Andreea Marin Banica, directoare la... posta!?

Andreea Marin Banica

Romanii care intra la posta sa trimita o scrisoare sau vin la magazin sa cumpere o paine pot da nas in nas la ghiseu nu cu o postarita sau cu un vanzator, ci chiar cu o vedeta. Se intampla la "As vrea eu".


 

Imbracata asemeni tuturor angajatilor din locul respectiv, vedeta starneste tot felul de reactii haioase din partea clientilor care par ca isi dau seama cu cine au de-a face, dar tot testeaza posibila vedeta ca sa-si dea seama de adevar.

Andreea Marin Banica, Smiley, Florin Busuioc, Pavel Bartos si Andra sunt vedetele care se joaca de-a meseriile in fata romanilor deloc naivi si a unei camere ascunse sambata seara, la Pro TV. Toate reactiile lor nastrusnice sunt inregistrate, iar rezultatul se poate vedea printre hohote de ras sambata, 3 aprilie, de la 20.15, in emisiunea speciala “As vrea eu”.


Un oficiu postal din Bucuresti si multi clienti interesati de scrisori, timbre, plata telefonului sau abonamente la ziare carora nici prin gand nu le-a trecut ca vor avea poate intalnirea vietii. La ghiseu, o doamna imbracata in uniforma de Posta Romana, foarte amabila, cu chip de zana, le pare tuturor ca seamana cu Andreea Marin Banica. “Eeee, as vrea eu”, spune cu accent moldovenesc doamna de la ghiseu ca replica la reactiile precise ale persoanelor care-i spun ca este Andreea Marin Banica. Ba chiar una dintre doamnele venite sa cumpere un plic se minuneaza ca au pus-o pe Andreea Marin Banica... directoare la posta.

Citește și
Alex Velea
"As vrea eu" la ProTV pe 2 ianuarie, de la ora 20:30
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali


Inainte de a pleca pe Marte, asa cum spune in noul lui hit, Smiley trece putin pe la magazinul de paine unde-i tine in sah pe cumparatorii care mai-mai sa bage mana in foc ca el este zambaretul cantaret. “As vrea eu”, spune vanzatorul de paine plin de invidie pe Smiley care se pare ca este iubit, recunoscut si placut de toata lumea. Ca in loc de paine cu cartofi, el da o paine alba si o punga de cartofi sau ca mai gusta din cand in cand dintr-o brioasa aspectuoasa sau dintr-un covrig cu mac, clientii ba il taxeaza, ba il cearta, ba isi dau seama ca de fapt are voie, ca doar este Smiley.


Florin Busuioc va vorbi despre vreme direct dintr-o macelarie, printre halci de carne si siraguri de carnati. El nu va scapa “netaxat” nici acolo si i se va cere socoteala in legatura cu prognoza prezentata de el in fiecare zi, la Pro TV. Degeaba se ascunde dupa o sapca imaculata, ca timbrul vocal si zambetul il cam dau de gol pe actorul Florin Busuioc care oricat ar nega ca nu este el vinovatul care aduce stirile despre vreme la Pro TV, nimeni nu-l crede. Ba mai mult, cu totii insista sa-si faca poze cu “Busu de la macelarie”.


Actorul Pavel Bartos este responsabil de vanzarile dintr-un magazin de lenjerie intima. Se plimba tantos printre sutiene albe, mov si dantelate si recomanda in stanga si-n dreapta lenjeria intima de la reduceri. Desi clientele il suspecteaza ca el este actoral din “Aniela”, Pavel sustine sus si tare ca el este un specialist in lenjerie intima si recomanda sutienele cu push-up pe care, pentru a fi mai convingator, le si probeaza in vazul tuturor. 


 
Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Smiley: Plec pe Marte!
Smiley: Plec pe Marte!

Te-ai fi gandit vreodata ca Smiley va face echipa cu Cheloo de la Parazitii? Se intampla, special pentru piesa "Plec pe Marte", cantec de suflet.

"As vrea eu" la ProTV pe 2 ianuarie, de la ora 20:30

Romanii pot da nas in nas cu vedetele lor preferate in locuri si in ipostaze imposibil de imaginat, iar reactiile lor, surprinse de camera ascunsa, pot fi savurate de telespectatorii ProTV.

Andreea Marin Banica: Sotul meu are o legatura speciala cu Divinitatea
Andreea Marin Banica: Sotul meu are o legatura speciala cu Divinitatea

Vedeta TV a venit la Happy Hour pentru a vorbi despre cartea "Pretuieste viata!". Ea a declarat ca in clipele grele o ajuta mult sotul ei, Stefan Banica Jr., care, pe langa iubit, ii este si cel mai bun prieten.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.