Cine e mai sexy: Robert Pattinson sau George Clooney?

Ultima actualizare: 27-07-2012 13:30
George Clooney, Robert Pattinson

Dupa ce multa vreme n-a avut rival la capitolul cel mai sexy barbat, George Clooney simte ca pierde teren in fata unui coleg de breasla ceva mai tinerel! Este vorba de starul "Twilight", Robert Pattinson.

Mai in gluma, mai in serios, George Clooney ar fi facut cateva afirmatii rautacioase la adresa lui Pattinson. Lucru confirmat de actrita Anna Kendrick, care a fost colega de platou atat cu Rob, in "Twilight", cat si cu George, in "Up In The Air".

George se amuza mai mereu pe seama mea, mai ales din cauza faptului ca am jucat in 'Twilight'. De fiecare data cand eram pe platoul de filmare la 'Up In The Air', George imi spunea ca, din pacate, aici nu se filmeaza pentru 'Twilight', asa ca nu voi lucra cu 'domnul frumusel'”, a marturisit actrita.

Dupa ce a aflat despre glumele facute pe seama lui, Pattinson a avut si el un mesaj pentru actor.

Pentru George, mult noroc. Tine-o tot asa. Cu dragoste, Rob”, ar fi scris Pattinson pe coperta unei reviste pentru barbati, pe care i-a trimis-o lui Clooney.

Replica lui George a sunat cam asa: „ Draga Rob, multumesc pentru inspiratie. Cu dragoste, George, castigatorul titlului de cel mai sexy barbat, obtinut chiar de doua ori”.

Robert Pattinson e cel mai elegant barbat din show-bizz. GALERIE FOTO

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO