"Fata mea nu mai respira! Ajutati-ne!" Apelul la 911 facut de Sharon Murphy

Ultima actualizare: 09-10-2012 05:51

Autoritatile au dat publicitatii inregistrarea apelului facut la 911 de catre Sharon Murphy, mama lui Brittany, in dimineata in care fiica ei a decedat. Femeia a fost cea care a gasit-o pe actrita inconstienta pe podeaua din baie.

In momentul in care si-a vazut fiica lesinata, Sharon a inceput sa strige dupa ajutor. Sotul actritei, Simon Monjack, care se afla in pat la acea ora, a auzit tipetele si a fugit inspre baie.

Potrivit anchetatorilor, mama tinerei a sunat apoi la 911, in timp ce sotul incerca sa o readuca la viata.

Cei doi au facut eforturi disperate pentru a o readuce in simtiri, inainte ca paramedicii sa soseasca. Degeaba insa.

Din inregistrarea apelului se poate observa disperarea din vocea mamei actritei: "Fiica mea a lesinat. Ii facem respiratie gura la gura, dar nu reactioneaza. Va rog grabiti-va!".

Intrebata de operator daca victima mai respira, femeia spune: "Nu, nu! Tocmai a vomat o cantitate mare de apa!".

In momentul in care Sharon realizeaza ca fiica ei a murit, sfasiata de durere, femeia isi implora fiica sa se intoarca: "Brittany, intoarce-te!"

In dormitorul actritei au fost gasite foarte multe retete pentru medicamente extrem de puternice: impotriva atacurilor de cord, pentru prevenirea migrenelor, antiinflamatorii, antidepresive, antianxietate, pentru diabet, impotriva hipertensiunii, antibiotice, calmante.

Brittany Murphy a murit pe 20 decembrie 2009, dupa ce a facut un stop cardiac, la resedinta din Hollywood Hills. A fost inmormantata in Ajunul Craciunului, dar cauza mortii ei inca nu este sigura.

Brittany Murphy, inmormantata aproape de Michael Jackson

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO