Virgil Ianțu a donat plasmă după ce s-a vindecat de Covid-19. „Puteți salva trei vieți”

Ultima actualizare: 06-11-2020 13:51
Virgil Iantu
Agerpres

La o lună după ce a ieșit pozitiv la testul pentru coronavirus, Virgil Ianțu a decis să-i ajute pe cei care încă se luptă cu maladia care a pus pe jar omenirea.

Virgil Ianțu s-a vindecat de Covid-19, iar acum se gândește la cei care încă se luptă cu boala. Prezentatorul tv s-a dus la centrul de transfuzii sanguine pentru a dona plasmă hiperimună, care ajută la recuperarea celor spitalizați cu Covid-19. Ianțu le-a împărtășit fanilor lui de pe rețelele sociale experiența avută cu noul coronavirus și le-a transmis un mesaj din salonul de recoltare a sângelui.

Dacă e să alegeți să faceți cea mai mică faptă bună, fără efort mare ci doar câteva ore libere, atunci va rog să faceți un drum să donați sânge sau plasmă, în cazul în care ați fost pozitivi. Cu o donație de plasmă puteți salva trei vieți. Iar cei cu grupa de sânge rară, cum se pare că am eu, RH Negativ, cu atât mai mult. E nevoie mare și de una și de alta, așa că vă rog, nu stați pe gânduri”, a scris vedeta de televiziune pe Facebook.

Virgil Ianțu este una dintre multele personalități din România care au recunoscut că s-au îmbolnăvit de Covid-19, dar și unul dintre oamenii cunoscuți care nu au fost crezuți de publicul larg. Prezentatorul a avut chiar o dispută în mediul online cu admiratorii săi, care l-au suspectat că a primit bani pentru a declara că a contractat SARS-CoV-2.

Cât, în cazul dumneavoastră? Cât v-au dat?”, a fost unul dintre mesajele pe care le-a primit prezentatorul. Răspunsul lui, ironic, a iniflamat și mai mult spiritele pe rețelele sociale: „Mie: 60 de lei. Dar alții au primit mai mult”, a spus Ianțu la începutul lunii octombrie.

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mugur Mihăescu: „Am jucat în peste 4500 de spectacole!”

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO