Catalin Maruta se impaca, de Craciun, cu Anna Lesko. FOTO

Happy Hour

Seria faptelor bune pe care Catalin Maruta le-a initiat inainte de Craciun se va incheia chiar in editia din 25 decembrie, cand prezentatorul de la Pro Tv va face pace cu Anna Lesko.

Dupa ce a incercat de nenumarate ori sa ingroape securea razboiului, dupa ce a mers cu masina de pompieri la casa divei pentru a stinge flacarile, dupa ce a incercat sa-i transmita un mesaj de pace in limba rusa sau sa-i ofere tablouri pentru a o indupleca, Maruta incheie anul cu o victorie si o impacare cum nu s-a mai pomenit. Si daca i-a luat mai bine de doi ani sa faca pace, prezentatorul Pro Tv a reusit, iar in editia de Craciun Anna Lesko se va afla in platoul ”Happy Hour”.

Aceasta va vorbi la Pro Tv despre cum erau sarbatorile de iarna in copilarie, despre cat de mult iubea povestile cu Mos Craciun si nepotica sa, pe care o invidia pentru ca putea sa-l ingrijeasca pe Mos, dar si despre cat de mult o bucura orice cadou daruit din inima, indiferent cat de mic este.

Anna Lesko a recunoscut la ”Happy Hour” ca in cele din urma a fost impresionata de eforturile lui Maruta de a face pace, ba mai mult, i-a propus acestuia sa incerce impreuna sa-i impace pe restul artistilor din showbiz care sunt certati. In aceeasi editie, Anna Lesko va canta live la ”Happy Hour” si isi va face aparitia intr-un minunat costum popular romanesc.

Catalin Maruta se va intalni de Craciun si cu Costel Busuioc, care vine impreuna cu sotia si copiii sai pentru prima oara intr-o emisiune de televiziune.

Citește și
Catalin Maruta
Happy Hour implineste “Cele 7 minuni ale lui Maruta de Craciun”
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Familia Busuioc reunita la ”Happy Hour” va povesti cum obisnuieste sa petreaca aceste sarbatori, dar se va intalni in platou si cu Mos Craciun. Costel Busuioc si-a amintit cum a inceput pentru el toata povestea care l-a facut celebru in toata lumea. Nu s-a ferit niciodata de munca si a trudit din rasputeri, gasindu-si tot timpul refugiul in muzica.

Primele cantece le-a invatat la biserica, iar in ziua de Craciun obisnuia sa mearga la colindat pe la casele oamenilor saraci, pentru a le aduce bucurie in suflete. Plecarea in Spania i-a schimbat viata, iar glasul sau deosebit, care atragea in jurul sau pe toti muncitorii din santierul unde lucra, l-a facut sa fie remarcat la concursul de talente la care a participat. A castigat acest concurs in Spania si astfel a devenit cunoscut in toata lumea.

Si pentru ca este Craciun, Maruta nu va imparti aMarute, ci va servi doar “dulcinele” si colinde. Platoul ”Happy Hour” se va umple de nu mai putin de 13 artisti de muzica populara care aduc telespectatorilor un regal de cantece de sarbatoare. Reprezentand toate zonele georgrafice romanesti, acestia isi vor uni vocile pentru a-i incanta pe romanii cu cele mai alese colinde.

Veta Biris, Laura Lavric, Constantin Enceanu, Petrica Matu Stoian, Cornelia si Lupu Rednic, Mioara Velicu, Matilda Pascal Cojocarita, Aneta Stan, Elena Merisoreanu, Niculina Stoican, Nicoleta Voica si parintele Cristian Pomohaci, toti vor face Craciunul la ”Happy Hour”.

Tot o minune de Craciun este si faptul ca Jean de la Craiova, Octavian Strunila si Catalin Maruta s-au apucat de facut cozonaci si au reusit sa supravietuiasca procesului tehnologic. Ce reteta au pus in practica si, mai ales, ce a iesit din mainile celor trei bucatari, telespectatorii Pro Tv vor afla pe 25 decembrie, intr-o editie speciala de Craciun.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
Citește și...
Andra, insarcinata in 6 luni: Micutul e activ, da din picioruse si manute
Andra, insarcinata in 6 luni: Micutul e activ, da din picioruse si manute

Andra si Catalin Maruta se pregatesc de primele sarbatori in formula doi si jumatate. Chiar daca bebelusul lor inca nu s-a nascut, toate gandurile se indreapta catre el.

Happy Hour implineste “Cele 7 minuni ale lui Maruta de Craciun”
Happy Hour implineste “Cele 7 minuni ale lui Maruta de Craciun”

Dupa ce acum cativa ani Catalin Maruta si-a propus sa indeplineasca sapte minuni in showbiz-ul romanesc, in preajma sarbatorilor de iarna emisiunea de la Pro Tv da startul unui maraton de fapte bune, indeplinite in stilul “happy”.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.