Julia Roberts: Eat, pray si mai ales drink! A dat-o in patima alcoolului

Ultima actualizare: 29-04-2012 01:38
Julia Roberts

A fost pe prima pagina a tabloidelor datorita lansarii celui mai recent film, “Eat Pray Love”, si continua sa fie, insa din cu totul alte motive. Potrivit National Enquirer, Julia Roberts ar avea grave probleme cu alcoolul.

Si totul din cauza celor trei copii ai sai. Se pare ca actrita nu rezista foarte mult timp in preajma lor, daca inainte nu consuma ceva alcool. 

Recent, vedeta a mers cu gemenii Hazel si Phinnaeus, in varsta de 5 ani, si cu micutul Henry de trei la un restaurant din Malibu pentru a lua masa.

Cei trei nu au stat deloc locului. Gemenii se alergau prin local si tipau ca vor sa mearga sa vada acvariul din restaurant, iar Henry se zvarcolea ingrozitor si spunea ca vrea sa vada si el pestii.

Vizibil nervoasa din cauza ca nu a reusit sa-i linisteasca, Julia a rugat-o pe doica sa se ocupe de ei.

“Mami are nevoie de un pahar”, a fost auzita spunandu-le Roberts celor trei copii ai ei, dupa care a dat pe gat trei pahare de vodca.

"Cred ca Julia e stresata de copii. Parea epuizata si cu nervii la pamant in timp ce dadea pe gat bautura", a declarat o sursa care a asistat la intreaga scena.

Tot cei de la National Enquirer anuntau in urma cu cateva luni ca actrita, in varsta de 42 de ani, ar consuma droguri in mod frecvent, cot la cot cu sotul ei, cameramanul Daniel Moder.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO