11 ani Acasa: Afla cine a fost Rege si Regina la cel mai tare carnaval

Ultima actualizare: 22-10-2012 23:05
Carnaval

Pe 2 februarie, incepand de la ora 20.00, la Buftea, intreaga familie ACASA a sarbatorit cu muzica, sampanie si voie buna implinirea a 11 ani de iubire, celebrati cum se cuvine printr-un carnaval de poveste


Adela Popescu, costumata in Scufita Rosie, Diana Dumitrescu, Zana cea buna, Bogdan Albulescu si sotia lui, Alina Grigore, Fester si Moriticia Adams, Ioan Isaiu, vampirul cel rau, Pavel Bartos, Charlie Chaplin, si toti ceilalti membri ai familiei ACASA s-au intrecut in costume care mai de care mai traznite.

Cabral, un sobru Cardinal Richelieu si Mircea Solcanu, costumat intr-o curtezana de la Curtea Regala a Frantei, au fost gazdele Carnavalului si cei care au incalzit atmosfera. Costumul co-prezentatorului de la Povestirile de noapte a facut deliciul intregii audiente, iar aparitia lui a smuls ropote de aplauze.

Si pentru ca nu se putea Carnaval fara o Regina si un Rege, juriul, atent la tot ce misca, a cautat capetele incoronate ale Carnavalului si cum nu s-a putut opri asupra unei singure persoane, Reginele au fost Adela Popescu, Diana Dumitrescu, Doinita Oancea si Raluca Tataru, iar Lucian Viziru, Ioan Isaiu, Pavel Bartos si Mircea Solcanu au plecat acasa cu coroana de Rege. Si, ca la orice curte regala, nu se putea un bal fara printi si printese. Micutii ingerasi Jennifer Dumitrascu, Ionut Bora, Lili Sanboeuf, dar si Mario Kalmar si Cristina Ciobanas au fost vedetele petrecerii si castigatorii titlului princiar. Cea mai sexy mamica a serii a fost declarata, cu unanimitate de voturi, Nicoleta Luciu.

Cel mai asteptat moment a fost cel al tortului care a venit aproape de miezul noptii. Au fost nu unul, ci 7 torturi delicioase din visine, imbracate in martipan care au cantarit 45 de kilograme. Toti cei peste 400 de participati la Carnaval au ciocnit un pahar de sampanie si au cantat “La multi ani” la implinirea a 11 de poveste, 11 ani ACASA.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO