Văduva lui Sean Connery riscă închisoarea și 23,4 mil. € amendă. Ce acuzații i se aduc

Ultima actualizare: 10-11-2020 15:56
Omagii după moartea lui Sean Connery. Cum și-a ...
Doliu în lumea cinematografiei. Actorul Sean Conn...

Văduva lui Sean Connery, Micheline Roquebrune, riscă închisoarea și o amendă de 23,4 milioane de euro pentru o presupusă fraudă fiscală din Spania.

Soția regretatului actor, Micheline Roquebrune, neagă însă orice implicare într-o presupusă fraudă cu privire la vânzarea casei din Marbella, Spania, care a aparținut familiei.

Sean Connery a murit pe 31 octombrie, și în ciuda decesului recent al acestuia, văduva lui va fi citată oficial cu privire la aceste acuzații, relatează The Sun.

Autoritățile judiciare spaniole vor să o cheme în judecată pe soția actorului, dar pentru asta trebuia mai întâi să o notifice. Acestea vorbesc despre „o lipsă de cooperare” a autorităților din Bahamas, unde a decedat marele actor, soția lui aflându-se în prezent acolo.

„Cereri oficiale au fost trimise de două ori în Bahamas pentru a o anunța pe Micheline despre acuzația de urmărire penală și procesul împotriva ei, dar oficialii spanioli nu au primit încă un răspuns” a declarat o sursă pentru The Sun.

Casa care face obiectul acestor acuzații a fost vândută în 1999, și a fost demolată pentru a face loc unui complex cu 70 de apartamente, în ciuda regulilor care spuneau că doar cinci asemenea imobile ar putea fi construite. Sean Connery i-ar fi spus soției sale, în 2004, că nu va fi judecat cu privire la acest litigiu, relatează sursa citată.

Avocații actorului, primarul din Marbella și șase consilieri au fost trimiși la închisoare pentru înșelăciune.

Un judecător a decis că Micheline, născută în Franța, ar trebui să fie judecată în acest dosar.

Văduva lui Sean Connery a calificat acuzațiile drept „prostii”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO