"Voalul era pentru generaţia mamelor." Alegerile neobişnuite făcute de tinere pentru ziua nunţii


Ultimul update: Joi 21 Februarie 2019 09:59
Data publicarii: Joi 21 Februarie 2019 08:19
Categorie: Stiri Mondene

Rochia de mireasă aleasă de Meghan când s-a măritat cu prinţul Harry încă influenţează alegerile făcute de mirese, la aproape un an distanţă.

La cel mai mare târg de nunţi din Marea Britanie, s-au mai conturat şi alte trenduri: nu se mai poartă voalul, dar se poartă capele de dantelă.

Simplitatea sofisticată pare să descrie cel mai bine ce se poartă anul acesta în materie de rochii de mireasă. Rochiile tradiţionale sunt în continuare populare, dar moda evoluează, fără îndoială.

Sarah Bussey, designer de rochii de mireasă: "Capa e un trend important acum, în special pentru că miresele vor să-şi acopere umerii la ceremonie, dar nu şi seară. Voalul pare să piardă din popularitate. Fetele par să fie de părere că voalul era pentru generaţia mamelor lor."

Mai toţi designerii confirmă că în ultimele luni opţiunile clientelor lor au fost influenţate de rochia aleasă de Meghan Markle, care s-a căsătorit cu prinţul Harry în mai anul trecut.

Marina Adamou, designer de rochii de mireasă: "Cred că rochiile mai simple, sofisticate, din materiale mai pline vor fi cu siguranţă o influenţă importantă anul viitor. Am făcut şi combinaţii între un top dantelat şi poate o fustă simplă, ca aceea a lui Meghan, care e mai satinată, simplă şi elegantă."

Sarah Bussey, designer de rochii de mireasă: "Când Kate s-a căsătorit cu William, toată lumea cerea guler înalt şi dantelă. După nuntă lui Meghan Markle cu Harry, am asistat la un trend de rochii mai simple, fără dantelă şi decoraţiuni."

Şi tortul de la nunta celor doi a urcat în topul preferinţelor britanicilor, dar există şi alternative. 

Beth Hiscock, reprezentanta unei companii: "Am descoperit că mulţi îl pun lângă alt tort de nuntă şi apoi îl integrează în bufetul de seară. Oferă un subiect de discuţie la nuntă şi arată superb pe o masă de bufet."

Mirii care nu uită de mediu nici în ziua cea mare pot opta pentru petale de flori sălbatice în loc de confetti. Artificiile pentru interior şi dozatoarele de prosecco au completat oferta de idei originale pentru nuntă perfectă.

Follow the Trend: Cele mai cool rochii de mireasă în 2019
Momentul în care amanta unui bărbat apare la nunta sa, îmbrăcată în rochie de mireasă
Fotografia cu o rochie de mireasă care a devenit virală pe internet
VIDEO PROTVPLUS.RO