Mihai Petre a fost rapit la Dansez pentru tine!

×
Codul embed a fost copiat

Vineri seara, pe ringul de la "Dansez pentru tine", si-au dat intalnire dansuri electrice, plutiri de vals, lacrimi de fericire si de dezamagire, surprize pentru sarbatoriti, coregrafii spectaculoase si oameni veniti sa implineasca visuri prin dansul lor.

Baletul emisiunii a facut un moment special pentru sarbatoritul serii, “sfantul” Mihai Petre si in cadrul unei coregrafii complexe l-au rapit pe Mihai de la pupitrul juriului, l-au legat cu o sfoara de un scaun, i-au acoperit gura, au dansat in gurul lui fara ca acesta sa poata face nicio miscare si apoi l-au abandonat in mijlocul ringului. “Salvat” si “eliberat” de Stefan Banica, Mihai Petre a glumit spunand ca la Dansez pentru tine chiar se implinesc toate visurile, chiar si acela ca el sa taca si sa dispara pentru cateva minute dintre jurati. Imediat dupa acest moment, Edi, Wilmark si colegii din balet i-au adus lui Mihai un tort imens pe care sa-l imparta cu echipa si i-au cantat cu totii, in frunte cu orchestra emisiunii condusa de Petre Geambasu, “La multi ani!”.

Giulia a avut o seara emotionanta, pentru ca pe langa dansurile din competitie a avut parte de o mare surpriza. Pentru ca exact vineri, pe 7 noiembrie, implinea 24 de ani, iubitul ei, Vlad, aflat de 3 saptamani in Austria s-a intors acasa mai devreme decat se astepta ea pentru a-i aduce un buchet superb de trandafiri si a fi alaturi de ea intr-o zi atat de speciala. Astfel ca, exact inainte de primul ei dans, in cabina in care Iulia Vantur ii intervieva pe Giulia si Andrei, a aparut de dupa un buchet imens de trandafiri chiar Vlad spre suprinderea si bucuria sarbatoritei. Se pare ca asta i-a purtat noroc Giuliei, care a stralucit pe ring si a obtinut note bune din partea juriului.

Andreea Banica a venit in platoul de la Dansez pentru tine sa umple de dinamism si culoare platoul emisiunii cu un dans tiganesc alaturi de coregraful Lilian Caraus si astfel sa ajute o fetita talentata si sensibila, dar cu o familie tare necajita. Chiar daca insarcinata, Andreea s-a implicat trup si suflet in dans, stiind ca astfel ajuta un copil sa zambeasca din nou. Intrebata de Stefan Banica daca stie ce va naste, Andreea a marturisit ca nu stie inca daca va avea o fetita sau un baietel, dar nici nu poate spune ca isi doreste ceva anume, in afara de a fi sanatos.

Pavel Bartos si Luciana Muntean au smuls iarasi cascade de aplauze din partea publicului, dar si multe note de 10 de la juriu pentru spectacolul coregrafic pe care l-au pregatit si executat cu talent si maiestrie. Pana si Mihai Petre a ridicat placuta cu 10 pentru ei la dansul electric-boogie, dupa ce Pavel i-a demonstrat printr-o figura specifica, cum ca in ciuda aparentelor merita nota maxima si la acest stil de dans.

Citește și
dansez pentru tine
Al doilea duel pentru Vlad Mirita si Ludmila, la Dansez pentru tine
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Partenerul de ring al Alinei Dumitru, Denis, a lasat cu gura cascata pe toata lumea cu show-ul impecabil pe care l-a dat la electric-boogie, stilul de dans derivat din breakdance-ul pe care Denis il adora. “Se simte ca pestele in apa dansand asta” a exclamat toata lumea dupa ce i-a vazut miscarile sacadate si spectaculoase cu care a reusit sa obtina note mari care sa-i tina pe el si pe Alina departe de duel.

Din pacate, o pereche a parasit competitia visurilor in urma voturilor telespectatorilor Pro Tv din Romania si Republica Moldova. Vlad Mirita si Ludmila Popazov au facut un ultim vals pe ringul de la “Dansez pentru tine” si au parasit concursul cu ochii scaldati in lacrimi, dar cu speranta in suflet ca fiica cea mica a Ludmilei va fi cumva ajutata sa auda ca un copil normal. Premiul de consolare de 1500 de euro este un prim pas pe care Ludmila il face pe drumul catre implinirea visului.

Chiar daca salvati cu 70,15% din totalul voturilor telespectatorilor, Gina Pistol si Vladimir Palamarciuc au retrait suferinta de saptamana trecuta, fiind condamnati pentru a doua oara consecutiv la duelul care-i poate elimina saptamana viitoare din competitie. Alaturi de ei, la duel, se afla perechea formata din Marius Nedelcu si Alexandra Seles.
Doar telespectatorii isi pot salva favoritii de la duel trimitand sms la 1776 din Romania si 0301 din Republica Moldova cu textul “Gina” sau “Marius”.


Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Andreea Banica se face tiganca la Dansez pentru tine!
Andreea Banica se face tiganca la Dansez pentru tine!

Chiar daca e insarcinata, Andreea Banica isi pune fustele de tiganca la bataie pentru scopuri nobile, la Dansez pentru tine, in editia de vineri de la ora 20.30, la Pro TV.

Al doilea duel pentru Vlad Mirita si Ludmila, la Dansez pentru tine
Al doilea duel pentru Vlad Mirita si Ludmila, la Dansez pentru tine

Pentru Ludmila si Vlad Mirita, saptamana acesta este cea mai grea dintre toate. La editia trecuta "Dansez pentru tine", nu au apucat sa se bucure decat cateva minute ca au scapat de eliminare. Au aflat apoi ca ii asteapta o noua confruntare.

Totul pentru Vova!
Totul pentru Vova!

Energia si optimismul lui Vladimir Vova, cum il alinta Gina Pistol, ii dau acesteia puterea sa invete, de patru saptamani incoace, cele mai grele stiluri de dans.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.