Anthony Hopkins, intr-un rol mai infricosator decat cel din Tacerea mieilor


Ultimul update: Vineri 26 Octombrie 2012 22:28
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2011 09:38
Categorie: Stiri Mondene

In "The Rite", starul britanic joaca rolul unui preot specializat in ritualuri de exorcizare, care are de-a face cu forte demonice extrem de puternice.


Filmul "Ritualul", care a avut de curand premiera la Los Angeles, este inspirat din fapte reale si va rula, din martie, si pe marile ecrane din Romania.

In thrillerul "Ritualul", Anthony Hopkins intra in pielea parintelui Lucas, un cunoscut exorcist de la Vatican. La cursul lui se inscrie si un tanar preot din Statele Unite, destul de sceptic si deziluzionat. Acesta isi va regasi credinta pierduta abia dupa ce va participa la cateva ritualuri, fiind nevoit sa tina piept unor misterioase forte demonice.

"Filmul incearca sa raspunda la intrebarea daca diavolul traieste sau daca este doar o reprezentare a mintii. Cine stie? Cred ca este foarte sanatos sa ai indoieli, asa cum am eu", spune Anthony Hopkins

Pentru ca interpretarea sa fie una lipsita de cusur, Anthony Hopkins a colaborat cu un exorcist adevarat, cel a carui poveste a stat la baza filmului.

Cat despre planurile de viitor, Anthony Hopkins a declarat ca asteapta cu nerabdare sa interpreteze rolul lui Alfred Hitchcock intr-o pelicula despre viata legendarului regizor.

VIDEO PROTVPLUS.RO