti si intrigi noi.

Este un film, de actualitate, ''comic si critic in acelasi timp'', produs de Mediapro.

Avand in spate succesul filmului ''Poker'', vizionat de aproape 25.000 de spectatori, ''Ultimul corupt din Romania'' este o noua scena reala a societatii romanesti.

Dupa un scenariu semnat de Adrian Lustig, filmul ii readuce in rolurile principale pe Horatiu Malaele, Vladimir Gaitan, Ion Riutiu, Mircea Diaconu si Catalina Grama, adica Jojo, care continua povestea din "Poker".

Dar apar si personaje noi interpretate de Nae Lazarescu si Vasile Muraru.

Povestea incepe cu Titel Pangica, devenit doctor in stiinta. El doneaza bani pentru un muzeu memorial inchinat chiar vietii si operei sale.

De la vanzator de rame in Obor, barbatul ajunge senator, dupa ce ii fura locul bunului sau prieten, Claudiu Vitelaru.

Intriga ia amploare cand in scena apare si Marcel, un general din serviciile secrete, care primeste ordin sa aresteze un corupt.

Fara scrupule, ofiterul se gandeste imediat sa-l infunde chiar pe unul dintre bunii sai prieteni.

"Ultimul corupt din Romania" va putea fi vizionat din 17 februarie la CinemaPRO si Hollywood Multiplex, dar si in alte cinematografe din Bucuresti, Cluj, Constanta, Brasov, Baia Mare, Timisoara, Pitesti, Iasi sau Targu Mures.


VIDEO PROTVPLUS.RO