A. Prodan: „Am auzit si eu ca fotbalistii si-ar schimba nevestele intre ei”


Ultimul update: Sambata 31 Martie 2012 11:16
Data publicarii: Miercuri 13 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Invitata la Happy Hour, Ana Maria Prodan a vorbit despre cel mai recent scandal aparut in lumea fotbalului romanesc.

Totul a pornit de la o declaratie a lui Giovani Becali. Deranjat de faptul ca Razvan Lucescu l-a tot atacat pe Adrian Mutu, Giovani a facut cateva dezvaluiri care au socat mai pe toata lumea. Acesta sustine ca exista oameni in fotbal care fac bal mascat si isi schimba nevestele intre ei, lasand sa se inteleaga ca si selectionerul ar lua parte la astfel de jocuri.

Pe Happylica lui Maruta, Ana Maria Prodan a marturisit ca ar fi auzit rautati de genul cum ca fotbalistii si-ar schimba nevestele intre ei.

"Probabil ca undeva se intampla ceva in toata povestea asta. Daca Giovani stie ceva si-l calci pe coada, spune. E un om drept, daca stie ca ceva este neadevarat reactioneaza. Stiu ca exista fotbalisti care traiesc cu aceeasi femeie si ei stiu asta. Giovanni Becali stie absolut tot ce se intampla in fotbal", a declarat Ana Maria la Happy Hour.

"L-am sfatuit pe Adi Mutu ca nu are nevoie de echipa nationala, el este un jucator unicat. Mutu nu are nevoie de Romania. Nu poti sa dai un jucator afara pentru ca in ziua lui libera a mers in club. Lucescu e un manager bun, dar nu a excelat in fotbal. Probabil in adancul sufletului il deranjeaza faptul ca Mutu este aproape de unicat", a continuat aceasta.

Pe www.happyhour.protv.ro gasiti intreaga declaratie a Anei Maria Prodan.

Madalin Voicu: “Imi place Elena Udrea, in sens admirativ”
Streinu Cercel:
Petruta Kupper vine la prima editie din acest an a emisiunii
VIDEO PROTVPLUS.RO