Jude Law e cel mai sexy tatic

Dată publicare: 20-06-2010 00:00
Dată actualizare: 08-10-2012 14:36


Jude Law

Jude Law i-a luat fata lui Will Smith. Actorul britanic se afla pe primul loc in topul celor mai sexy tatici din filme. Le-a cucerit definit pe doamne cu rolul din lungmetrajul Vacanta.

In "Vacanta", Graham Simpkins este un tata care isi creste singur cele doua fetite.

Potrivit rezultatelor sondajului online realizat de site-ul LoveFilm.com, Will Smith s-a situat pe locul al doilea in clasament pentru rolul sau din "In căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness", in care a jucat alaturi de fiul sau din viata reala, Jaden Smith.

Pe trei se afla Darth Vader, personajul negativ din franciza "Razboiul stelelor", in timp ce George Clooney ocupa locul patru cu rolul din "Ce zi minunata!/ One Fine Day".

Pe irlandezul Liam Neeson il regasim pe cinci pentru rolul Bryan Mills din "Teroare in Paris" (2008), fiind urmat in top de Gregory Peck, cu personajul Atticus Finch din "Sa ucizi o pasare cantatoare".

Sean Connery e pe sapte, cu rolul din Indiana Jones, iar pe pozitia a opta nimeni altul decat Bruce Willis, pentru prestatia din "Armageddon - Sfarsitul lumii".

Ultimele doua locuri sunt ocupate de Bob "Mr Incredible" Parr din lungmetrajul animat "Incredibilii/ The Incredibles" si de Patrick Dempsey, cu rolul din "Magie in New York/ Enchanted".

Sursa: Mediafax

Tags: jude law,


VIDEO PROTVPLUS.RO