Prietena amantei lui Ashton Kutcher da detalii intime din noaptea desfraului

Ultima actualizare: 21-05-2012 18:15
Sara Leal

In jurul cuplului lor au tot existat scandaluri, si toate din cauza presupuselor escapade amoroase ale sotului cu 15 ani mai tanar decat ea.

Un martor a acceptat sa povesteasca pentru Radar Online ce s-a intamplat in noaptea in care Ashton Kutcher a inselat-o pe Demi Moore.

Megan McNutt a acceptat sa vorbeasca pentru publicatia mentionata mai sus despre petrecerea din San Diego, unde Ashton si Sara Leal s-au cunoscut si s-au iubit.

A existat atractie intre ei din prima clipa. S-au tachinat de la inceput si clar au ajuns sa faca sex”, povesteste tanara prezenta la petrecere.

Megan a precizat ca la intrarea in localul respectiv telefonul i-a fost luat tocmai pentru a nu se filma in interior. Ashton era acolo.

“A fost o petrecere reusita. Multa bautura, femei frumoase si un barbat mai mult decat atragator in mijlocul lor. Auzisem ca are probleme in casnicie si m-am gandit ca a venit asa sa piarda vremea. A remarcat-o pe Sara din prima clipa, e o fata frumoasa si atragatoare. Toata lumea era beata asa ca lucrurile s-au legat imediat. Era chiar si o cada acolo, iar cand exista asa ceva, atunci clar se ajunge la sex”, a mai spus tanara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO