Catalin Botezatu a eliminat-o pe Diana Dumitrescu, la "Dansez pentru tine"


Ultimul update: Sambata 29 Septembrie 2012 12:21
Data publicarii: Sambata 17 Aprilie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Note de 10, emotii si o noua eliminare. La "Dansez pentru tine" a fost o noua seara, plina de suspans.

Pasiunea prin tango, de la Andreea Spataru si Antonio, si energia de la Catalin Morosanu si Magda, la hip-hop. Combinatia i-a ridicat vineri seara in picioare nu doar pe spectatori, ci si pe severii arbitri de la "Dansez pentru tine", care nu s-au zgarcit la notele de 10.

A crezut cu toata fiinta in visul lui Adi si a trecut peste emotii, efort si oboseala numai pentru a-l duce la bun sfarsit. Din pacate insa telespectatorii au hotarat ca Diana Dumitrescu si partenerul ei sa paraseasca aseara concursul "Dansez pentru tine".
 

Desi vineri seara au scapat din duel, Catalin Botezatu si Liuba au fost condamnati pentru a doua oara consecutiv la o noua confruntare. De data aceasta, au de pregatit patru stiluri de dans.

Si cealalta pereche stie bine care sunt emotiile duelului. Iuliana Luciu si Grigore vor incerca saptamana viitorare pentru a treia oara sa ramana in ringul visurilor.

Invingatorii serii au fost Catalin Morosanu si Andreea Spatar, care impreuna cu partenerii lor au gasit pasii de dans perfecti.

Pe langa concurenti, vineri seara au dansat pentru doua cazuri umanitare Ioana Maria Moldovan, impreuna cu Razvan Fodor, si Printesa Brianna Caragea, alaturi de Claudiu Patrascu.

Pana saptamana viitoare, cele doua perechi care au scapat de duel vor pregati trei stiluri de dans: musical, charleston si tiganesc.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO