Sherlock Holmes revine pe marile ecrane!

Ultima actualizare: 03-05-2012 04:46
Sherlok Holmes revine pe marile ecrane!

Sherlock Holmes, in interpretarea lui Robert Downey Junior, s-a intors pe marile ecrane. Premiera a avut loc luni seara, la Londra, unde faimosul detectiv s-a infatisat cu totul altfel de cum il stiam.

Pe langa inteligenta sa proverbiala, acum este expert in arte martiale si protagonist in meciuri de box. Vinovat de acesta ... "blasfemie", cum ar spune criticii conservatori este regizorul Guy Ritchie.

Zgribuliti, fanii au indurat cu stoicism burnita rece, demna de un decor din epoca victorina, pentru a-i aclama pe actori: Rachel McAdams, atragatoarea prezenta feminina din distributie, Robert Downey Junior, interpretul lui Sherlock Holmes precum si Jude Law, care il intruchipeaza pe loialul sau locotenent, Doctor Watson.

Regizorul Guy Ritchie, care n-a dat doi bani pe conventii sau asteptarile publicului, l-a transformat pe Holmes intr-un soi de super-erou victorian. Pe langa adevarate demonstratii de arte martiale sau plonjoane in Tamisa, acest Sherlock Holmes nu ocoleste betiile sau aventuri romantice, si nici nu pare prea preocupat de igiena personala.

Sa nu va mire, asadar, daca uneori detectivul si credinciosul sau colaborator aduc un pic cu Stan si Bran, ori au controverse care seamana cu o galceava conjugala. Daca sunteti curiosi sa vedeti acest "Sherlock Holmes scuturat de praf", cum il considera unii, sau "blasfemiator", cum il cred altii, aveti un pic de rabdare. La noi premiera va fi in prima zi a anului nou.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO