Untold începe joi - însă online. Poveștile celor care și-au schimbat viețile datorită festivalului

Dată publicare: 30-07-2020 18:17
Dată actualizare: 30-07-2020 19:50


Festivalul „Untold” începe joi, în condiții de siguranță.

Pentru fani urmează patru nopți pline de spectacole și surprize în mediul virtual. Anul acesta, din cauza pandemiei, oamenii nu mai pot fi alături, dar au rămas cu amintiri de neuitat. Sunt mulți fani cărora „Untold” le-a schimbat viața, iar joi, în prima zi de festival, le aflăm poveștile.

Timp de cinci ani, fenomenul Untold a adus laolaltă oameni din toate colțurile lumii. Un cuplu a venit special pentru UNTOLD tocmai din India, anul trecut. S-au lăsat purtați de energia festivalului și așa au ajuns să își unească destinele pe muzica lui Armin van Buuren.

Bărbat: „Ea m-a cerut în căsătorie. A fost ceva foarte special.”

Femeie: „A fost un impuls, nu am stat să mă gândesc."

O altă poveste de viață scrisă la UNTOLD este și cea a lui Octavian care și-a cunoscut dragostea la festival, în 2018. De atunci sunt nedespărțiți.

Octavian: „Cam la vreo două săptămâni după ne-am mutat împreună, la vreo șase luni am cerut-o în căsătorie. Urma să avem nunta în mai, dar din cauza pandemiei a trebuit să o anulăm și acum așteptăm un bebe."

Nu sunt singurii pe care festivalul Untold i-a adus împreună. Andrei și Andreea s-au cunoscut în 2016, iar anul viitor urmează să facă nuntă.

Andrei: „Ne-am cunoscut în drumul spre Untold. Eu aveam nevoie de o cursă până la Cluj, iar el avea cursa pe aplicație și am mers împreună, iar la festival am continuăm împreună să petrecem. Au venit în lanț lucrurile și iată-ne acum după atâția ani."

Anul acesta, fenomenul Untold face loc unor povești virtuale. Fanii festivalului vor avea ocazia să vadă, până pe 2 august, show-uri spectaculoase ale unor artiști precum Armin Van Buuren, Tinie Tempah, Bastille, Don Diablo sau Afrojack. Festivalul se încheie duminică, după miezul nopții, cu o emisiune live, la Pro TV.


VIDEO PROTVPLUS.RO