Mircea Solcanu si Cristina Rosu au vorbit despre viata de gay la Happy Hour

22-01-2010 00:00


S-a numit Cristian Rosu, iar acum se numeste Cristina. Transexualul Cristina Rosu si-a spus povestea, cu bune si cu rele, la Happy Hour.

In aceeasi emisiune, Mircea Solcanu, prezentatorul "Povestirilor de Noapte" a vorbit despre cat de complicata este viata cand ai orientari sexuale diferite.

Cristina Rosu, fosta Cristian, si-a dat seama inca din copilarie ca are personalitatea unei fete, dar corpul unui barbat. S-a simtit mereu altfel decat ceilalti, iar diferentele au facut-o sa sufere. Nici parintilor nu le-a fost usor sa accepte situatia.

Cu timpul, apropiatii au acceptat alegerea facuta de Cristina. Mai ales ca tanara si-a facut si operatie de schimbare de sex. Dupa ce a devenit pe deplin femeie, a inceput sa isi caute si un partener de viata. Cea mai lunga poveste de dragoste a durat cinci ani.

Tot despre alegeri dificile de viata a vorbit la Happy Hour si Mircea Solcanu, prezentatorul Povestirilor de Noapte. El a marturisit ca a simtit ca are orientari sexuale diferite inca din adolescenta, dar le-a acceptat cu greu. Mai mult, mama lui a aflat despre acestea de la televizor.

Atat Cristina Rosu, cat si Mircea Solcanu au spus ca, de cand si-au dezvaluit secretul, se simt mai impacati cu ei insisi.

VIDEO PROTVPLUS.RO