Robert De Niro, din nou pe marile ecrane, intr-un thriller SF

Ultima actualizare: 26-10-2012 19:04
Robert de Niro

Robert De Niro a ales thrillerul SF "Dincolo de limite", in care joaca rolul unui magnat de pe Wall Street, dornic sa-si construiasca un imperiu financiar cu orice pret.

In "Dincolo de limite", Bradley Cooper intra in pielea lui Eddie, un scriitor ratat, proaspat divortat si fara viitor. Totul se schimba radical in momentul in care un prieten ii ofera un drog sintetic, care ii permite sa-si foloseasca creierul la adevarata lui capacitate.

Cu abilitati iesite din comun, Eddie ajunge un expert al speculatiilor financiare si atrage atentia unui magnat de pe Wall Street, interpretat de Robert De Niro. Insa puternicul om de afaceri nu vede in el decat o metoda usoara de a-si construi un imperiu financiar.

Veteranul actor de la Hollywood n-a avut decat cuvinte de laude pentru partenerul sau mai tanar.

Povestea din thrillerul SF ia o intorsatura dramatica atunci cand rezervele de pastile incep sa se imputineze. Viata lui Eddie se schimba radical, el transformandu-se intr-o versiune perfecta a lui insusi. Evident , exista si consecinte.

Mai exact, drogul miraculos are efecte adverse severe. In plus, cativa asasini platiti sunt pe urmele lui Eddie, pentru a-i fura rezervele de pastile.

Filmul va avea premiera in cinematografele din State Unite peste o saptamana.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO