Transformari spectaculoase pentru roluri de exceptie! Ii mai recunosti?

Charlize Theron

Au pus pe ei zeci de kilograme, si-au lasat plete si au imbatranit subit. Totul, in numele artei! Sunt roluri pentru care actorii au avut nevoie de mai mult decat de o interpretare de exceptie.

S-au lasat machiati atat de bine, incat au devenit alti oameni. S-au transformat si fizic in personajele alese. Si nu de putine ori, au facut-o atat de bine, incat au reusit sa impresioneze si publicul dar si criticii, castigand unele dintre cele mai importante premii din industria cinematografica mondiala.

Poza 1: CHARLIZE THERON

Pentru rolul jucat in Monster (2003), Charlize Theron a fost recompensata cu Oscarul pentru cea mai buna actrita. Personajul pe care l-a interpretat a existat in realitate. Aileen “Lee” Carol Wuornos a fost executata prin injective letala in 2002, pentru crima.

Poza 2 - SEAN PENN

Citește și
Gwen Stefani
La Hollywood nu exista mamici plinute!
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

"Milk" 2008. Sean Penn s-a “intors” in anii ’50, pentru a intra in pielea lui Harvey Milk, cunoscut in istorie ca fiind primul politician homosexual, ales de americani. “Nu ma asteptam la asta, dar, vreau sa fiu clar inteles. Stiu ca nu reusesc sa ma fac apreciat intotdeauna, dar recunosc ca sunt impresionat atunci cand sunt apreciat”. Este o parte din discursul pe care Sean Penn l-a rostit la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, unde a castigat trofeul pentru cel mai bun actor.

Poza 3 - MARION COTILLARD

Nu! Nu este Edit Piaf, simbolul muzicii franceze. Este actrita Marion Cotillard, care a reusit sa se transpuna atat de bine in pielea lui Edit Piaf, in filmul despre viata nemuritoarei cantarete, "La vie en rose", incat a castigat Oscarul pentru cea mai buna actrita.

Poza 4 - BENICIO DEL TORO

Un Che Guevara authentic. Asta a devenit portoricanul Benicio Monserrate Rafael del Toro Sanchez, in filmul "Che", lansat in 2008. Pentru interpretarea de exceptie, Benicio a primit premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de Film de la Cannes si premiul Goya.

Poza 5 - CATE BLANCHETT

Daca potretele Reginei Elisabeta sau ale Katherinei Hepburn nu au impresionat pe toata lumea, atunci ramane varianta din “I’m Not There”, unde Cate Blanchett a devenit un Bob Dylan sensational.

Poza 6 - NICOLE KIDMAN

Multi cred ca tot farmecul s-a tras de la nas. Adevarul este ca interpretarea lui Nicole Kidman din "The Hours" a fost mai mult decat atat. Pentru a aduce cat mai bine cu faimoasa scriitoare Virginia Woolf, frumoasa actrita autraliana a purtat un nas fals inspaimantator de mare.

Poza 7 - SALMA HAYEK

Frida Kahlo, celebra pictorita mexicanca, a fost “readusa” la viata de Salma Hayek, in filmul “Frida”, lansat in 2002.

Poza 8 - RUSSEL CROWE

"The Insider", 1999. Un film inspirat dintr-o povestea reala, prezentata in anii '90 in emisiunea de televiziune "60 Minutes", in care Russel Crowe il interpreteaza pe Jeffrey Wigand, directorul executiv al unei companii de tutun.

Poza 9 - HILLARY SWANK

In "Boys Don’t Cry", Hillary Swank joaca rolul unei fete care vrea sa devina baiat. Schimbarea de sex ii aduce multe probleme. Filmul este bazat pe o poveste reala.

Poza 10 - ANGELINA JOLIE

Angelina Jolie este cunoscuta pentru schimbarile radicale de look. Un asemenea exemplu este si rolul din "Changeling", 2008, film in care joaca rolul unui mame al carei copil, un baietel, este rapit.

Articol recomandat de sport.ro
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Bye, Rangers! Ianis Hagi nu revine în Scoția. "Acord total" cu noul club
Citește și...
Vezi care sunt cele mai in voga operatii estetice la Hollywood
Vezi care sunt cele mai in voga operatii estetice la Hollywood

La Hollywood toate femeile vor sa arate mai tinere decat sunt. Motiv pentru care orice parte a corpului se opereaza: de la sfarcuri pana la clitoris, totul poate fi modificat! Vezi care sunt cele mai solicitate operatii estetice la Hollywood.

La Hollywood nu exista mamici plinute!
La Hollywood nu exista mamici plinute!

Afla cum au reusit mamicile de la Hollywood sa revina in cel mai scurt timp la forma maxima dupa ce au facut copii.

Recomandări
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja
Împreună, dar despărțiți. Alianța PSD-PNL îi aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei pe Firea și Burduja

Medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei. Decizia a fost luată de Coaliție după o ședință maraton, care a durat peste 14 ore. 

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund
Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL conduce detajat în intenţii de vot la alegerile europarlamentare. Cine ocupă locul secund

Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna aprilie, la comanda News.ro.

Procesul istoric al lui Donald Trump. Fostul președinte, acuzat că a încercat să
Procesul istoric al lui Donald Trump. Fostul președinte, acuzat că a încercat să "corupă" alegerile din 2016. Cum se apără

La New York a început, sâmbătă, procesul istoric în care Donald Trump e acuzat că a făcut plăți ilegale ca să ascundă o aventură amoroasă cu o vedetă din filmele pentru adulți.