"Frumusica" se face scorpie. Julia Roberts e regina din "Alba ca Zapada"

Ultima actualizare: 10-10-2012 01:07
Julia Roberts

Doua generatii diferite se vor infrunta intr-o noua pelicula ce o are in centru pe Alba ca Zapada. Julia Roberts se pare ca o va avea ca partenera pe Kristen Stewart.

Desi zvonurile despre cine va interpreta rolul reginei cea rea in noua ecranizare circulau de ceva vreme, abia caum s-a confirmat faptul ca Julia Roberts a acceptat sa fie personaj negativ.

Nu e prima oara cand actrita apare intr-un film fantastic. Ea a jucat-o pe Tinkerbell, in 1991, intr-un film din seria Peter Pan.

Kristen Stewart, vedeta din seria "Twilight", e prima alegere a producatorilor peliculei care se va numi "The Brothers Grimm: Snow White". Aceasta inca nu a comunicat oficial ca a acceptat rolul de Alba-ca-Zapada.

Regizorul peliculei este Tarsem Singh.

Numai ca, asa cum se intampla la Hollywood, si o alta casa de productie a anuntat un film cu acelasi personaj principal. In "Alba-ca-Zapada si vanatorul" de la Universal Pictures, Charlize Theron va fi regina cea rea, iar Viggo Mortensen va fi vanatorul. Culmea e ca tot Kristen Stewart e curtata ca protagonista. Ramane de vazut ce proiect va alege actrita.

Si la Disney e in discutii un film ce se va numi "Alba ca Zapada si cei sapte".

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO